Ce aragaz recomandati? Aveti nevoie de un aragaz second hand? :)

meios4us
Salut,

Am un aragaz INDESIT model K342GWR (nu stiu sigur). E in stare buna, dar vreau sa imi iau altul. Ce imi puteti recomanda? Ceva pana in 10 milioane.
Si pe asta as vrea sa il vand. Daca e cineva interesat: 350 RON.

Multumesc.
HADE 61
Eu am Beko pare ca cel ieftin dar am dat 10 milioane fix ,acum vre-o 2 ani jumate -3 .plita se spala usor si bine cu cif in schimb butoanele alea care se sucesc ca sa aprinzi un ochi au de suferit din urmatorul motiv : ca sa faci la rotisor trebuie sa lasi usa cuptorului intredeschisa sprijinita de o tabla de la ei ,totusi caldura din cuptor incinge si tabla si butonul de la ochiul respectiv si-l deformeaza -stafideste .Ca sa faci la cuptor nu folosesti tabla ,merge cu usa inchisa .Si artic e la fel la acele butoane .Altfel nu -i reprosez nimic ,acesta e un model lat ,ai grija ca un aragaz normal e lat numai de 50 cm acesta are 60 cm ,pe urma trebuie sa schimbi si hota ....trebuie sa ai o priza aproape ca are stecher pentru bec (in cuptor ),pentru aprinzator si pentru motorasul de la rotisor .Aragazul nu e numai lat dar e si mai adanc pentru ca are in spate o deformatura .
carman
QUOTE(HADE 61 @ Mar 5 2007, 08:29) *
Eu am Beko pare ca cel ieftin dar am dat 10 milioane fix ,acum vre-o 2 ani jumate -3 .plita se spala usor si bine cu cif in schimb butoanele alea care se sucesc ca sa aprinzi un ochi au de suferit din urmatorul motiv : ca sa faci la rotisor trebuie sa lasi usa cuptorului intredeschisa sprijinita de o tabla de la ei ,totusi caldura din cuptor incinge si tabla si butonul de la ochiul respectiv si-l deformeaza -stafideste .Ca sa faci la cuptor nu folosesti tabla ,merge cu usa inchisa .Si artic e la fel la acele butoane .Altfel nu -i reprosez nimic ,acesta e un model lat ,ai grija ca un aragaz normal e lat numai de 50 cm acesta are 60 cm ,pe urma trebuie sa schimbi si hota ....trebuie sa ai o priza aproape ca are stecher pentru bec (in cuptor ),pentru aprinzator si pentru motorasul de la rotisor .Aragazul nu e numai lat dar e si mai adanc pentru ca are in spate o deformatura .

ai regulator de gaz instalat?
HADE 61
Daca ar fii ca cel pentru centrala ,nu am .
carman
QUOTE(HADE 61 @ Mar 5 2007, 12:31) *
Daca ar fii ca cel pentru centrala ,nu am .

trebuie sa-ti montezi un regulator de gaze pentru a stabiliza debitul acestuia. acest lucru este prevazut si in instructiunile de instalare ale aragazului.mai mult, poti sa-ti pierzi garantia...conform certificatului de garantie!
costa aprox. 1milion+instalarea.
HADE 61
Este valabil pentru orice aragaz sau special Beko ?In ce fel mi-ar fii de folos ?Si oricum garantia banuiesc ca s-a dus ,parca era 2 ani .Inteleg ca la centrala e musai ,dar la aragaz intotdeauna esti aproape daca ar fii presiunea prea mare ,sau mica .
carman
QUOTE(HADE 61 @ Mar 6 2007, 17:37) *
Este valabil pentru orice aragaz sau special Beko ?In ce fel mi-ar fii de folos ?Si oricum garantia banuiesc ca s-a dus ,parca era 2 ani .Inteleg ca la centrala e musai ,dar la aragaz intotdeauna esti aproape daca ar fii presiunea prea mare ,sau mica .

si-a luat un amic un Bosch (cred) de aproape 12milioane.la prima folosire a grill-ului i s-au topit butoanele si garnitura!a sunat la service si gagica de acolo l-a intrebat daca are regulator si daca nu are sa si-l monteze si abia apoi sa cheme service-ul. gagiu' de la service s-a prins ca regulatorul a fost montat dupa incident, dar n-a avut cum sa demonstreze asa ca i-au schimbat piesele in garantie...
HADE 61
Multumesc .
HADE 61
Acuma vin dupa o sedinta de curatat aragazul ,alt lucru pentru care va sfatuiesc sa nu luati Beko este acesta :ochiurile sunt montate pe un suport de aluminiu acesta cat e nou arata frumos ,dar apoi devine oribil ,am inteles ca si Arctic are la fel .Acest suport poate fi curat de arsura cu un smirghel fin sau cu solutia cu care curatati cuptorul .Ati inteles oare despre ce e vorba ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.