Hyundai Coupe vs. Honda Accord
Pagini: 1, 2

duhnezeu

Hyundai Coupe 2.0 DOHC - http://www.hyundairo.ro/showroom/?id=54
Honda Accord 2.0 LS - http://honda.com.ro/accord4d/

Nu vreau o masina de familie deci nu ma intereseaza sa aibe neaparat 4 usi. Care e mai buna, frumoasa, cu service mai bun, durabila? Eu inclin spre Hyundai.
cosmin_miu
QUOTE(duhnezeu @ Feb 25 2007, 14:05) *
Hyundai Coupe 2.0 DOHC - http://www.hyundairo.ro/showroom/?id=54
Honda Accord 2.0 LS - http://honda.com.ro/accord4d/

Nu vreau o masina de familie deci nu ma intereseaza sa aibe neaparat 4 usi. Care e mai buna, frumoasa, cu service mai bun, durabila? Eu inclin spre Hyundai.

si eu inclinam spre hyundai coupe dar ma enerva spatiul ( in spate trebuia sa stau cu scaunul in brate dar nu asta era o problema ca nu stateam io in spate) oricum nu imi place ideea sa cobor io sa intre altul in spate .......la mine de exemplu se perindeaza prea multa lume prin masina si d`aia am ales un sedan. Coupe-ul mi se pare ca e de iesit doar la o combinatie (oricum impresioneaza).Siiii anul asta ar trebui sa apara noul Hyundai coupe care mi se pare cam uratel.

Am un prieten care si-a cumparat acum 2 ani un hyundai coupe insa dupa o juma de an s-a hotarat sa-l vanda tot din cauza spatiului , masina e de fitza , de combinatii insa cu toate aste `ii fura` mai mereu lu taica-su masina o toyota avensis.

Azi a aparut si in bz o honda accord dinasta cu face-lift.....ce sa zic era impresionanta ,omu mergea cu 40km/h pe blvd si atragea toate privirile. rolleyes.gif

Service-urile hyundai si honda au cam aceleasi costuri.

PwR
QUOTE(cosmin_miu @ Feb 25 2007, 14:55) *
Azi a aparut si in bz o honda accord dinasta cu face-lift.....

biggrin.gif Asta-s eu biggrin.gif

Sunt 2 masini complet diferite.

Hyundai ..daca ai 18 ani..este ok.Am intalnit si persoane la 30 ani care aveau H coupe si erau f multumiti.
Problema este daca o sa rezisti f mult cu suspensiile care sunt f rigide.

Honda este o masina mai linistita in aspect dar in acelasi timp destul de sportiva.Avantajul la Honda este ca i-ti poti
plimba si parintii . wink.gif
Stiu ca poate nu te intereseaza asta dar..eu zic ca Hyundai Coupe este misto ca a 2 -a masina.
cryo
Hyundai Coupe-ul mi se pare a fi un coupe doar cu numele si cu designul.... Foarte frumoasa, dar cu motorizari dezamagitoare.... Un Coupe V6 (2.7l si 165CP - cea mai puternica motorizare coolspeak.gif) a luat-o atat de rau de la Accordul meu (imprumutat unui prieten) incat s-a facut ca are treaba prin alta parte....

Daca tii neaparat la un coupe, e ok... dar la banii aia ai alternative serioase din clasa medie; Accordul si Subaru Legacy fiind (in opinia mea) optiuni mult mai solide. Ca masina de agatat pustoaice, probabil vei avea mai mult succes intr-un Hyundai Coupe decat in Accord... Daca vrei un all-rounder, care sa si fuga, sa te si tina, sa arate si bine si sa te duci si in vacanta cu el, Accord all the way...depinde ce vrei biggrin.gif

Nu sunt genul de om care ia Fast and Furious ca model in viata, dar e o replica amuzanta... cand Luke (sau cum naiba il chema pe personajul principal) ramane uimit ca i se da un Mitsu Evo pe mana, Han ii raspunde "What did you think, that I will let you roll in a Hyundai?" biggrin.gif

Hyundai a urcat mult in clasamentele de marca si in cele de fiabilitate.... dar in ceea ce priveste motoarele, nu se apropie nici pe departe de monstrii japonezi ca Honda sau Subaru...

Vrei staniolul? ia Coupe-ul... Vrei aluna din bomboana? ia Accordul coolspeak.gif
shynoby
@ duhnezeu. Mergi pe Honda Accord.Sportiva si fiabila.(locul 1 in top 100 fiabilitate ohmy.gifK: http://www.wall-street.ro/articol/Auto/145...ile-masini.html )
cryo
Duhnezeu... tu ai facut pana la urma drivetest la masini? Daca nu, ce mai astepti? E mai edificator decat toate topurile si comentariile... daca iti poti permite o astfel de masina, important e sa vezi cum te simti in ea.
PwR
Daca ere in jur de 18 ani..o sa-i placa ma mult Hyundai-ul..pentru ca motorul este mai zgomotos si i-ti da senzatie.

Hyundai -ul Coupe..arata bine atat interior cat si exterior.
Cumnatii mei au vrut sa achizitioneze unul..asa ca am fost cu ei la testat.In interior i-ti cam da senzatia de cutie.Am facut test drive si eu cu el..mi-a placut la primul contact..cat si dupa test drive..am ramas f impresionat de masina dar a trebuit sa gandesc pe termen lung .
Oricum ..nu credeam ca Hyundai poate scoate o asemenea masina..

ryco78
eu as merge pe accord din toate punctele de vedere!
frumusete, marime, nume,spatiu si confortul pt minim 4 persoane!
Alex_82
QUOTE(cryo @ Feb 28 2007, 09:34) *
Hyundai Coupe-ul mi se pare a fi un coupe doar cu numele si cu designul.... Foarte frumoasa, dar cu motorizari dezamagitoare.... Un Coupe V6 (2.7l si 165CP - cea mai puternica motorizare coolspeak.gif) a luat-o atat de rau de la Accordul meu (imprumutat unui prieten) incat s-a facut ca are treaba prin alta parte....

Daca tii neaparat la un coupe, e ok... dar la banii aia ai alternative serioase din clasa medie; Accordul si Subaru Legacy fiind (in opinia mea) optiuni mult mai solide. Ca masina de agatat pustoaice, probabil vei avea mai mult succes intr-un Hyundai Coupe decat in Accord... Daca vrei un all-rounder, care sa si fuga, sa te si tina, sa arate si bine si sa te duci si in vacanta cu el, Accord all the way...depinde ce vrei biggrin.gif

Nu sunt genul de om care ia Fast and Furious ca model in viata, dar e o replica amuzanta... cand Luke (sau cum naiba il chema pe personajul principal) ramane uimit ca i se da un Mitsu Evo pe mana, Han ii raspunde "What did you think, that I will let you roll in a Hyundai?" biggrin.gif

Hyundai a urcat mult in clasamentele de marca si in cele de fiabilitate.... dar in ceea ce priveste motoarele, nu se apropie nici pe departe de monstrii japonezi ca Honda sau Subaru...

Vrei staniolul? ia Coupe-ul... Vrei aluna din bomboana? ia Accordul coolspeak.gif

Cryo are dreptate.
Oricum sunt clase total dif., nici nu prea merg la comparatie.
E ca si cum as compara un costum elegant de haine cu un trening sport!Nu au nimic in comun decat ca sunt automobile ambele in rest....
Raman de Accord(2.2 cdti Executive)
mr_know_it_all

In primul rand a aparaut in anumite parti noul Hyunda Coupe (redesenat un pic) si probabil va aparea in curand si la noi.

In al doilea rand, Coupe are o mare problema (spatiul, si mai ales cel de la cap pentru locurile din spate. cred ca nici o persoana peste 1.55-1.60 nu are cum sa stea in spate fara sa i se puna carcei.) Nu prea ai cum sa compari Accord cu Coupe (Coupe il compari cu Audi TT de exemplu ca clasa, nu calitate evident) dar din cele 2, nici nu cred ca e loc de discutie. Accord fara dubii
cryo
ca o paranteza, din punct de vedere estetic (care, fara sa fim rautaciosi, era singurul mare atu al coupe-ului), noul model este un pas inapoi..... Arata mai cuminte, mai fad....

Parere proprie si personala.... Daca as vrea sa-mi iau Coupe, m-as grabi si as lua actualul model (eventual poate as prinde si o reducere, fiind la final de cariera). Dar din nou, doar daca as fi super-hotarat pe Coupe.
Zetics
Pentru cei care vor Coupe, dar vor si performanta, banuiesc ca nu e dezastruos de scump 3000E sa-si puna un kit turbo stage 2 sa zicem, de la astia!

Iar cu 250 de cai cred ca discutam putin altfel, nu? naughty.gif
cryo
La fel de bine poti pune un supercharger de la Comptech pe Honda wink.gif
Dar noi vorbim despre masina stock.... ca daca vine vorba de modificat motoare, K20-ul de pe Accord scoate stock 220 CP (Accord Euro-R), adica peste 110CP/l din motor aspirat, ceea ce nu e putin nici pentru un motor supraalimentat; nu vrei sa stii ce iese din supraalimentarea unui astfel de motor biggrin.gif

Sunt monstruozitati de Civicuri supraalimentate, care produc 500+ HP din motorul initial. Dar astea deja sunt "freak shows", fara vre-o tangenta cu viata normala. Asa ca, sa revenim cu picioarele pe pamant tongue.gif

P.S. mie mi se pare ca frizeaza putin hilarul comparatia dintre motoare.... intre 155 si 220 CP stock din K20-ul de 2 litri cu 4 cilindri in linie al Accordului, si "impresionantul" 165 CP din 2.7 V6-ul Coupe-ului biggrin.gif
duhnezeu
QUOTE(cryo @ Mar 6 2007, 13:58) *
ca o paranteza, din punct de vedere estetic (care, fara sa fim rautaciosi, era singurul mare atu al coupe-ului), noul model este un pas inapoi..... Arata mai cuminte, mai fad....

Parere proprie si personala.... Daca as vrea sa-mi iau Coupe, m-as grabi si as lua actualul model (eventual poate as prinde si o reducere, fiind la final de cariera). Dar din nou, doar daca as fi super-hotarat pe Coupe.

Ai dreptate aici...
Oricum eram curios de parerea altora...
Singurul aspect care ma atragea la Hyundai era aspectul exterior. Dar acu vreo 2 saptamani mergeam cu masina si am vazut mergand pe langa mine un accord negru...si acolo s-a luat decizia smile.gif
cryo
ma bucur ca te-ai decis in sfarsit.... desi aveam impresia ca te mai hotarasesi de vre-o cateva ori biggrin.gif
ferodom
Hei am o intrebare sunt o persoana pe la 1,89 biggrin.gif si imi place mult hyundai coupe as aveea loc la volan,se poate regla scaunul semnificativ,?!decat lucuru asta ma macina.Inca nu am facut un test drive.Peace
WuR
hyundai este pe langa honda ce este loganul pe langa renault ...parerea mea smile.gif
ps: nu ma refer la gradele de rudenie wink.gif
El_Cid
Poate chiar mai mare diferenta.
WuR
QUOTE(El_Cid @ May 9 2007, 03:51) *
Poate chiar mai mare diferenta.

Iti dai seama ca am vrut sa fiu gentlemen rolleyes.gif
mr_know_it_all
QUOTE(WuR @ May 9 2007, 09:42) [snapback]2809339[/snapback]
Iti dai seama ca am vrut sa fiu gentlemen rolleyes.gif

Fara sa vreau sa ii jignesc pe posesorii de Hyundai Coupe, dar aceasta masina se vrea una din cele mai ieftine Coupe-uri de pe piata europeana, asiatica si americana, si indiferent ca se zice ca ce e scump nu e neaparat si bun, e mai valabil faptul ca ce e ieftin este putin probabil sa fie si bun. Am condus un Coupe vreo 200 mile in US, modelul 2007, cel nou aparut si nu cred ca mi-am facut o parere. Adica pentru cei care au bani mai putini si mor dupa un Coupe, da, altceva greu gasesti nou. Altfel...nu as recomanda.

Trecand peste spatiul interior infim, mai ales daca vrei sa iti intre si cineva in spate cu varsta peste 10 ani, mi se pare o masina cu destul de multe probleme, mai ales la control si stabilitate (viraj dreapta intr-o intersectie de 2 benzi pe sens la 90 grade cu 90kmh si am simtit ca ma duc peste cap). De asemenea o gramada dintre platice si capitonaje vibrau in denivelarile drumului. Repet, spatiul interior mic, si de asemenea inaltimea mica. EU incerc sa stau drept in masina cand conduc ca sa nu ma cocosez, si la 1.88 atingeam cu capul. In spate nu puteam sa stau, dand cu capul si avand picioarele strivite. Motorul devine mai responsiv doar dupa un supercharger, altfel e greoi (un coupe ar trebui sa se vrea mai rapid de atat)

Cam astea au fost impresiile mele despre Coupe 2007
ferodom
Hey mai am o intrebare un hyundai coupe fabricat in 2004 ce norma de poluare i corespunde Euro4 Euro3 pt. ca mai vad reclame din targurile noastre despre astfel de masini fabricate chiar si in 2002 care au Euro 4..!!??

calinl
salut ...
dupa ce am citit raspunsurile voastre ... am si eu bani de o masina da nu am multi ... am de un hyundai coupe second ... sa iau sau nu? cum este intretinerea la masina?
peace ... and drive safe smile.gif
Dutza91
salut , am 18 ani si as vrea sa imi cumpar o hyundai coupe , am vazut comparatia voastra dar nu cred ca se pot compara cele 2 masini , eu vreau o masina care sa arate asa sport cat de cat si pana in 7 mii de euro cu tot cu taxe , se intelege ca nu o vreau noua ca vreau sa o cumpar SH , m-am uitat la preturi si honda accord nu se incadreaza in banii astia , credeti ca Hyundai coupe este o masina care sa merite? aici tinand cont ca nu prea ma intereseaza cum stau persoanele din spate , eu sa stau bine biggrin.gif
d4m4g3
Astra GTC? Iti place?

Si puteai face topic nou, totusi, la "Sfaturi cumparare auto", nu sa postezi intr-un topic ingropat de 1 an si ceva...
Dutza91
astra GTC imi place mai mult , dar e pretu mult mai mare din cate am vazut , nu e asa?
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.