Tepesh
29th November 2008, 00:58
Fuga la farmacie, dom'le, si ia niste alfii, ca doar n-o sa stai asa oparit la infinit, ce dracu'. Am inteles, inca mai suferi ca nu iti poti face reclama pe-aici si te tot dai rotund, vezi Doamne cit de multe pierdem noi fara informatiile tale nepretuite. OK, lasa-ne sa ne chinuim, sa ne dam cu capu' de pereti, sa plecam in croaziere fara s-avem habar. Dar macar scuteste-ne de miorlaielile astea ...
Imi cer scuze amatorilor de croaziere care isi vad poluat threadul cu asemenea discutii, dar m-au scos din pepeni smiorcaielile omului
. Pina acum i-am vorbit cit se poate de respectuos, dar el a gasit de cuviinta sa ne ia la per tu si sa-si imprastie aroganta pe-aici, asteptind sa-i zicem "sefule, ce bine ca ai venit, scoate-ne din intunericul nestiintei".
Mister Basea, iarta-ne, dom'le, ca nu mergem in croaziere cu firma ta. Injura-ne in gind si nu ne mai deranja pe-aici, ca avem lucruri mai serioase de discutat. Multam fain.
softpedic
3rd December 2008, 18:08
QUOTE (Tepesh @ Nov 23 2008, 21:07)

N-am disparut, inca sintem aici. Inteleg ca pe mine sinteti suparat si nu-mi raspundeti?

Scrisesem acum citeva zile:
"m-ar interesa o clasificare a celor mai cunoscute companii de croaziera. A, poate imi spuneti (macar pe PM) si pretul despre care ma interesam cu citeva posturi mai devreme (tarile baltice cu Norwegian Jewel, 3 iunie 2009 din Dover, inside stateroom, deck 10, midship )"
holland america
celebrity cruises
royal caribbean
crystal cruises
Astea-s cele mai bune. Preturi/oferte ai pe internet.
Tepesh
3rd December 2008, 20:49
QUOTE (softpedic @ Dec 3 2008, 18:08)

Preturi/oferte ai pe internet.
Stiu, voiam doar sa vad care e diferenta de pret intre o rezervare facuta cu o agentie din RO (in speta, cea a domnului Basea) si una online, cu o agentie din State. Eu am rezervat deja mergind pe a doua varianta.
softpedic
4th December 2008, 02:08
QUOTE (Tepesh @ Dec 3 2008, 20:49)

Stiu, voiam doar sa vad care e diferenta de pret intre o rezervare facuta cu o agentie din RO (in speta, cea a domnului Basea) si una online, cu o agentie din State. Eu am rezervat deja mergind pe a doua varianta.
Foarte bine ai facut. In mod cert ai iesit mai bine.
IoanBasea
9th December 2008, 13:33
QUOTE (softpedic @ Dec 3 2008, 18:08)

holland america
celebrity cruises
royal caribbean
crystal cruises
Astea-s cele mai bune. Preturi/oferte ai pe internet.
Sper sa va fie de folos (in alegerea unei linii de croaziera pentru o viitoare escapada pe valuri) ultimul top al CLIA:
TOP 10 LINII DE CROAZIERA 2008!!
Azamara
Best Itineraries – Azamara Cruises
Carnival
Best Main Restaurant – Carnival Cruise Lines – Conquest Class
Best Value for Money – Carnival Cruise Lines
Best Shore Excursions – Carnival Cruise Lines
Celebrity
Best Healthful & Alternative Dining – Celebrity Cruises
Costa Cruises
Best Spas – Costa Cruises’ Samsara Spa – Concordia Class
Crystal Cruises
Best Luxury Cruise Ships – Crystal Cruises
Best Luxury Dining – Crystal Cruises
Disney
Best Kids’ Programs – Disney Cruise Line
Best Family Cabins – Disney Cruise Line
Holland America Line
Best Cabins – Holland America Line
Best Standard Staterooms – Holland America Line – Signature Class
Norwegian Cruise Line
Best Suites – Norwegian Cruise Line – Jewel Class
Best Entertainment – Norwegian Cruise Line
Oceania Cruises
Best Dining – Oceania Cruises
Best Specialty Restaurants – Oceania Cruises
Princess Cruises
Best for Romance – Princess Cruises
Best for Weddings – Princess Cruises
Best Multi-Generational – Princess Cruises – Grand Class
Regent Seven Seas
Best Luxury Staterooms – Regent Seven Seas Cruises
Best for Couples – Regent Seven Seas Cruises’ Paul Gauguin
Royal Caribbean
Best Family Cruise Ships – Royal Caribbean International
Best Teen Programs – Royal Caribbean International
Best Spa and Fitness – Royal Caribbean International
Best Pool Deck – Royal Caribbean International – Voyager/Freedom Classes
Best for Fitness Enthusiasts – Royal Caribbean International
SeaDream Yacht Club
Best Luxury Service – SeaDream Yacht Club
Windstar Cruise Line
Best for Honeymoons – Windstar Cruise Line
Salutari.
softpedic
9th December 2008, 17:55
QUOTE (IoanBasea @ Dec 9 2008, 13:33)

Sper sa va fie de folos (in alegerea unei linii de croaziera pentru o viitoare escapada pe valuri) ultimul top al CLIA:
TOP 10 LINII DE CROAZIERA 2008!!
Azamara
Best Itineraries – Azamara Cruises
Carnival
Best Main Restaurant – Carnival Cruise Lines – Conquest Class
Best Value for Money – Carnival Cruise Lines
Best Shore Excursions – Carnival Cruise Lines
Celebrity
Best Healthful & Alternative Dining – Celebrity Cruises
Costa Cruises
Best Spas – Costa Cruises’ Samsara Spa – Concordia Class
Crystal Cruises
Best Luxury Cruise Ships – Crystal Cruises
Best Luxury Dining – Crystal Cruises
Disney
Best Kids’ Programs – Disney Cruise Line
Best Family Cabins – Disney Cruise Line
Holland America Line
Best Cabins – Holland America Line
Best Standard Staterooms – Holland America Line – Signature Class
Norwegian Cruise Line
Best Suites – Norwegian Cruise Line – Jewel Class
Best Entertainment – Norwegian Cruise Line
Oceania Cruises
Best Dining – Oceania Cruises
Best Specialty Restaurants – Oceania Cruises
Princess Cruises
Best for Romance – Princess Cruises
Best for Weddings – Princess Cruises
Best Multi-Generational – Princess Cruises – Grand Class
Regent Seven Seas
Best Luxury Staterooms – Regent Seven Seas Cruises
Best for Couples – Regent Seven Seas Cruises’ Paul Gauguin
Royal Caribbean
Best Family Cruise Ships – Royal Caribbean International
Best Teen Programs – Royal Caribbean International
Best Spa and Fitness – Royal Caribbean International
Best Pool Deck – Royal Caribbean International – Voyager/Freedom Classes
Best for Fitness Enthusiasts – Royal Caribbean International
SeaDream Yacht Club
Best Luxury Service – SeaDream Yacht Club
Windstar Cruise Line
Best for Honeymoons – Windstar Cruise Line
Salutari.
Interesant top.
IoanBasea
10th December 2008, 17:06
QUOTE (softpedic @ Dec 9 2008, 17:55)

Interesant top.
Da, interesant,de ultima ora si facut de cine trebuie.Celelalte "clasificari "sunt in cel mai bun caz...emotional-personale.
Oricind veti apela va vom oferi informatii reale,pertinente si de ultima ora.
Pe curind!
relu58
11th December 2008, 00:10
QUOTE (IoanBasea @ Dec 10 2008, 17:06)

Da, interesant,de ultima ora si facut de cine trebuie.Celelalte "clasificari "sunt in cel mai bun caz...emotional-personale.
Oricind veti apela va vom oferi informatii reale,pertinente si de ultima ora.
Pe curind!
D-le, ar fi cazul, pana nu se prind moderatorii, sa INTERVII pe PM-ul acestor-zisi intretinatori ai thread-ului, care nu vor mai ramane decat 4, au fost 3... stii urmarea..... Imi pare rau sa-ti spun DIRECT, faci reclama....”Oricind veti apela va vom oferi informatii reale,pertinente si de ultima ora”.
SI SmartCruiser face reclama, si CruiseDeals face reclama, TU CE OFERI????
Eu sunt clientul, si voi avea o grija SPECIALA de banii mei.
Ca si ”concluzie”, ori te hotarasti sa dai oferte superioare, ori lasa-ne sa ”fierbem” in ”Cruises-N-More”.
Eu de bancuri sunt satul
Tepesh
11th December 2008, 15:35
O informatie interesanta primita in newsletter:
"Santa Claus arrived a bit early this year for the millions of people who plan to cruise in 2009. In the past seven days, most of the world's major cruise lines have announced an end to the fuel surcharges that added as much as $12 per person, per day to the price of a cruise
. There are rumors that more announcements will follow this week".
Lista completa a deciziilor luate in chestiunea asta de catre liniile de croaziera, aici: http://www.vacationstogo.com/fuel_surcharge.cfm?id=npfy
Eu as salva vreo 250 de dolari.
Phx'
11th December 2008, 22:13
O bila alba pentru SmartCruiser: eu, suparata fiind de faptul ca la momentul rezervarii croazierei mele (in iunie) am facut booking pentru un total de 2524$, iar la momentul de fata aceeasi croaziera costa 1900$, i-am dat un mail prietenei Brenda sa o intreb ce se poate face (urma sa platesc acum un rest de plata de 2005$, adica mai mult decat daca as rezerva acum croaziera, eu platind acum 6 luni deja 519$). Foarte amabila m-a sfatuit sa sun la agentii lor si sa cer refacturare la pret nou (nici nu-mi trecea prin cap ca se poate, gandul meu era sa anulez rezervarea anterioara, cu gandul ca voi recupera candva ceva din depozitul platit si sa fac o alta rezervare la pret nou). Drept pentru care aseara am sunat in America si am rezolvat problema, azi am primit pe mail noua factura, chiar au mai scazut ceva fata de cat costa acum croaziera pe site-ul lor (vreo 100$, o fi vorba de taxa desfiintata de care se vorbea mai sus?? nu stiu...), cert este ca in loc de a plati un rest de 2005$, acum am de plata doar 1320$, asa ca per total am salvat aproape 700$, care depasesc si devalorizarea atat de mare a dolarului, de care eram asa suparata...
Oricum, acum am experienta, viitoarea croaziera o voi rezerva doar cu 1-2 luni inainte de plecare, nu cu 9 luni cum am facut acum obisnuita fiind de la avioane, caci intotdeauna un lastminute la croaziere te duce la preturi foarte atractive.
IoanBasea
12th December 2008, 10:58
QUOTE (relu58 @ Dec 11 2008, 00:10)

D-le, ar fi cazul, pana nu se prind moderatorii, sa INTERVII pe PM-ul acestor-zisi intretinatori ai thread-ului, care nu vor mai ramane decat 4, au fost 3... stii urmarea..... Imi pare rau sa-ti spun DIRECT, faci reclama....”Oricind veti apela va vom oferi informatii reale,pertinente si de ultima ora”.
SI SmartCruiser face reclama, si CruiseDeals face reclama, TU CE OFERI????
Eu sunt clientul, si voi avea o grija SPECIALA de banii mei.
Ca si ”concluzie”, ori te hotarasti sa dai oferte superioare, ori lasa-ne sa ”fierbem” in ”Cruises-N-More”.
Eu de bancuri sunt satul

Daca tu consideri un top al liniilor de croaziera ca fiind reclama la afacerea mea (sau mai rau -"bancuri") asta este.Imi pare rau ca nu gasesc mijloacele potrivite sa comunic cu voi.Cit privesc ofertele e clar ca nu pot pune aici citeva mii de itinerarii si imbarcari- aia chiar ar fi reclama.
In plus Relule nu-ti fa griji -tu iti vezi de banii tai iar eu de clientii mei, vezi -e simplu si suntem toti multumiti.
Servus!
QUOTE (Tepesh @ Dec 11 2008, 15:35)

O informatie interesanta primita in newsletter:
"Santa Claus arrived a bit early this year for the millions of people who plan to cruise in 2009. In the past seven days, most of the world's major cruise lines have announced an end to the fuel surcharges that added as much as $12 per person, per day to the price of a cruise

. There are rumors that more announcements will follow this week".
Lista completa a deciziilor luate in chestiunea asta de catre liniile de croaziera, aici:
http://www.vacationstogo.com/fuel_surcharge.cfm?id=npfyEu as salva vreo 250 de dolari.
Toate liniile vor renunta la acest supliment incepind de la 1 ianuarie 2009.Grupul Carnival va renuntat deja la el cu rezervarile incepind din 17 decembrie 2008.
Cei care ati rezervat deja cabine anul acesta pentru imbarcarile din 2009 si normal ati achitat suplimentul de carburant ,la momentul imbarcarii acest supliment se va transforma in credit on board.
Bafta!
Tepesh
16th December 2008, 23:22
QUOTE (Phx' @ Dec 11 2008, 22:13)

Oricum, acum am experienta, viitoarea croaziera o voi rezerva doar cu 1-2 luni inainte de plecare, nu cu 9 luni cum am facut acum obisnuita fiind de la avioane, caci intotdeauna un lastminute la croaziere te duce la preturi foarte atractive.
Da, si eu cred ca m-am cam repezit cu rezervarea facuta in septembrie '08 pentru iunie '09. Data viitoare probabil o sa astept un "last minute", desi varianta asta e cam riscanta pentru cine nu isi poate lua concediu de pe-o saptamina pe alta. Ce faci daca nu prinzi o oferta buna? Ori dai bani mai multi decit te-ar fi costat o rezervare facuta din timp, ori stai acasa si, pe perioada concediului, citesti threadul asta de 10 ori, visind ce frumos ar fi fost pe vas.
Phx'
17th December 2008, 14:09
QUOTE (Tepesh @ Dec 16 2008, 23:22)

Da, si eu cred ca m-am cam repezit cu rezervarea facuta in septembrie '08 pentru iunie '09. Data viitoare probabil o sa astept un "last minute", desi varianta asta e cam riscanta pentru cine nu isi poate lua concediu de pe-o saptamina pe alta. Ce faci daca nu prinzi o oferta buna? Ori dai bani mai multi decit te-ar fi costat o rezervare facuta din timp, ori stai acasa si, pe perioada concediului, citesti threadul asta de 10 ori, visind ce frumos ar fi fost pe vas.

Eu zic ca oferta e destul de vasta, ai de unde alege...si oricum urmaresc din timp mersul, ma orientez....numai sa rezist tentatiei de a nu rezerva cu mult timp inainte, ca sa-mi iau grija
) Cu concediul nu-i o problema, atat la mine cat si la sotz nu este asa strict, mai naspa este cu pretul biletului de avion pentru Miami, caci pentru februarie-martie 2010 ma tenteaza f tare o croaziera in Bahamas sau Caraibe!
relu58
17th December 2008, 23:05
QUOTE (Phx' @ Dec 17 2008, 14:09)

Eu zic ca oferta e destul de vasta, ai de unde alege...si oricum urmaresc din timp mersul, ma orientez....numai sa rezist tentatiei de a nu rezerva cu mult timp inainte, ca sa-mi iau grija

) Cu concediul nu-i o problema, atat la mine cat si la sotz nu este asa strict, mai naspa este cu pretul biletului de avion pentru Miami, caci pentru februarie-martie 2010 ma tenteaza f tare o croaziera in Bahamas sau Caraibe!
Admirabil, in sfirsit am curajul sa ma bag intr-o discutie serioasa.
Eram ”gata” sa dau avansul pentru Brilliance of the Seas 20 apr 2009, pe 15 septembrie, plata in $. Intre timp, ”a venit criza” - factori interni si externi.
Factor intern - vacanta la gimnaziu nu a fost cea ”logica” - intre Paste si 1 Mai, ci intre 10 - 20 aprilie.
Factor extern, ”pregatirea pentru gimnastica”, adica ”dulaii”, ”coco” sau alti termeni care definesc valutele.
Interesant ce se intampla in ultimele 10 zile pentru cineva care se vrea ”in block-start” la o croaziera, raportul euro/dolar. La fel si preturile ofertelor... SERIOASE, de genul ”la prima mana”, nu revandute.
elbriga
21st December 2008, 11:27
. Data viitoare probabil o sa astept un "last minute", desi varianta asta e cam riscanta pentru cine nu isi poate lua concediu de pe-o saptamina pe alta. Ce faci daca nu prinzi o oferta buna? Ori dai bani mai multi decit te-ar fi costat o rezervare facuta din timp, ori stai acasa si, pe perioada concediului, citesti threadul asta de 10 ori, visind ce frumos ar fi fost pe vas. 
[/quote]
Desi varianta despre care vorbeam cu ceva vreme in urma, in care platesti ''totul acum'' si a doua persoana ,are biletul la pret de 1 (un) euro , nu e chiar de neglijat.Ei aveau oferta parca prin noiembrie si plecarile erau pentru primavara -vara urmatoare.Adica un bilet doua persoane 7-9 zile, pentru diferite zone din Europa, categorie inside, ajungea pe la 800 de euro. Insa dupa ce a trecut si daca totul a fost OK banii sunt ultimul lucru de care iti aduci aminte...
Anselmo11
3rd January 2009, 13:58
eu recomand top line cruises din italia- roma
Anselmo11
3rd January 2009, 14:52
Crystal Cruises
Regent Seven Seas Cruises
Disney Cruise Line
Oceania Cruises
Cunard Line
Celebrity Cruises
Holland America Line
Princess Cruises
Royal Caribbean International
Norwegian Cruise Line
Phx'
4th January 2009, 16:23
Mi-au tras banii de pe card BCR fara probleme. Mai sunt cca 2 luni jumate pana la plecarea in croaziera, o sa va povestesc apoi impresii. Pana atunci mai astept de la voi...
marty70
7th January 2009, 16:28
Cred ca a venit timpul sa ma interesez de o croaziera. Din pacate nu dispun de foarte multi bani si nu stiu daca visul e realizabil. Observ in anumite oferte , croaziere in mediterana cu preturi incepind cu 450- 550 euro. Din pacate la acest pret trebuie sa adaugi diverse taxe, si transportul pina in portul respectiv.
Stie cineva daca pot sa ma incadrez in vreo varianta in max 1500 eur pt doua persoane ( inlcuzind aici taxe, transport - eventual un low cost- bacsis, etc etc) ? Eventual un exemplu?
In primul rind as merge in croaziera pt a vedea un asemenea vas si apoi pentru a vedea orasele -port pe unde va acosta, asa ca ma intereseaza nave mai maricele, largi, reprezentative ...
Nu m-ar deranja sa rezerv acum pt la primavara - vara - toamna daca as iesi mai ieftin!
Vreau sa spun ( in eventualitatea ca ma trimiteti in urma) ca am citit 1-2 pagini de inceput si ultimile 3- 4 de final si am dat de topuri ale liniilor, certuri, dar nimic care sa ma ajute.
Tepesh
7th January 2009, 18:00
QUOTE (marty70 @ Jan 7 2009, 16:28)

Am citit 1-2 pagini de inceput si ultimile 3- 4 de final si am dat de topuri ale liniilor, certuri, dar nimic care sa ma ajute. Stie cineva daca pot sa ma incadrez in vreo varianta in max 1500 eur pt doua persoane ( inlcuzind aici taxe, transport - eventual un low cost- bacsis, etc etc) ? Eventual un exemplu?
Uite un exemplu gasit acum, la repezeala: croaziera de 7 nopti, cu Norwegian Gem. Plecare din Barcelona (pe 31 mai), trecere prin La Valletta, Napoli, Civitavecchia (Roma), Livorno si Cannes, revenire la Barcelona. Pret total (cu taxe incluse), oferit de smartcruiser: aproximativ 1.100 de euro (adica 1.470 de dolari) pentru o camera inside. Adauga un avion low-cost spre Barcelona (aproximativ 200 de euro pentru 2 persoane) si intri un bugetul fixat de tine.
Evident, poti urmari last-minute-urile si iesi chiar mai ieftin. Succes!
marty70
9th January 2009, 13:41
QUOTE (Tepesh @ Jan 7 2009, 18:00)

Uite un exemplu gasit acum, la repezeala: croaziera de 7 nopti, cu Norwegian Gem. Plecare din Barcelona (pe 31 mai), trecere prin La Valletta, Napoli, Civitavecchia (Roma), Livorno si Cannes, revenire la Barcelona. Pret total (cu taxe incluse), oferit de smartcruiser: aproximativ 1.100 de euro (adica 1.470 de dolari) pentru o camera inside. Adauga un avion low-cost spre Barcelona (aproximativ 200 de euro pentru 2 persoane) si intri un bugetul fixat de tine.

Evident, poti urmari last-minute-urile si iesi chiar mai ieftin. Succes!
Am gasit si eu urm oferta : Plecare din Genoa cu vas MSC de categorie mare ( asa cum vreau eu) cu escala in Barcelona, Gibraltar....vreo 13 zile....
Pare super, Cica pret de la 450 euro. Oferta pt ianuarie - februarie...sa zicem, ok..facem baia mai putina....
Am facut deja un mesaj de intrebare la agentie ....pina acum dupa o zi, nici un raspuns.Inclin sa cred insa ca pretul asta nu cuprinde nimic din celelalte costuri aditionale. ( taxe portuare, combustibil bacsis si ce o mai fi)
( apropo poti sa imi spui cum arata o cabina sa zicem minim confort? cam ce suprafete au camerele de interior?)
Ei spun pe site-ul lor ca daca iti permiti un sejur la un hotel atunci cu siguranta iti permiti si o croaziera...
Pai un sejur cu hotel de 5* in egipt sau tunisia ( sau chiar grecia la un hotel de 3-4 *) cu avion , taxe si masa incluse poate fi gasit la 1000-1100 euro. Vorbesc de 2 persoane. Mai putem zice acelasi lucru despre croaziera? Eu am zis maximum 1500 dar cred ca si asa bugetul e prea mic totusi....
Tepesh
10th January 2009, 02:32
Camera pe care o voi avea eu pe Norwegian Jewel are 14 metri patrati. Ca o comparatie, un dormitor dintr-un apartament comunist din Bucuresti are cam 10-11 metri, iar o baie - vreo 4
buti
15th January 2009, 16:15
Salutari !! vreau sa i-mi dati si mie cateva sfaturi ,,,,trebue sa platesc un avans zilele astea pt o croaziera ce va avea plecarea peste vre-o 4 luni,,cu compania COSTA,iar vasul se numeste COSTA EUROPA Traseul cred ca va fi cu plecare din spania ,cred!nu prea stiu multe detali
Stiu doar ca eu daca merg cu autoturismul mi se face un rau de mor,cum va fi pe vas??,doi la mana am inteles ca camera ce o voi primi nu are nici un geam sau vre un contact cu exteriorul cred ca trebue sa fie tare aiurea .trei la mana e ideea viitoarei mele sotii dealtfel pe acel vas vom petrece luna de miere.
buti
15th January 2009, 16:50
ma intereseza preturile la bauturile alcolice ,si daca exista ceva pachet c se poate cumpara asemanator ollinclusiv
lawrence38
15th January 2009, 16:53
pai de ce nu ii spui viitoarei ? Doar nu vrei sa-ti petreci luna de miere cu varsaturi 24/7 si cu dureri de cap...Mai bine duceti-va pe o insula ceva...
P.S. ai putin mai multa atentie cu gramatica
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.