Sef-chenko
Feb 25 2007, 19:18
Vreau sa imi pun in camera tavan fals + spoturi luminoase dar am o problema
nu gasesc niste forme/modele dupa care sa-i zic la muncitor " desta vreau " 
Asa ca daca stiti ceva site au aveti acasa asa ceva nu mi-ar strica niste poze
. Va multumesc
Evergreen
Feb 26 2007, 00:12
o sa ai o senzatie de apasare din cauza ca suprafata e mica si tu o sa cobori tavanul.
pe linga asta o sa ai o senzatie de office...
Sef-chenko
Feb 26 2007, 19:06
Stiu ca tebuie coborat tavanul , dar imi place cum arata (am vazut la cineva ) . Si in plus vreau sa scap de "traditionalul" candelabru ce il am in camera si astfel m-am hotarat ca vreau spoturi si spoturi fara tavan fals nu cred ca e poate ... 
Chiar nu are nimeni asa ceva acasa ?
cipival
Feb 26 2007, 23:33
Evergreen
Feb 27 2007, 22:56
daca vrei sa scapi de candelabru pune o aplica de tavan si termini problema.
spoturi poti sa pui pe laturi si sa faci o lumina ambientala, iar pe astea sa le montezi in scafe facute pe conturul camerei, unde crezi ca ai nevoie de ele (si tot asa faci si scafele) ...asta ca sa scapi de "office"
vezi si astea:
Ca si info suplimentara, ultimul tavan (cel cu (,) covorul rosu) are in centru un dreptunghi cu 4 spoturi, avand latimea egala cu cea a scafei de pe marginea tavanului. Dreptunghiul este amplasat oblic, pe axul camerei.
Bafta!
CRG...................m-ai spart.
Sef-chenko
Mar 2 2007, 15:37
Va multumesc !
In mare parte m-am hotarat
ruthless
Mar 5 2007, 19:43
QUOTE(CRG @ Feb 28 2007, 13:52)

vezi si astea:
Ca si info suplimentara, ultimul tavan (cel cu (,) covorul rosu) are in centru un dreptunghi cu 4 spoturi, avand latimea egala cu cea a scafei de pe marginea tavanului. Dreptunghiul este amplasat oblic, pe axul camerei.
Bafta!
Ma intereseaza si pe mine daca ai o poza cu acel dreptunghi din centrul camerei.
CRG............cam asa ceva trebuia sa-i arati omului..............
............sa incercam totusi sa evoluam................................
............si nu uita...........sunt niste simulari..........................
misto, ce sa zic, no comment..
din ce material e tavanul pozelor 2 si 3? totusi, cred ca nu mi-ar placea asa lucios.
CRG, tavanul propus este tip BARISOL
Un tavan dintr-un fel de latex ce se intinde pe un perimetral (explicatie populara).
Exista o gama variata de modele si culori. ( si mat )
bloonndy
May 22 2007, 13:43
buna,
am si eu o rugaminte am nevoie de o idee pt tavan in dormitor, am vazut ceva poze aici dar nu sunt ptr.dormitor . daca cineva are poze sau adrese de site-uri unde as pute gasi , as fi recunoscatoare.
QUOTE(crik @ Apr 4 2007, 11:41) [snapback]2658046[/snapback]
CRG, tavanul propus este tip BARISOL
Un tavan dintr-un fel de latex ce se intinde pe un perimetral (explicatie populara).
Exista o gama variata de modele si culori. ( si mat )
tot barisol. Colaborezi greu cu dinsii, si strimba din nas la suprafete mici.
Atasez 2 simulari. la o vila la munte si la un hotel.
infinitul8
Jul 5 2007, 17:34
Pe mine m-ar interesa tehnologia de realizare. Presupun ca se foloseste coltar dinacela perforat din tabla subtire. Dar pentru forme rotunde?
onyx_alex
Jul 8 2007, 05:53
QUOTE(infinitul8 @ Jul 5 2007, 17:34) [snapback]3062673[/snapback]
Pe mine m-ar interesa tehnologia de realizare. Presupun ca se foloseste coltar dinacela perforat din tabla subtire. Dar pentru forme rotunde?
Salut ! Pentru forme rotunde se folosete un coltar special din PVC care este franjurat ......cam asa ceva !
Spor la treaba !
badea_ghio
Jul 8 2007, 18:06
QUOTE(punkt @ Jun 28 2007, 12:04) [snapback]3027754[/snapback]
tot barisol. Colaborezi greu cu dinsii, si strimba din nas la suprafete mici.
Atasez 2 simulari. la o vila la munte si la un hotel.
cu ce soft faci simularile?
adidevinti
Sep 8 2007, 16:23
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu modele de tavan gals cu spoturi pentru living? Sau daca stiti un site cu mai multe poze ar fi excelent.Mii de multumiri
TESYCUTA
Jul 10 2008, 15:20
are cineva vreo idee cum sa -mi fac tavanul in baie? trebuie neaparat sa pun rigips pt ca este cam denivelat si putin inclinat. multumesc pentru idei si sugestii.
baia este mica (de bloc) si ma gandeam la ceva spoturi insa nu as vrea sa cobor prea tare tavanul.
P.S.: E O URGENTA!!!!!!! (ASTEAPTA MESTERU')
bmcpst
Jul 10 2008, 21:20
P.S.: E O URGENTA!!!!!!! (ASTEAPTA MESTERU')
am incercat sa atasez ceva dar are dimensiune mare
gata ca mi-a reusit
o baie mica si simpla
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.