configurare retea

Pitbullboy22

Cum configurez Win98 ptr retea? vreau sa fac o retea intre 2 calc pe unul este instalat xp iar pe celalalt 98.Problema este ca in win 98 in tray nu imi apare icoana de la placa de retea,desi am instalat driverele.Am cautat pe site si am gasit setari cu 192...... si tot ce trebuie scris dar nu merge.daca se poate sa ma ajute cineva cu tot ce trebuie sa fac pas cu pas.Multumesc.
quasar33
ce anume nu merge?? mai detaliat te rog...
ce legatura are prezenta placii de retea in stray cu functionalitatea ei corecta?
Toate bune!

Tyby
Cauta icoana Network Neighborhood - properties - selectezi adaptorul de retea - TCP/IP for adapter_name - Properties

That's all! wink.gif
Pitbullboy22
nu pot sa configurez win 98 .calculatoarele nu se vad intre ele.Xp este configurat bine.Iar in win 98 nu pot sa deschid Network Neighborhood spune ceva de setari o sa revin cu mesajul care apare.

ce trebuie sa fac pe win 98 ptr a face o retea.Unde intru? Ce scriu? Am cautat pe alte posturi dar nu am gasit cum configurez win 98.

Multumesc

moderator: comasat cele 2 posturi si sters cel de-al doilea.
Tyby
Originally posted by Pitbullboy22
nu pot sa configurez win 98 .calculatoarele nu se vad intre ele.Xp este configurat bine.Iar in win 98 nu pot sa deschid Network Neighborhood spune ceva de setari o sa revin cu mesajul care apare.

revino cu mesajul de eroare te rog ...

si citeste si asta ... e inca in lucru, dar o sa intelegi cate ceva ...

http://forum.softpedia.com/showthread.php?...6305#post196305
Pitbullboy22
mersi de ajutor.S-a rezolvat.

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.