Heavy metal fans
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

sepguy

Nu m-a impresionat in mod deosebit, dar a fost tare.
Mai tare insa la Sepultura sau chiar la Soulfly.
Se vede ca l-au cam ajuns kilele de prafuri bagate in tineretile zbuciumate!
Archon
Nu am vazut pe nimeni cu Haggard... Nu e chiar Heavy, dar... smile.gif

Clayman
Archon sa nu te mire. Nu zice lumea nimic de In Flames, daramite de Haggard
setlers
Black Sabbath au cintat cum a batut vintul nu cred ca merita aprecierile alea.Cind a fost Ozzy a sunat foarte bine, da a Ozzy, cind a fost Dio la fel.
Judas Priest
Megadeth
Kreator
Accept
Scorpions
Slayer
Sepultura
AC/DC
Prong
Testament
Am stat mult pe ginduri daca sa pun Metallica in lista da nu pot sa trec peste dezamagirea care mi-au produs-o de la albumul negru incoace. Si ce mai viitor luminos parea ca au dupa Battery, Master Of Puppets, Hit The Light, Jump In The Fire, For whom The Belltols(asta nu cred ca se scrie asa),One.
francisca raut
rock-ul pentru mine incepe cu 1.led zep
2.deep purple
3.manowar(chiar daca incep sa am dubii in ultima vreme)
4.ac/dc
5.pantera
6.doors
7.black sabbath and so on

janis joplin ce canta?
Logitech
1. Pantera (clar pe primu loc! )
2. Iron Maiden
3. Megadeth
4. Slayer
5. AC/DC
6. Metallica
7. In Flames
8. System of a Down
9. Rammstein
10. Judas Priest

RIP Dimebag Darrell
ScottishTerrier
A fost Ozzy la Sofia joi seara.Care a fost norocos si a trecut pe acolo poate ne lasa ceva impresii.

Son_of_SkyWalker
Rockul si Metalu ( both i like)
1 . Metallica ( cei mai tari)
2 . Pantera
3 . Iron Maiden
4 . ManOwar
5 . Korn
6 . Marilyn Manson
7 . MoonSpell
8 . Lake of Tears
9 . Rammstein
10 . Crematory band.gif band.gif
neWave
1.Guns N' Roses
2.Iron Maiden
3.AC/DC
4.Led Zeppelin
5.Black Sabbath
6.Metallica
7.Judas Priest
8.Megadeth
9.Pantera
10.Scorpions...

p.s. topu' e aleatoriu. trupele adevarate de heavy metall nu pot fi "ierarhizate"
kill_them_all1000

1. Metallica (au dus heavy metalul la perfectiune)
2. Judas Priest (primul album de heavy metal)
3. Motorhead (rock'n'roll is not dead)
4. Iron Maiden
5. Guns 'n' Roses
6. Scorpions
7. Megadeth
8. Twisted Sister
9. UFO
10. AC/DC
cipone
Pe vremea mea Metallica se ocupa parca de speed...dar poate nu mai tin eu minte din cauza varstei blink.gif . De facut un top al formatiilor nu ma prea tenteaza. Ascultam de-a valma la un casetofon rusesc, posteam cate un BT (lux), ne fugarea militia, ne duceam la gale rock...frumoase vremuri. Metallica, Slayer, Sepultura, Kreator, Metal Church, Judas Priest, Napalm Death, Maiden....old school......si lista mai poate continua. Inca le mai ascult cu placere. Din valul nou singurele formatii care-mi plac ar fi Amorphis, Gathering si Therion.
dncrash
Un top ar fi cam greu de facut dar ...sa incerc totusi :

1. Metallica
2. Black Sabbath (doar cu Ozzy - in semn de solidaritate nu ascult melodiile cantate cu alalalt smile.gif )
3.Deep Purple / Led Zeppelin
5.AC/CD / Guns`n Roses

and....the rest for Uriah Heep, Nirvana...and some others I can`t remember right now happy.gif

PS: nu imi plac Slipknot sau cum draq se scrie si Linkin Park & alte balarii satanice care rasar dupa ploaie puke.gif

PPS: Ma asteptam ca Metallica sa fie No. 1 mellow.gif ...at least it is in my case

later edit:

PPPS: si Rammstein si Y. Malmsteen imi plac dar am uitat sa`i scriu mai devreme

later edit 2:

Stie cineva de ce nu imi place Floyd. Hmm...poate ca o sa intzeleg mai bine dupa 16 ani or smth....my dad seems to love it mellow.gif
Getodacul
1. Nightwish
2. Sirenia
3. Grip Inc.
4. Metallica
5. Evanescence
dixy
Imi plac topurile voastre, dar parca ati citat o gramada de trupe care nu canta Heavy Metal. nono.gif
trompix
QUOTE(dixy @ Jul 29 2005, 22:59)
Imi plac topurile voastre, dar parca ati citat o gramada de trupe care nu canta Heavy Metal.  nono.gif
*

Heavy Metal : No. 1: IRON MAIDEN - am crescut cu 2 minutes to midnight, aces high, fear of the dark , etc.

Manowar mi-au placut si ei, dar nu se compara cu Maiden.

2. Hammerfall (zuper) - acu ascult Blood Bound w00t.gif
3. Blind Guardian band.gif

Cam asta in privinta heavy-ului (still the best kind of rock ever made biggrin.gif)
lethal_maiden
1. Old Metallica
2.Metallica
3.Metallica
4.
5.Manowar
6.Ozzy Osbourne(deci, nu cand era in formatie)
7.Judas Priest
8.Megadeth
9.Led Zeppelin

Am un amic care a fost la concertul de joi, la Sofia.
ScottishTerrier
QUOTE(lethal_maiden @ Jul 30 2005, 20:57)
Am un amic care a fost la concertul de joi, la Sofia.
*

si cum s-a prezentat Ozzy? impresii pls chiar daca auzite....
lethal_maiden
Ok..a spus cam asa "Pai n-a fost multa lume, a fost chiar foarte putina. Ozzy arata ca draq, ziceai ca-i legat cu sfori. De cantat a fost misto de tot, m-a suparat faptu' ca nu aveau standuri cu tricouri Black Sabbath si avea o amarata de formatie de la ei. Da' in rest a fost misto. Melodiile le-a combinat. War Pigs a fost super misto. Zicea intr-una -God bless you- Oricum a fost tare de tot, au cantat pe un stadion si nu aveam voie in tribune.Oricum a cantat misto."

Cam asta a fost.. smile.gif
ScottishTerrier
QUOTE(lethal_maiden @ Aug 1 2005, 21:24)
Ok..a spus cam asa "Pai n-a fost multa lume, a fost chiar foarte putina. Ozzy arata ca draq, ziceai ca-i legat cu sfori. De cantat a fost misto de tot, m-a suparat faptu' ca nu aveau standuri cu tricouri Black Sabbath si avea o amarata de formatie de la ei. Da' in rest a fost misto. Melodiile le-a combinat. War Pigs a fost super misto. Zicea intr-una -God bless you- Oricum a fost tare de tot, au cantat pe un stadion si nu aveam voie in tribune.Oricum a cantat misto."

Cam asta a fost.. smile.gif
*

Merci.Cam putin isi aduce aminte...vodca asta.... smile.gif
Jason
Eu nici nu ma mai bag in threadu` asta decat sa zic k Metallica este trupa mea heavy metal de suflet. In rest vad p'aici din cand in cand nijte amarati care baga Sepultura, Nirvana (care e mai mult grunge si rock- heavy metal pe draq), Slipknot, Crematory, Soulfly, etc la heavy metal. Dak esti ***** stai acasa. Ms
trompix
QUOTE(Jason @ Aug 8 2005, 22:38)
Eu nici nu ma mai bag in threadu` asta decat sa zic k Metallica este trupa mea heavy metal de suflet. In rest vad p'aici din cand in cand nijte amarati care baga Sepultura, Nirvana (care e mai mult grunge si rock- heavy metal pe draq), Slipknot, Crematory,  Soulfly, etc la heavy metal. Dak esti ***** stai acasa. Ms
*

apai dom'le draga... nici Metallica nu-i heavy metal...
Grave Land
QUOTE(Jason @ Aug 8 2005, 23:38)
Eu nici nu ma mai bag in threadu` asta decat sa zic k Metallica este trupa mea heavy metal de suflet. In rest vad p'aici din cand in cand nijte amarati care baga Sepultura, Nirvana (care e mai mult grunge si rock- heavy metal pe draq), Slipknot, Crematory,  Soulfly, etc la heavy metal. Dak esti ***** stai acasa. Ms
*

roll2.gif roll2.gif
dixy
QUOTE(gondor @ Feb 7 2004, 22:32)
aaaaaa......hai sa faem un top al primelor zece trupe rock :
1.Helloween
2.Iron Maiden
3.Brainstorm
4.Savatage
5.Stratovarius
6.Manowar
7.Rage
8.Gamma Ray
9.Judas Priest
10.Y. Malmsteen
*

Helloween cântă power metal iar stratovarius la fel.
dixy
QUOTE(itiberiu @ Feb 8 2004, 06:00)
1.judas priest
2.Manowar
3.Twisted Sisters
4.Megadeth
5.Iron Maiden
6.Metallica
7.Sistem of the down
8.Slayer
Cam astea sunt principalele trupe. Multe nu le-am mai ascultat serios de multisor. Sigur am uitat cate ceva. Sigur Judas pe primul loc, poate la egalitate cu Manowar.
Daca as vrea sa fac un top real mi-ar fi imposibil, ar trebui sa pun pe primul loc Floyd-ul, Waters-ul, dar acum vorbim de rockereala;)
PS am uitat de Skid Row, Alice Cooper si sigur mai sunt f multe, deci e imposibil sa fac un top concludent
*

S.O.A.D cântă nu-metal iar slayer thrash.
dixy
QUOTE(brandonel @ Feb 24 2004, 10:29)
1. slayer
2. sepultura
3. metallica
4. pantera
5. nirvana
restul nu mai conteaza... mult prea neinsemnati. astia au facut istorie.
*

sepultura cântă death și thrash iar nirvana grunge. Nu sunt trupe heavy metal.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.