SAMSUNG E250
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

maryus78

vreau sa stiu ce parere aveti despre SAMSUNG E250, dar d la cei care au asa ceva.....are tot ce vreau, insa, m-a uimit faptul ca i se acopera microfonul cand il inchid astfel incat e musai sa vorbesc cu el desfacut....ceea ce strica din rostul sinei......ma intereseaza daca s poate purta o convorbire cu el inchis , adica pliat....ASTEPT RASPUNS URGENT (messenger: maryyus25)
profetuj
da se poate vb cu el inchis.si eu am samsung e250 de aprox 2 saptamani si vb fara nici o problema si cu el inchis.sliderul nu se inchide ermetic si se aude suficient pentru conversatie fara pierderi.

maryus78
MERSI de raspuns.....inca o intrebare smile.gif : se dau casti pt. radio sau tb. sa-mi iau separat?
bratu
QUOTE(maryus78 @ Feb 20 2007, 15:07) *
MERSI de raspuns.....inca o intrebare smile.gif : se dau casti pt. radio sau tb. sa-mi iau separat?

Primnesti casti in pachet , pt ca fara ele nu functioneaza radioul.
alex_herdea
cam cat de tare se aude un mp3 pe el?
Se aude la fel ca la celelalte samsung-uri ( adik incet deadtongue.gif ) sau se aude mai tare biggrin.gif ?
dr_junior1980
acum acum miam luat samsung e250 v si.......plm nu stiu cum sa selectez memoria cardului adik sa se salveze imaginile si alea in card???se poate?????
evi
am si eu o intrebare pentru cei ce au acest telefon (eu doar ce l-am luat): se poate ca atunci cand e inactiv sa afiseze ora pe ecran (cam cum este la sony ericsson)? sau singura optiune e ecranul stins si atat?

bogdan_cb
QUOTE(evi @ Apr 27 2007, 22:16) [snapback]2761734[/snapback]
am si eu o intrebare pentru cei ce au acest telefon (eu doar ce l-am luat): se poate ca atunci cand e inactiv sa afiseze ora pe ecran (cam cum este la sony ericsson)? sau singura optiune e ecranul stins si atat?

daca vrei sa se vada ora,tine apasata tasta de volum in jos
evi
aham.. ms mult
inca ceva.. cum "vad" card-ul?
telefonul il vede ca imi apare semnul sus pe ecran.. dar cum pot vedea ce e pe el?
grasul__XXL

da,se poate doar ca trebuie tinuta tasta de volum din lateral apasata lung
yeu
Arata bine, in rest nu e cine stie ce telefon. Da, e destul de reusit, dar faza cu microfonul nu e buna.
crisrux
Telefonul asta are mai mult de 20 de apeluri memorate - adica mai mult de 20 pt fiecare "categorie" de apeluri - formate, ratate, primite - stie cineva? Multumesc mult!
hanekus
QUOTE(maryus78 @ Feb 20 2007, 00:45) [snapback]2473873[/snapback]
vreau sa stiu ce parere aveti despre SAMSUNG E250, dar d la cei care au asa ceva.....are tot ce vreau, insa, m-a uimit faptul ca i se acopera microfonul cand il inchid astfel incat e musai sa vorbesc cu el desfacut....ceea ce strica din rostul sinei......ma intereseaza daca s poate purta o convorbire cu el inchis , adica pliat....ASTEPT RASPUNS URGENT (messenger: maryyus25)

Mi-am luat de la Vodafone un e250 acum o luna! sunt foarte multumit de el! m-am chinuit ceva pana am reusit sa ii instalez cateva joculete dar pana la urma a mers. telefonul este mai mult decat ok pt cat costa! Bateria nu tine mai mult de 2-3 zile si displayul are rezolutia putin cam mica! imi place totusi! nu regret alegerea facuta!
Dyonissos
I-am luat si eu sotiei un E250. Telefonul e ok, dar softul mi se pare slabut. Ceva posibilitati de resoftare? La mp3 player de exemplu nu poti sa pui mai mult de 20 de melodii in playlist, indiferent de cate fisiere ai tu pe card, ceea ce mi se pare de-a dreptul oribil...... Accesorii pentru el? cablu de date, softuri, etc? n-am gasit inca nimic pe net......
MarianCornel
Aveti grija sa nu le scapati pe jos. Este cea mai mare problema a lor. Eu cand l-am scapat...s-a dus dreacu softul. Din fericire nu era al meu biggrin.gif Era al sotiei.
DITY
nu am aflat nimik despre el ...daka aflati ceva ....zicetimi si mie!!! biggrin.gif
rkvelez
am si eu o intrebare despre acest telefon... cum pot sa instalez jocuri pe el ca nu imi recunoaste extensiile jad sau jar??? si daca se poate sa schimb tonul la mesaje...
claudiuddd
QUOTE(maryus78 @ Feb 20 2007, 00:45) [snapback]2473873[/snapback]

sti cumva de ce cand se incarca ramane display-ul aprins?
claudiuddd
putin ajutor... samsung e250
stie cineva de ce cand pun la incarcat tel (stins) ramane displayul aprins? e normal?
eminem4ever
claudiuddd da

eu am softul de la vodafone, stie cineva de unde pot lua firmwareul original de la samsung?? ca m'am saturat de branduirea cu vodafone...
Leviss
Mi-am luat si eu azi de la Vodafone samsung e250v , deocamdata e un telefon ok la pretul de 518 ron.Inca ma lupt cu meniul , sper sa ii dau de capat biggrin.gif .
DarckAngel39
chiar vreau sa-mi cumpar acest telefon...acum sigur mil voi lua dupa cate am citit despre el.la banii astia se merita,dar o singura intrebare am.cand il cumperi iti dau card de memorie?
mystral_fr
QUOTE(DarckAngel39 @ Jun 27 2007, 06:57) [snapback]3021957[/snapback]
chiar vreau sa-mi cumpar acest telefon...acum sigur mil voi lua dupa cate am citit despre el.la banii astia se merita,dar o singura intrebare am.cand il cumperi iti dau card de memorie?

Eu unul l-am luat, cam de 3-4 saptamani.
In mare sunt multumit, radio, aparat foto, micut, ... ok.
Ce mi se pare absurd este ca are camera de 3M, si nu face poze decat la rezolutia de 640x480.
Stie cineva de ce, si mai ales daca se poate modifica in vre-un fel?

PS. Nu dau card de memorie, are doar memoria interna, 10M.
Pentru restul, te descurci..smile.gif
cool_ionutz
QUOTE(hanekus @ May 15 2007, 18:30) [snapback]2838306[/snapback]
Mi-am luat de la Vodafone un e250 acum o luna! sunt foarte multumit de el! m-am chinuit ceva pana am reusit sa ii instalez cateva joculete dar pana la urma a mers. telefonul este mai mult decat ok pt cat costa! Bateria nu tine mai mult de 2-3 zile si displayul are rezolutia putin cam mica! imi place totusi! nu regret alegerea facuta!

Cum ai reushit sa instalezi jocurile??????tel e sooper ok ...am shi yo...!!!sunt multzumit de el..!!dar sa va ferizti sa il scapatzi jos k e belea!!!!se duce nono.gif reaq display worthy.gif worthy.gif ul!!!!
MarianCornel
QUOTE(mystral_fr @ Jun 27 2007, 16:38) [snapback]3024326[/snapback]
Eu unul l-am luat, cam de 3-4 saptamani.
In mare sunt multumit, radio, aparat foto, micut, ... ok.
Ce mi se pare absurd este ca are camera de 3M, si nu face poze decat la rezolutia de 640x480.
Stie cineva de ce, si mai ales daca se poate modifica in vre-un fel?

PS. Nu dau card de memorie, are doar memoria interna, 10M.
Pentru restul, te descurci..smile.gif

Unde vezi tu camera de 3MP nene? Camera este VGA si in acelasi timp iti dai singur seama de ce face poze la rezolutia de 640x480. Arunca o privire aici si te convingi singur. http://www.gsmarena.com/samsung_e250-1772.php

Eu le-am luat la liber amandoua telefoane, nebranduite de nimeni, cu softul original si ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca le-am prins NEGRE. Arata bestial. Cele silver sunt naspa. am inteles ca se duce "vopseaua" repede. Ale mele au 4 luni si arata impecabil si in prezent fara sa le tin in husa sau altceva.

Bafta tuturor.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.