Stocuri
Pagini: 1, 2

polymer

Vezi ca atunci cand inchid programul, chiar si dupa vreo juma` de ora in task manager inca ruleaza procesul mystore.exe, trebuie inchis manual ca sa iasa; poate-i faci ceva sa se inchida totusi la iesirea din program.
FlorinManea
Salut,

Iaca am corectat niste erori din program si am adus ceva imbunatatiri.
Ar trebui sa mearga bine acum.

Florin

catalucan
mystore folosit doar pentru stocuri ( la magazie) cat este de limitat? adica cate produse pot baga in el? am circa 3000 de produse si nu ma intereseaza decat cantitativ intrarile,iesirile si stocul il pot folosi asa cum este acum "limitat"?
FlorinManea
Nu e limitare la nr de produse.
Cred ca le poti introduce linistit.

Florin
catalucan
ok mersi dar cum pot sterge unele linii din NIR de ex. am gresit la introducerea unui produs si vreau sa sterg linia respectiva
FlorinManea
Salut,

Am pus atatea confirmari in program tocmai pentru a evita erorile de acest gen.
Totusi, sugestia mea este ca inainte de lucru, sa se faca o copie la program in alt director.
In cazul in care se greseste ceva in NIR, te intorci la versiunea salvata.
Dupa ce ai terminat lucrul si e ok, salvezi iarasi.
Asa, impusti si iepurele de backup.

O sa fac ceva in acest sens (de fapt e facut, dar trebuie periat un pic) in versiunea urmatoare.

Pana atunci
Numai bine,
Florin
FlorinManea
A, era sa nu uit

Pe site am pus o versiune in care am mai lucrat la stocuri
(baza e compatibila)

Florin

catalucan
ESTE LIMITAT LA NUMAR DE PRODUSE. LA PESTE 2000 DE PRODUSE NU MAI MERGE LISTAREA STOCULUI, CREZI CA POTI REZOLVA CHESTIA ASTA? SI OPTIUNEA DE A STERGE UN RAND INTREG DIN NIR?.SI LA ULTIMA VERSIUNE NU POTI SCOATE MATERIALE CU BC. DACA MAI GASESC CEVA TE ANUNT!
FlorinManea

Salut,

1.Nu poti scoate materiale cu bc in versiunea demo.
2.Stergerea unui rand intreg dintr-un nir nu prea imi vine sa o fac. Nu crezi ca se dau peste cap toate stocurile?
3. Cat despre limitarea nr de produse, ma indoiesc. Dar o sa arunc o privire acolo.

Numai bine,
Florin
FlorinManea

Sau trimite si mie baza ta ca sa testez limita aceea de 2000 de produse.

Florin
catalucan
QUOTE(FlorinManea @ Jul 18 2007, 10:47) *
Sau trimite si mie baza ta ca sa testez limita aceea de 2000 de produse.
Florin

AM PESTE 2000 DE PRODUSE SI NU MAI GENEREAZA STOCUL PENTRU LISTARE.( NU POT BAGA BAZA PENTRU CA ARE 16M)
INCA O PROBLEMA ESTE LA FISA DE MAGAZIE, PENTRU CA NU SE SCAD CORECT BONURILE DE CONSUM, ADICA STOCUL = CANTITATEA DIN NIR - CANTITATEA DIN BC FARA A MAI TINE SEAMA DE BC BAGATE DINAINTE.VEZI POATE REZOLVI PROBLEMELE ASTEA CA AS DORI O COLABORARE PE LINIA STOCURILOR(O LICENTA CUM AR VENI)
catalucan
UITE O POZA CU LIMITAREA DE PRODUSE SI PROBLEMA SCADERII CORECTE A STOCURILOR
FlorinManea
Salut,

Am introdus aseara ,asa de proba, peste 3000 de produse si nu a dat nici o eroare.
Totusi, arhiveaza baza (eventual, sparge-o in bucati mai mici) si trimite-o pe maneaflorin1@yahoo.com

Sunt si eu curios sa vad care e treaba.

Florin
FlorinManea
Eroare pare a fi mai degraba legata de faptul ca ai avea un produs cu denumire prea lunga, cred...
Nu stiu ce sa zic.
catalucan
am introdus arhiva. sunt si eu curios sa vad care e problema, ca m-a cam dat peste cap
FlorinManea
Dupa cum am intuit, era o neconcordanta intre campul "material" din tabela temporara de listare si cel din tabela originala.
Cel temporar avea lungimea 50, celalalt 100.

Acum, s-a rezolvat.

Florin
catalucan
e ok , multumesc, am rezolvat problema listarii stocului( mai operasam o gramada si nu am putut folosi baza care ai corectat-o tu, asa ca am redenumit materialele care aveau denumirea pe mai multe caractere), dar fisele de magazie nu au stocul corect afisat, cu toate ca, atunci cand scazi cu BC afiseaza corect stocul. A, si inca ceva, daca stocul este zero, produsul dispare cand incerci sa scoti materiale prin BC.Normal ar fi sa afiseze si stoc zero(nu sa dispara cu totul)
FlorinManea
Deocamdata, e singura cerere pe care am primit-o pentru afisarea produselor cu stoc 0.
Nu stiu ce sa zic. Are relevanta sa afisezi produsele pe 0? E un consum inutil de cerneala si hartie

Florin

catalucan
ai avut timp sa te uiti si sa scapi de conditionarea datelor?
pentru ca oricum nu vei putea niciodata opera in aceeasi zi totul.Trebuie sa operezi din urma mereu,
iar programelul se incurca cand dai data inapoi
sabian
Am observat o problema la myStore 3. Dupa ce inchid programul, continua sa ruleze in background si trebuie sa-l inchid din Task Manager.
FlorinManea
Mda,

O sa pun saptamana asta o noua versiune cu multe imbunatatiri.
Cat am fost pe crestele muntilor mi-au venit idei noi.

Florin
FlorinManea
Ok,

Am pus o noua versiune (3.0.8) cu multe imbunatatiri.

Numai bine,
Florin
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.