unde se poate inota in Bucuresti
Pagini: 1, 2, 3, 4

lucky01

CLUB PISCINA OTOPENI
romavisa
CITAT (figo1988 @ 19th May 2009, 15:57) *
de piscina de la hotel parc mai stie cineva ceva? era in renovare la un moment dat, dar banuiesc ca l-au si terminat pana acum...

Am fost eu acum cateva saptamani. Au omorat-o de tot, zici ca-i parasita. N-o renoveaza anul asta sigur. Ca sa zic ca nu m-am dus degeaba, am fost si la Crowne Plaza, langa. Sa mori de ras. Pentru un lighean si 3 sezlonguri pe beton cereau 75 de lei intrarea laugh.gif

ruthless
CITAT (Basti @ 6th April 2009, 09:16) *
Buna nightlight,

foarte buna alegerea practicarii inotului wink.gif Spor la invatat!
Abonamentul ales este nelimitat (deci poti veni zilnic) intre orele 8-16 si ai si un antrenor personal care se va ocupa de tine.
Sunt 2 baieti, foarte amabili..nu stiu insa pe care sa ti-l recomand pentru ca nu am apelat la niciunul din ei.
Insista in continuare cu un telefon ca sa afli cum poti intra in contact cu ei.

Eu ma duc seara. E cam aglomerat si cam multi copii, dar altfel nu am cum.
Intervalul orar ales de tine este f bun!

Spor la inotat!

Si eu tot seara as putea merge. Dupa ora 18 mai sunt antrenori/instructori de innot?
Basti
CITAT (ruthless @ 31st July 2009, 08:51) *
Si eu tot seara as putea merge. Dupa ora 18 mai sunt antrenori/instructori de innot?

Da. Cel mai bine te prezinti personal sau dai un telefon si intri in contact cu unul din instructori.
Apoi stabiliti impreuna un program de cursuri.
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.