cum se poate edita un meniu dvd pt romanian subtitle

CTU99

cum pot sa adaug un buton intr-unul din meniurile unui dvd, si singura modificare sa fie doar acel buton (plus link), si stergerea altor butoane, dar restul sa ramana intact. adica, dp ce adaug subtitrare cu dvd-lab, daca dvd-ul avea subtitrari in engleza, spaniola, franceza, iar eu adaug doar engleza si romana, sa pot sterge butoanele spaniola si franceza din meniul de selectie a subtitrarilor si sa adaug un buton "romana" si tot ce mai trebuie pt buton k sa functioneze pt ce a fost creat.
am cautat pe videohelp si n-am gasit decat un ghid in care zice cum sa exportezi .bmp-ul cu imaginea meniului, pt editare in photoshop, dar nu zice cum se creeaza un buton pt o subtitrare...
Mtz
Te-ai dus prea departe pe videohelp. Trebuia sa mergi la noi pe aria ghiduri si sa citesti acolo despre metoda cu muxman. Ai si poze, asa ca sper ca vei intelege. Este o mare tampenie sa te apuci sa stergi butoane pentru ca apoi sa adaugi altele. Foloseste-le pe cele pe care le ai, asa cum este descris si in ghid. Oare ghidul meu a fost facut inaintea celuia de pe videohelp? biggrin.gif

enjoy,
Mtz

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.