Tony TTC
7th March 2007, 18:19
Are un design superb.
Ceva caracteristici despre el: http://www.gsmland.ro/viewSpec.php?modelId=1448 sau http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w880-1838.php
Astept ceva pareri de la voi, orice stiti sau aflati.
Chestii importante: ecranul cu rezolutie de 240x320 si faptul ca nu are joystick si card de 1 GB
. (parerea mea)
As vrea sa vad cum se vede pe display.
Tony TTC
13th March 2007, 00:28
am gasit aici un pret desul de bun dar cam mare pt mine, oare in cat timp o sa mai scada cu 5 mil?? 
http://www.eurogsm.ro/magazin/sony-ericsson-w880i-steel-silver-p-940.html?cos=1
Tony TTC
14th March 2007, 16:58
Un review a la GSM Arena 
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w880-review-127.php
Ei zic acolo ca bateria tine cam 4 zile, la cat de slim este eu cred ca este un adevarat record.
yeu
17th March 2007, 12:27
L-am vazut si eu, imi place foarte mult ca design dar si ca dotari. Cardul de 1 Gb e foarte bun daca vrei sa ai multe melodii pe telefon.
loveparade
17th March 2007, 16:03
Telefonul e fleasca! Nu cititi bine detaliile tehnice! Nu are IR, nu mai are EDGE! (fata de W810)
Parerea mea: decat un jeg scump, mai bine W950! (are touch screen, 4Gb memorie si acelasi design insa mai dragut).
Arakatos
17th March 2007, 18:56
hyperyon
18th March 2007, 02:27
QUOTE(loveparade @ Mar 17 2007, 16:03) [snapback]2582084[/snapback]
Telefonul e fleasca! Nu cititi bine detaliile tehnice! Nu are IR, nu mai are EDGE! (fata de W810)
Parerea mea: decat un jeg scump, mai bine W950! (are touch screen, 4Gb memorie si acelasi design insa mai dragut).
pentru tine o fi fleascha pentru unii...e ceva fain
nu stiu cati la suta din poseorii cu irda si bluetooth mai folosesc in zilele noastre irda-ul
edge-ul...da..pentru cei care navigheaza mult pe wap [mentionez ca nu am mai facut asta...de cateva luni]
memorie...consider ca 1 giga e arhisuficient..nu are symbian ca sa ii pui gps sa ai nevoie de mai mult spatiu
de unde ai mai scos duma cu asemanarea de design intre un w950 si 2880..tu le-ai vazut pe cele doua unul langa altul?
ma rog..cum spuneam...telefonul e fainutz..pentru o fata e si mai fain..e usor..metalic..fin..tastele imi plac...insa pretul e un pik cam mare...asteptam sa se ieftineasca si e o alegere super
Tony TTC
18th March 2007, 11:49
QUOTE(loveparade @ Mar 17 2007, 16:03) [snapback]2582084[/snapback]
Pe mine ma intereseaza in special design-ul, adevarul este ca telefonul e cam scump, dar asta din cauza ca e foarte nou ca model, oricum in cateva luni va scadea pretul destul de mult, iar daca mai am si puncte OTY de vreo 2 mil tot e o afacere.
Infrarosu folosesc oamenii inapoiati, iar internetul din cate stiu eu merge mai bine pe 3G decat pe EDGE, asa ca nu prea vad unde ar fi lipsurile. 
Card-ul de 1 GB cred ca e destul de mult pentru majoritatea lumii, ca doar nu vizionez pe el DVD-uri ca sa le copii in memorie.
Astept ceva pareri de la un fericit posesor, care si-l permite.
raiiar
18th March 2007, 12:01
Se pare ca asta nu are radio. In contextul in care W vine de la walkman mi se pare un neajuns imens.
Tony TTC
19th March 2007, 00:11
Aplicatii merg oare pe asta???
Daca ai 1 GB de MP3 nush la ce mai trebe Radio.
loveparade
19th March 2007, 01:06
Hai sa ramanem la varianta aia ca telefonul e fleasca! Nu mai are nici radio? "Perfect"...
Eu nu as da 1300 RON pe un telefon invelit in metal!
Design fain l-a avut si motorola v3 si dupa ce si l-au luat oamenii, au vazut ce fleasca era si ala...
asa o sa se intample si cu W880, numai ca oamenii nu vad diferenta...
Na! W950 e mai jmecher!
hyperyon
19th March 2007, 01:56
compari oaia cu vaca..w950 are symbian..nu are camera...are touchscreen e pentru alt segment..chiar de are hard si e folosit ca walkman
nu e deloc fleascha telefonul..il am la servici..l-am butonat si e super..doar pretul prea exagerat..dar in cateva luni va scadea
nu stiu cati asculta radio la mobil...nu stiu cati mai sunt inapoaiati sa aleaga irda in locul "dintelui albastru"..iar 3g-ule mul mai fast decat edge-ul
deci unde sunt minusurile[in afara de pret..care e un minus de moment..deoree e un model nou]..ca vrei sa asculti radio ? si nu iti ajunge 1 giga? hais a fim seriosi..consider ca se cauta nod in papura
Tony TTC
19th March 2007, 02:31
Asta e si parerea mea. Ca sincer de Symbian (de la Nokia) parca deja m-am plictisit, nu prea imi foloseste sincer sa fiu, mai degraba un tel multimedia care sa tina bateria ceva mai multisor si sa aiba un design sa nu iti fie rusine cand il scoti din buzunar. 
Parca mai mult m-ar ajuta.
Iar la detalii tehnice cred ca ma pricep mai bine ca altii. Lucrez in domeniu, nu conteaza unde nu vreau sa fac reclama. 
P.S.
In continuare m-ar interesa opinii de la posesori si cat mai mult on topic.
In rest nu cred ca are rost sa mai discutam pe langa subiect, sau cel putin putem deschide un alt topic pe subiectele celelalte.
Tony TTC
25th March 2007, 01:49
Inca nu il are nimeni??
Eu l-am vazut la un client zilele trecute, si am obs ca se stinge ecranul de tot cand intra in standby.
Nu tu ceas nu tu data etc, dar asta nu ar fi o pierdere chiar asa mare, desi la Nokia asa m-am obisnuit.
ddumyy
30th March 2007, 10:02
Faza cu radioul chiar mi se pare un minus...eu de ex am un k750 si mai ascult radio din cand in cand...deci mi se pare util
dragos-
30th March 2007, 10:17
QUOTE(Tony TTC @ Mar 19 2007, 03:31) [snapback]2587751[/snapback]
Asta e si parerea mea. Ca sincer de Symbian (de la Nokia) parca deja m-am plictisit, nu prea imi foloseste sincer sa fiu, mai degraba un tel multimedia care sa tina bateria ceva mai multisor si sa aiba un design sa nu iti fie rusine cand il scoti din buzunar.

Parca mai mult m-ar ajuta.
Iar la detalii tehnice cred ca ma pricep mai bine ca altii. Lucrez in domeniu, nu conteaza unde nu vreau sa fac reclama.

P.S.
In continuare m-ar interesa opinii de la posesori si cat mai mult on topic.
In rest nu cred ca are rost sa mai discutam pe langa subiect, sau cel putin putem deschide un alt topic pe subiectele celelalte.

Eu il am de 4 zile. Sint extrem de multumit de el. Am dat 900RON + TVA, cu factura si garantie. La EuroGsm e 1550 RON. Imi place. Imi aduce aminte ca dimensiuni de 8210, febletea mea. In afara de camera, mi se pare peste k800i.
Tony TTC
30th March 2007, 10:25
QUOTE(dragos- @ Mar 30 2007, 11:17) [snapback]2638527[/snapback]
Eu il am de 4 zile. Sint extrem de multumit de el. Am dat 900RON + TVA, cu factura si garantie. La EuroGsm e 1550 RON. Imi place. Imi aduce aminte ca dimensiuni de 8210, febletea mea. In afara de camera, mi se pare peste k800i.
De unde tata l-ai gasit la scorul asta??? Are limba romana???
Cat te tine bateria??
Cam multe intrebari, asai? Dar imi place mult telu asta.
Astept niste raspunsuri, mersi muuult!
loveparade
30th March 2007, 16:52
Atat la K750 cat si la W810, se stinge ecranul de tot. Se numeste economie de energie pe care Sony Ericsson a implementat-o in telefoanele sale de ceva timp incoace.
Sigur, daca vrei, poti face sa-ti arate si ora in standby.
dragos-
4th April 2007, 16:05
QUOTE(Tony TTC @ Mar 30 2007, 11:25) [snapback]2638561[/snapback]
De unde tata l-ai gasit la scorul asta??? Are limba romana???
Cat te tine bateria??
Cam multe intrebari, asai? Dar imi place mult telu asta.
Astept niste raspunsuri, mersi muuult!
L-am luat de pe marketonline. Pretul ERA 1100 RON, dar acum 4 zile l-au urcat la 1500!!! Nu-mi explic fenomenul, dar in fine... N-are limba romana. Nu e branduit. Bateria a fost full luni dimineata, acum mai are 15%. Sint foarte multumit de el. De la 8210 n-am mai avut un telefon asa finut. Cardul de 1 giga e OK, plus castile de walkman, care sint cu mult peste cele de la k800. Ce are in plus k800 este radio-ul si camera, dar diferenta la camera nu este asa de mare. Noaptea da, dar ziua sint aproape...
Tony TTC
11th April 2007, 22:28
QUOTE(dragos- @ Apr 4 2007, 17:05) [snapback]2659658[/snapback]
L-am luat de pe marketonline. Pretul ERA 1100 RON, dar acum 4 zile l-au urcat la 1500!!! Nu-mi explic fenomenul, dar in fine... N-are limba romana. Nu e branduit. Bateria a fost full luni dimineata, acum mai are 15%. Sint foarte multumit de el. De la 8210 n-am mai avut un telefon asa finut. Cardul de 1 giga e OK, plus castile de walkman, care sint cu mult peste cele de la k800. Ce are in plus k800 este radio-ul si camera, dar diferenta la camera nu este asa de mare. Noaptea da, dar ziua sint aproape...
Daca nu te superi as vrea sa stiu cam cat tine bateria si in ce conditii.
Am vazut la Germanos au un sistem super marfa de rate. Dai 10 % din pret avans iar telu il platesti in 10 rate egale.
Deci daca W880 ar fi 16 mil, as da 160 RON avans si apoi cate 160 pe luna, in 10 luni.
Dar mai astept nitel ca prea e piperat scoru. Tu ai prins o pomana tare.
onlyone
11th April 2007, 23:32
Se gaseste si la vodafone si nu este blocat pe retea. Deocamdata. Cam 1000ron+tva la abonament (sau fidelizare un pic mai scump). Asa ca cine vrea sa se grabeasca pana nu vin codurile de blocare de la SE
dragos-
12th April 2007, 19:56
Bateria ma tine cam 2,5 zile, in conditiile in care la k800i tinea cam 1,5-2 zile. Vorbesc cam 40 de minute pe zi, ascult ceva muzica, putine poze. Deci ceva activitate am. Imi place mult, e beton!
aug
22nd April 2007, 11:48
si mie imi place telefonul foarte mult. BTW stie cineva cum se scoate logo-ul retelei ? sa nu mai scrie nimic in stand-by ? (vodafone orange etc)
Tony TTC
29th April 2007, 22:36
QUOTE(aug @ Apr 22 2007, 12:48) [snapback]2734795[/snapback]
si mie imi place telefonul foarte mult. BTW stie cineva cum se scoate logo-ul retelei ? sa nu mai scrie nimic in stand-by ? (vodafone orange etc)

La samsung de exemplu stiu ca se poate scoate logo, la nokia nu, dar la sony ericsson sincer nu stiu, desi din cate am butonat prin magazin nu am gasit vreo setare de genu asta. Cei care il au sa incerce sau sa caute in manual.
Tony TTC
29th April 2007, 22:41
QUOTE(loveparade @ Mar 17 2007, 17:03) [snapback]2582084[/snapback]
De curiozitate ce tel ai tu la ora actuala de crezi ca asta e "fleashca"???
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.