beb
1st March 2007, 18:14
dupa o munca ..destul de grea..am ajuns in prima pagina cu blogul meu de telefoane dupa cuvinetele cheie "latest cell"
nu sunt decat cateva mil de cautari
(113 mil).
Era sa uit freshphones este blogul ...nu am voie link
AUTOTRAFIC
1st March 2007, 18:21
ai postat doar ca sa te lauzi?
felicitari
beb
1st March 2007, 19:19
da am postat sa ma laud
Ai ceva impotriva ?
altrixd
1st March 2007, 20:03
QUOTE(beb @ Mar 1 2007, 19:19)

da am postat sa ma laud
Ai ceva impotriva ?
Bravo, sper sa-ti aduca si ceva profit din tot acest lucru, si sa te mentii acolo.
dlh
1st March 2007, 20:08
QUOTE(beb @ Mar 1 2007, 18:14)

dupa o munca ..destul de grea..am ajuns in prima pagina cu blogul meu de telefoane dupa cuvinetele cheie "latest cell"

(113 mil).

Forumul se refera la SEO . Pe langa laudat poate ar fi bine sa ne impartasesti si metodele prin care ai ajuns in prima pagina din Google pentru cuvintele cheie respective. Eu unul abia astept ...
gumball3000
1st March 2007, 20:16

(113 mil).

din ce motiv nu ai adaugat meta tags(description,keywords)?
crazyAlex
1st March 2007, 20:43

(113 mil).

Nu sunt cateva milioane de cautari, alea sunt rezultate afisate, adica cate rezultate returneaza google pentru cuvantul "latest cell" nu de cate ori este cautat acel cuvant.
Nu este intotdeauna reprezentativ acele milioane de rezultate, de exemplu cuvantul "latest cell phone models" are de 3 ori mai putine rezultate insa este mult mai important decat "latest cell". Tot asa cuvantul "cell" fata de "cell phones", ultimul desi are rezultate mai putine este mult mai puternic in aducerea de vizitatori. Majoritatea cauta dupa "cell phones" sau "real estate" nu dupa "cell" sau "real".
Domeniul tau are decat 3 luni vechime, ce "munca destul de grea" ai putut sa depui?
Deocamndata meritul principal pentru prima pagina este al lui google care pozitioneaza la incep un site nou pe o pozitie mai buna.
Meritul tau pana acum este ca ai 75 de pagini indexate si fara link spre tine si acest merit se va vedea peste cateva luni, atunci totul depinde de tine.
Sper sa iti mentii pozitia si de felicitat te felicit dupa 6-7 luni, daca esti tot acolo intradevar meritul este al muncii grele depuse de catre tine.
altrixd
1st March 2007, 23:29
Results 1 - 10 of about 375,000,000 for web overview.
pe prima pagina ..
Wordpress spune multe ..
cateva submit la rss, adaugat cateva module de sitemap google, si de fiecare data cand se adauga cate ceva, se actualizeaza sitemap, etc, etc
Dar degeaba in cazul meu ...
)
zuppy
1st March 2007, 23:47
nu are nici o valoare keyword-ul tau, normal ca a fost relativ usor sa ajungi acolo.
de exemplu, pe ianuarie in yahoo astea sunt cifrele care reprezinta numarul de cautari (nu ma lua ca nu e google, se cauta destul si pe yahoo):
Searches done in January 2007
Count Search Term
4164 latest nokia cell phone
2209 latest cell phone
2017 cell game latest ringtone song wallpaper
1580 latest samsung cell phone
1578 latest sony ericsson cell phone
756 latest in cell phone
382 latest model of nokia cell phone
206 latest new cell phone
196 latest motorola cell phone
183 latest model of cell phone
71 cell phone latest news
53 latest cell phone technology
51 cell latest ringtone wallpaper
50 2007 cell latest phone
46 latest cell phone in asia
46 latest verizon cell phone
42 cell game latest ringtone wallpaper
42 latest on stem cell research
39 picture of latest nokia cell phone
33 cell international latest phone
31 latest sprint cell phone
31 cell latest ringtone song wallpaper
30 latest technology in cell phone
30 latest nokia cell
27 3g cell latest phone
25 cell discovery latest
25 latest lg cell phone
25 latest cell phone pda
25 picture of latest cell phone
akenathon
2nd March 2007, 11:25

(113 mil).

ce extensie are ca nu reusesc sa-l deschid?
miromulus
2nd March 2007, 12:33
Felicitari @beb, nu ne-ai zis insa si ce trafic iti aduce acea pozitie. Daca nu e cuvant cautat ai facut doar sport pana acolo.
wertyck
2nd March 2007, 13:29
QUOTE(miromulus @ Mar 2 2007, 12:33)

Felicitari @beb, nu ne-ai zis insa si ce trafic iti aduce acea pozitie. Daca nu e cuvant cautat ai facut doar sport pana acolo.
Corect... .traficul adus de expresia respectiva conteaza mai mult decat locul ocupat in Google
Ca asa si eu pot spune cauta dupa google yahoo si ma gasesti pe locul 5 din 358.000.000 rezultate
wertyck
beb
2nd March 2007, 21:36
pai ..trafficul a inceput sa creasca ...si o sa creasca incet incet .Nu o fi un keyword bun dar locul aceala o sa conteze la PR.
Nu conteaza de cate luni este blogul ..unui prieten nu ia indexat situl nici dupa 6 luni deci...io incerc sa ma mentin .
Puteti sa faceti si voi un site cu tel...si aducetil in prima pag ..sa vedeti daca este usor..doar ce trebuie sa faceti este sa stiti un pic de SEO.
Mersi k m-ati ascultat 
P.s Meseria nu se invata ci se fura!
355
2nd March 2007, 21:41
si te-ai gandit sa ne ti pe jar bob...
spune si tu ce trafic ai 
multumesc
miromulus
3rd March 2007, 00:11
Locul ala conteaza fix pix la pr. Pentru pr conteaza linkurile si calitatea lor. Eu bat in momentul asta pe anumite keyword-uri cu un pr 3 site-uri cu pr 5+ Si pe keyworduri cautate.
p.s. ah, si am uitat sa mentionez: pagerank-ul nu prea mai conteaza pentru tine. Doar pentru cei carora le dai IBL-uri.
beb
4th March 2007, 20:51
Ok cum ziceti voi..
Multumesc k m-ati bagat in seama
evil`boy
6th March 2007, 20:27
nu ai deloc o atitudine profesionista, heck, incep sa cred ca ai intrat la misto sa te lauzi, sau ai ajuns primul printr`un noroc chior
anyway poate ne spui si noua traficul, desi "latest cell" nu mi se pare un termen complet. Succese !
bogdanar
9th March 2007, 23:16
Poate gresesc, dar cred ca ii genereaza vax trafic avand in vedere ca nu este key important. Si eu sunt in prima pagina la google.ro dupa "anunturi online gratuite" ( precizez ca n-am facut nicio optimizare pentru acest key ) si cred ca google imi trimite exact 3 - 4 vizitatori pe zi in baza acestui key.
bogdan_16
3rd April 2007, 14:17
Nici nu il gasesc in lista asta...
Searches done in February 2007
Count Search Term
2931 latest nokia cell phone
1570 latest cell phone
1465 latest samsung cell phone
1092 latest sony ericsson cell phone
770 cell game latest ringtone song wallpaper
474 latest in cell phone
179 latest model of nokia cell phone
171 latest motorola cell phone
125 latest model of cell phone
66 cell phone latest news
51 3g cell latest phone
42 latest lg cell phone
39 latest cell phone technology
32 latest nokia cell
29 cell latest ringtone wallpaper
28 2007 cell latest phone
27 latest news on stem cell
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.