DESPRE IGUANE
Pagini: 1, 2, 3

alexoac

haha! tocmai mi-am luat si eu o iguana azi:D e tare rau dar e pui acum,nici eu nu stiu ce e... sa ma documentez si eu pe net tongue.gif
alexoac
apropo....vreau sa stiu si eu mai multe despre ea.cum se ingrijeste..etc
am auzit ca trebuie udata din cand in cand cu un puberizator....
cine are iguana sa imi zica si mie pls

alexoac
salut,acum cateva zile am primit o iguana de la cineva,si ai mei nu ma lasa sa o pastrez ca cica s-ar putea sa fie daia mare de 1.50 m. ma puteti ajuta si pe mine? am auzit ca sunt mai multe specii...asta a mea e 100 euro,pt ca vreau sa ii iau si terarium si nu stiu ce masura sa cer... ca daca e sa creasca... daca e sa fie daia mai mica o pastrez coolspeak.gif

vreau sa imi zica cineva care a mai avut iguana sau care se pricepe mai bine la iguane....
Alan`dala
QUOTE(alexoac @ Oct 18 2005, 18:33) *
salut,acum cateva zile am primit o iguana de la cineva,si ai mei nu ma lasa sa o pastrez ca cica s-ar putea sa fie daia mare de 1.50 m. ma puteti ajuta si pe mine? am auzit ca sunt mai multe specii...asta a mea e 100 euro,pt ca vreau sa ii iau si terarium si nu stiu ce masura sa cer... ca daca e sa creasca... daca e sa fie daia mai mica o pastrez coolspeak.gif

vreau sa imi zica cineva care a mai avut iguana sau care se pricepe mai bine la iguane....

aaaaa...stiu specia asta. 5 metri minim biggrin.gif w00t.gif
sandossu
nu sunt sigur, dar cred ca 40-60cm
zuppy
pai daca nu esti sigur nu mai raspunde.
lasa pe cineva care se pricepe. iti dau warn!
Mosotti
cineva sa bage iguana in cusca

sandossu
QUOTE(zuppy @ Oct 18 2005, 20:32) *
pai daca nu esti sigur nu mai raspunde.
lasa pe cineva care se pricepe. iti dau warn!

da-mi w00t.gif
alexoac
ce mai m-ati ajutat.... sunteti cei mai tari smile.gif)) w00t.gif
Tzepi

QUOTE(alexoac @ Oct 18 2005, 21:25) *
ce mai m-ati ajutat.... sunteti cei mai tari smile.gif)) w00t.gif

multumim, te mai asteptam.

am vazut la un prieten ceva asemanator, avea parca 55 de cm...
jericho
QUOTE(Tzepi @ Oct 18 2005, 22:05) *
multumim, te mai asteptam.

am vazut la un prieten ceva asemanator, avea parca 55 de cm...

Pai daca nu stii sigur, nu te mai baga...Vezi ca iti da zuppy si tie warn !!! console.gif bounce.gif
bogwol
oare o fi chiar atat de greu sa cauti pe net? console.gif
Chow05
QUOTE(bogwol @ Oct 20 2005, 23:47) *
oare o fi chiar atat de greu sa cauti pe net? console.gif

Ce rautaciosi sunteti. Daca toti am cauta net informatiile de care avem nevoie multe dintre forumuri nu ar mai exista. Nu vreti sa raspundeti , foarte bine, dar nu mai sariti pe om. Un forum inseamna in primul rand comunicare.
cstroie
Nu stiu cat creste, dar stiu ca e superba. De unde ai luat-o? Eu am cautat si nu am gasit in nici un magazin....
alexoac
QUOTE(cstroie @ Oct 21 2005, 10:12) *
Nu stiu cat creste, dar stiu ca e superba. De unde ai luat-o? Eu am cautat si nu am gasit in nici un magazin....

am aflat cat creste... adica am aflat demult dar nu am mai intrat pe forum smile.gif
vladc
am si eu o intrebare.... de unde se poate cumpara o iguana ? preferabil magazine din bucuresti....

multumesc
valugi
si ce mananca iguana asta? de curiozitate, plante marine?
shobi
QUOTE(valugi @ Jan 26 2006, 01:35) *

aia e iguana marina ... asta, probabil salata & those kind of shit
balan
QUOTE(valugi @ Jan 26 2006, 01:35) *

vezi si aici Iguana verde coolspeak.gif
budha
QUOTE(alexoac @ Oct 18 2005, 17:33) *

salut. Ce ai facut cu iguana?Cum ii merge?O dai?Sau o vinzi?

Stie cineva unde gasesc de cumparat iguana?Una sanatoasa?....
H3_ttt
chiar ...vreau si eu o iguana ! ..daca aveti idee de unde as putea sa cumpar lasati un msg plz!
budha
QUOTE(H3_ttt @ Mar 24 2006, 18:26) *
chiar ...vreau si eu o iguana ! ..daca aveti idee de unde as putea sa cumpar lasati un msg plz!

Vezi ca au primit In Orhideea,la magazinul de animalute....;3 milioane bucata.Si mai trebuie sa mai achizitionezi si un terariu cu tot ce trebuie si care costa si ala.Sfatul meu : daca ai idee cu se creste si se intretine o iguana , ia-o ; daca nu....mai bine nu .
szeptemberszept
Stie cineva la Timisoara unde se gasesc si cu cat?
shiva
off-topic: Daca nu aveti ganduri de crescator de iguane .... mai conteaza ce sex are? huh.gif
Doggfather
QUOTE(shiva @ Oct 5 2006, 18:47) *
off-topic: Daca nu aveti ganduri de crescator de iguane .... mai conteaza ce sex are? huh.gif

esti off-topic total , a zis ca a primit-o cadou puke.gif
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.