unde se poate inota in Bucuresti
Pagini: 1, 2, 3, 4

lucky01

CLUB PISCINA OTOPENI
romavisa
CITAT (figo1988 @ 19th May 2009, 15:57) *
de piscina de la hotel parc mai stie cineva ceva? era in renovare la un moment dat, dar banuiesc ca l-au si terminat pana acum...

Am fost eu acum cateva saptamani. Au omorat-o de tot, zici ca-i parasita. N-o renoveaza anul asta sigur. Ca sa zic ca nu m-am dus degeaba, am fost si la Crowne Plaza, langa. Sa mori de ras. Pentru un lighean si 3 sezlonguri pe beton cereau 75 de lei intrarea laugh.gif

ruthless
CITAT (Basti @ 6th April 2009, 09:16) *
Buna nightlight,

foarte buna alegerea practicarii inotului wink.gif Spor la invatat!
Abonamentul ales este nelimitat (deci poti veni zilnic) intre orele 8-16 si ai si un antrenor personal care se va ocupa de tine.
Sunt 2 baieti, foarte amabili..nu stiu insa pe care sa ti-l recomand pentru ca nu am apelat la niciunul din ei.
Insista in continuare cu un telefon ca sa afli cum poti intra in contact cu ei.

Eu ma duc seara. E cam aglomerat si cam multi copii, dar altfel nu am cum.
Intervalul orar ales de tine este f bun!

Spor la inotat!

Si eu tot seara as putea merge. Dupa ora 18 mai sunt antrenori/instructori de innot?
Basti
CITAT (ruthless @ 31st July 2009, 08:51) *
Si eu tot seara as putea merge. Dupa ora 18 mai sunt antrenori/instructori de innot?

Da. Cel mai bine te prezinti personal sau dai un telefon si intri in contact cu unul din instructori.
Apoi stabiliti impreuna un program de cursuri.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.