Tururi virtuale

RAGE

http://www.panorken.ro/gallery.htm

M-am tot uitat pe aici si nu stiu cum fac asta tururile alea virtuale. Din cate vad nu sunt cu imagini lipite, pentru ca au o oarecare perspectiva, in plus poti sa vezi si deasupra si jos pe langa stanga - dreapta.
sergiu_spooky
ba da sunt cu imagini lipite. Poate tie iti merge netu foarte bine si nu apuci sa vezi, dar fetele interioare ale cubului/cilindrului se incarca separat si sunt imagini lipite. Uita-te la alea cilindrice si o sa vezi ca nu ai sus sau jos si ca sunt imagini panoramice obisnuite...cele care au si sus-jos sunt imagini puse pe fetele unui cub pe care il rotesti in jurul *camerei*, adica punctul fix din care privesti...perspectiva e doar o iluzie creeata exact datorita acestui fapt. nu ai cum sa faci imagini cu perspectiva decat daca folosesti stereoscopie sau imprimare holografica. pentru stereoscopie ti-ar trebui si ochelari dinaceia ca la cinema iar imaginile holografice nu se pot face decat cu ajutorul unui laser puternic care proiecteaza imaginea pe film special si alte cele...

livefm
QUOTE(sergiu_spooky @ Feb 28 2007, 23:13) *
ba da sunt cu imagini lipite. Poate tie iti merge netu foarte bine si nu apuci sa vezi, dar fetele interioare ale cubului/cilindrului se incarca separat si sunt imagini lipite. Uita-te la alea cilindrice si o sa vezi ca nu ai sus sau jos si ca sunt imagini panoramice obisnuite...cele care au si sus-jos sunt imagini puse pe fetele unui cub pe care il rotesti in jurul *camerei*, adica punctul fix din care privesti...perspectiva e doar o iluzie creeata exact datorita acestui fapt. nu ai cum sa faci imagini cu perspectiva decat daca folosesti stereoscopie sau imprimare holografica. pentru stereoscopie ti-ar trebui si ochelari dinaceia ca la cinema iar imaginile holografice nu se pot face decat cu ajutorul unui laser puternic care proiecteaza imaginea pe film special si alte cele...

Si cu ce le pot face sa se miste asa lipire chestii dinastea? vreun program ceva?
sergiu_spooky
ma indoiesc...situ ala e al cuiva care face bani din treaba asta.
in primul rand nu cred ca ai echipamentul necesar realizarii unor astfel de poze, si in al doilea rand codul pe baza caruia functioneaza toata treaba nu cred ca o sa il gasesti in prea multe locuri, si in nici un caz gratuit...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.