Vanghelie Marean
Pagini: 1, 2, 3, 4

Albert Einstein

Credeti ca are sanse la Primaria Capitalei ?
Pareri pro si contra !
romaximusro
care este? ma indoiesc. nu au reusit cu oameni mai spalati daramite cu "care este". ca doar nu o fi bucurestiul plin de minoritari ce astepta numai pomeni

calinum
QUOTE(Albert Einstein @ Mar 1 2007, 09:11) *
Credeti ca are sanse la Primaria Capitalei ?
Pareri pro si contra !

Ar trebui deja sa calculati sansele lui Marean la Presedintia Romaniei.

Sunt convins ca va fi contracandidatul lui Becali.
Faceti o alegere de pe acum.
Amandoi au sanse sa conduca Romania in urmatorii 20 de ani.

Ce incantat voi fi sa vad intelectualii sustinandu-l pe Marean... Sau pe Becali... Sau pe Marean... Sau Becali...
Ca altu nu e, nu va faceti iluzii ...
Ei sunt viitorul !
trestie-de-balta
dupa ce s-o culturaliza citind 10-15 almanahe, va mai organiza 2-3 vanghelioane si ii va lua locul lui geoana, va avea sanse sa intre in turul 2. first.gif

ma intreb ce ar putea discuta primarul general, vanghele care este, cu lordul primar al londrei w00t.gif
Albert Einstein
QUOTE(romaximusro @ Mar 1 2007, 09:21) *
care este? ma indoiesc. nu au reusit cu oameni mai spalati daramite cu "care este". ca doar nu o fi bucurestiul plin de minoritari ce astepta numai pomeni

Da! dar vezi, sunt destul de multi asa cum spui tu si oare ma intreb nu or fi mai multi ca noi?....
Pe de alta parte ma gandesc ca si neimplicarea poate avea efecte letale. Sti, cand ajungi la un anumit nivel, neavand nici un interes politic (nu esti in partide) si vezi ca orice ai face DEGEABA tot se fura ca in codru ! Te uiti in alta parte si zici Ce-o fi o fi... Da cand vezi ca "asa ceva" care este Vanghelie poate razbate incet incet... parca iti vine sa iei atitudine !
Albert Einstein
QUOTE(calinum @ Mar 1 2007, 09:34) *
Ar trebui deja sa calculati sansele lui Marean la Presedintia Romaniei.

Sunt convins ca va fi contracandidatul lui Becali.
Faceti o alegere de pe acum.
Amandoi au sanse sa conduca Romania in urmatorii 20 de ani.

Ce incantat voi fi sa vad intelectualii sustinandu-l pe Marean... Sau pe Becali... Sau pe Marean... Sau Becali...
Ca altu nu e, nu va faceti iluzii ...
Ei sunt viitorul !

Foarte tare frate nici nu m-am gandit !!!
clapping.gif clapping.gif

Si sa nu ai nici o alta alternativa (asa cum s-a mai intamplat dealtfel)

wallbash.gif wallbash.gif
obnoxious
Deci e presedinte la PSD pe persoana fizica sau juridica?
Cand e urmatorul congres PSD, parca il vad si vice-presedinte...

Pana una alta, Marean asa cum e el, a reusit ce altii nu au reusit decat foarte greu: sa fie seful lui Nastase coolspeak.gif si sa conduca cea mai mare filiala a PSD din tara...Si inca ales cu peste 90% ca nea Nelu in zilele lui bune...

Apropo: daca intra in Parlament, o sa il puna in Comisia de Cultura?

don_dannielo
Cine au fost contracandidatii?
obnoxious
QUOTE(don_dannielo @ Mar 1 2007, 10:22) *
Cine au fost contracandidatii?

Niste "iepuri", nimic serios...
A fost unul mai rasarit vice-presedinte de la TSD, dar i s-a dat "la loc comanda" de la Geoana...
zoro2

QUOTE(obnoxious @ Mar 1 2007, 10:18) *
Deci e presedinte la PSD pe persoana fizica sau juridica?
Cand e urmatorul congres PSD, parca il vad si vice-presedinte...

Pana una alta, Marean asa cum e el, a reusit ce altii nu au reusit decat foarte greu: sa fie seful lui Nastase coolspeak.gif si sa conduca cea mai mare filiala a PSD din tara...Si inca ales cu peste 90% ca nea Nelu in zilele lui bune...

Apropo: daca intra in Parlament, o sa il puna in Comisia de Cultura?

Imi place, nici ca puteau sa-si taie mai bine creanga de sub picioare
din prostie in prostie
scufundare usoara, psd.

eu cred ca Geoana e omu lu Base, pus acolo sa scufunde partidul
Base asta ne surprinde de fiecare data
Bravos dom Base
Esti tare

Asteptam ca si-n provincie sa puna niste "Lorzi" cu n dosare pe rol si treaba-i gata
obnoxious
QUOTE(zoro2 @ Mar 1 2007, 10:30) *
din prostie in prostie
scufundare usoara, psd.

Bravos dom Base
Esti tare

Asteptam ca si-n provincie sa puna niste "Lorzi" cu n dosare pe rol si treaba-i gata

Eu cred ca si Felix e omul lui Basescu...smile.gif Istoria o va dovedi...tongue.gif
Rákóczi II
Un VIITOR bun Primar General. Il merita cu prisosinta Bucurestenii, poate nu credeti, - dar sa vedeti cate voturi va lua la Locale in 2008, - daca va candida. Posibil sa se fi saturat bucurestenii pe primari care nu prea fac nimic....
De parca Vanghelie a facut ceva la Sectorul 5.
Care ESTE.
fracture
QUOTE(Rákóczi II @ Mar 1 2007, 07:44) *
Un VIITOR bun Primar General. Il merita cu prisosinta Bucurestenii, poate nu credeti, - dar sa vedeti cate voturi va lua la Locale in 2008, - daca va candida. Posibil sa se fi saturat bucurestenii pe primari care nu prea fac nimic....
Care ESTE.

La locale in 2008 se va intampla exact ce s-a intamplat in 2004. Adica va candida vanghelie care va pierde in fata lui Becali, care Becali va deveni primar general. Acesta din urma va lasa primaria capitalei pentru ca va deveni presedintele Romaniei. Exact ca Basescu!!!
obnoxious
QUOTE(Rákóczi II @ Mar 1 2007, 10:44) *
Care ESTE.

And your point is?
Pollux
QUOTE(zoro2 @ Mar 1 2007, 10:30) *
din prostie in prostie
scufundare usoara, psd.

Bravos dom Base
Esti tare

hai frate ca esti tare! roll2.gif
peste tot e mana lu' Base. ce treaba are base cu evanghelie? ohmy.gif

ontopic: felicitari pentru domnul Vanghelie si PSD-ului. au facut alegerea potrivita. la mai mare!
Pollux
QUOTE(fracture @ Mar 1 2007, 10:52) *
La locale in 2008 se va intampla exact ce s-a intamplat in 2004. Adica va candida vanghelie care va pierde in fata lui Becali, care Becali va deveni primar general. Acesta din urma va lasa primaria capitalei pentru ca va deveni presedintele Romaniei. Exact ca Basescu!!!

tu crezi ca becali si vanghelie sunt de capul lor pe scena politica? huh.gif
infinitul8
Citat aproximativ din discursul triumfator al lui Vanghele, aseara pe realitatea TV:

"...sunt produsul dumneavoastra..."

asta meritam, asta avem. PSD-ul a aratat de multe ori ca nu are treaba nici cu logica, nici cu cinstea nici cu politica. Fuga dupa ciolan si continua mancatorie interna pare a fi deviza lor.

Da, posibil asta este viitorul candidat PSD. Altii mai carismatici (se poarta dupa succesul marcii Base) nu au. Vanghele este cunoscut. Care este. Si va fi impins in fata. Reuseste? Bravo!!!!! A fost bun, nu a mancat niciodata miere din stupul altuia... Nu? HUUUUUUUUUU Tiganul, badaranul, prostul, ipocritul, spagarul. Noi l-am pus doar ca ne-a amenintat dar de fapt nu ne reprezinta.

Si uite asa va trebui sa votam iar pe cel mai putin rau dintre 2 rai tongue.gif
fracture
QUOTE(Pollux @ Mar 1 2007, 08:39) *
tu crezi ca becali si vanghelie sunt de capul lor pe scena politica? huh.gif

Da' cine i-a pus acolo? Cine-i controleaza, Base? americanii? marile corporatii? iudeo-masonii?
Pollux
QUOTE(fracture @ Mar 1 2007, 11:53) *
Da' cine i-a pus acolo? Cine-i controleaza, Base? americanii? marile corporatii? iudeo-masonii?

pe vanghelie il controleaza tovarasul iliescu iar pe becali nu stiu. dar sigur il controleaza cineva si pe el.
Rákóczi II
QUOTE(Pollux @ Mar 1 2007, 11:59) *
................. iar pe becali nu stiu. dar sigur il controleaza cineva si pe el.

Duhul Sfant? huh.gif
(Mde.... "Razboinicul Luminii" rolleyes.gif )
infinitul8
QUOTE(Rákóczi II @ Mar 1 2007, 13:46) *
Duhul Sfant? huh.gif
(Mde.... "Razboinicul Luminii" rolleyes.gif )

Tot un duh, dar venit dintr-o lampa marinareasca cu alimentare la Golden Spritz si cu ardere spontana
fracture
QUOTE(Pollux @ Mar 1 2007, 08:59) *
pe vanghelie il controleaza tovarasul iliescu iar pe becali nu stiu. dar sigur il controleaza cineva si pe el.

Marian Vanghelie a ajuns sel al PSD Bucuresti pentru ca merita. Daca erau altii destepti ar fi castigat ei dar cum PSD-ul duce lipsa de oameni de valoare Vanghelie mi se pare o buna optiune.
galeo
Becali e si omul care poate fi manipulat biggrin.gif
iozefini
pesedei si-au ales perfect omul.cel mai reprezentativ specimen pt pesede.
va urez felicitari din britania!
fracture
QUOTE(iozefini @ Mar 1 2007, 14:04) *
pesedei si-au ales perfect omul.cel mai reprezentativ specimen pt pesede.
va urez felicitari din britania!

Asta e problema ca nu e cel mai reprezentativ din PSD. Daca pesedistii bucuresteni ar fi vreut un om cu adevrat reprezentativ pentru PSD l-ar fi ales milionarul in EURO Robert Negoita. Evident ca si Vanghelie are bani, poate chiar mai multi ca Negoita dar cea mai mare problema a lui nu sunt banii ci originile sociale precum si lipsa studiilor.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.