Problema Samsung

silviu_mihai_2006

VA salut ..
Daca deschid programul Pc Studio fara sa am telefonul conectat imi apare asta http://img248.imageshack.us/my.php?image=errorsm8.jpg
Am bagat cablu de date in calculator dupa care in telefon .. am intrat in PC Studio iar in urma toarele 2 sec a scris pe ecranul telefonului irDa now in use !!! Dupa care se blocheaza programul si nu mai pot face nimik ... ! Va rog frumos sa ma ajutati ! confused.gif
silviu_mihai_2006
Este incredibil dar adevarat .. aici nimeni nu intra console.gif si nimeni nu te ajuta cu mai nimik . rare cazuri sad.gif

silviu_mihai_2006
am reusit gata madanimated.gif
Ray Bz
Scuze de intarziere dar titlul postului tau nu prea m-a atras intrucat nu ai specificat modelul de telefon.....(nu ma pricep la toate Samsung-urile) dar pe scurt ca o rezolvare, din poza am vazut ca ai Pc Studio 2.0 wacko.gif Pai macar daca intrai pe site la Samsung vedeai ca ultima ver e 3.1 blink.gif care sigur are niste fix-uri la versiunile mai vechi.... clapping.gif
silviu_mihai_2006
nu merge decat versiunea 2.0 la samsung d500 din cate stiu nono.gif
Ray Bz
Fratioare pai de unde sa stie io ce model de Samsung ai??? Mai scrie pe undeva???!!! Si eu nu vad ?! nono.gif confusedsmiley.png
silviu_mihai_2006
nuh scz ca am uitata sa precizez sad.gif

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.