Hyundai Coupe-ul mi se pare a fi un coupe doar cu numele si cu designul.... Foarte frumoasa, dar cu motorizari dezamagitoare.... Un Coupe V6 (2.7l si 165CP - cea mai puternica motorizare

) a luat-o atat de rau de la Accordul meu (imprumutat unui prieten) incat s-a facut ca are treaba prin alta parte....
Daca tii neaparat la un coupe, e ok... dar la banii aia ai alternative serioase din clasa medie; Accordul si Subaru Legacy fiind (in opinia mea) optiuni mult mai solide. Ca masina de agatat pustoaice, probabil vei avea mai mult succes intr-un Hyundai Coupe decat in Accord... Daca vrei un all-rounder, care sa si fuga, sa te si tina, sa arate si bine si sa te duci si in vacanta cu el, Accord all the way...depinde ce vrei

Nu sunt genul de om care ia Fast and Furious ca model in viata, dar e o replica amuzanta... cand Luke (sau cum naiba il chema pe personajul principal) ramane uimit ca i se da un Mitsu Evo pe mana, Han ii raspunde "What did you think, that I will let you roll in a Hyundai?"

Hyundai a urcat mult in clasamentele de marca si in cele de fiabilitate.... dar in ceea ce priveste motoarele, nu se apropie nici pe departe de monstrii japonezi ca Honda sau Subaru...
Vrei staniolul? ia Coupe-ul... Vrei aluna din bomboana? ia Accordul