unde se poate inota in Bucuresti
Pagini: 1, 2, 3, 4

DeathRipple

QUOTE (traiann @ Dec 5 2007, 12:51) *
Vine omul in Bucuresti(capitala), vrea sa mearga si el la un bazin, sa se mentina sanatos si binedispus, si uite ce gaseste: o Floreasca la care aproape ca ma luau la rost ca de ce vreau abonament acolo sau, abonamente de 1 zi la un complex sportiv care costa 100RON.

Hmm, nu prea suna bine nimic din ce scrie lumea pe aici. Nici nu e de mirare ca stam asa prost la capitolul activitate sportiva.

Deja dupa doua zile de stat aici imi doresc sa ma intorc de unde am venit, ceea ce o sa si intample, din fericire smile.gif.

Nu vreau sa va fac inima rea, dar cu 130RON pe luna(daca as plati pe 3 luni in avans ar fi veni cam 100RON) am access NELIMITAT la un complex sportiv/recreativ:
- sala de forta
- fitness (12 biciclete, 10 piste de alergare, 5 simulatoare de ski, 5 stairmasters)
- sauna
- jacuzi
- bazin olimpic de inot
- 2 x sala de forta de tip circuit
- mese de ping pong
- tobogan de apa
- altele

Iar de calitatea apei sau igiena generala, nici nu se pune problema. Mai bine ca nu am poze din complex, ca va amaram si mai tare smile.gif

Sincer, o persoana care tine la sanatatea ei, plateste un pret destul de mare aici ca sa aiba o alimentatie si un stil de viata sanatos. Un kg. de banane e 70 de centi(canadieni) iar aici e doi dolari, o salata verde, de 2 ori ma mare si fara o frunza vestejita e 90 de centi pe tot parcusul anului, si multe altele pentru care raportul calitate/pret e evident in favoarea pretului.

Toate bune
Traian

ce te mira de fapt? sau nu stii ca in romanica toate lucrurile sunt anapoda?
traiann
QUOTE (Valy1 @ Dec 5 2007, 16:29) *
la Hotel parc sala de forta + piscina +sauna ar costa cam 300 Ron/ luna , mesele de ping-pong le inchiriezi separat daca vrei , deci te poate duce undeva pe la 350/luna lejer...
...ce sa mai vorbim de tobogane si alte dracii ...

Unde ziceai ca e complexul acela ? Nu de alta da' emigrez cool.gif

Undeva prin Vancouver...

Am gasit ceva care isi merita cat de cat pretul: http://www.bery-fitness-spa.ro/ - bazin semiolimpic, curat.

Un abonament "No limit" e 400 RON, ceea ce cred ca e acceptabil pentru 10% din populatia Bucurestiului.

Alte preturi aici: http://www.bery-fitness-spa.ro/sala_fitness_spa_tarife.html

Oare de ce nu e deschis de la 6 dimineata? smile.gif

Cheers,
T

Valy1
400 ron doar pentru piscina , daca mai pui si sala te duce la 540 roni... death.gif
DeathRipple
stie cineva cam care mai e calitatea apei la miramar? eu nu stiu pe cine sa intreb. pe net am gasit numai pareri proaste, dar erau din 2006.
gilica
Haieti fratilor nu mai inoata nimeni? Ziceti aici care pe unde mai inotati, ca ma intereseaza si pe mine sa ma apuc de sportul asta laudat de toata lumea.
ceoby
Si eu caut, la floreasca programul este prohibitiv 06-07 si 21-22:30
Miramar am fost e si e foarte slab si foarte departe de mine, eu caut ceva in zona televiziune , crangasi, militari, piata chibirit.
Dupa lungi cautari am constat ca stam foarte prost la capitolul asta, cel mai usori este sa cumperi cursuri de inot care sunt la ore accesibile dar costa prea mult sa le facem lunar.
p3tr351
eu tocmai mi-am facut abonament la 23 august (lia manoliu). 150 ron / 12 sedinte seara (20:30 - 21:30). foarte curat si civilizat, dusuri cu apa calda, garderoba pazita unde iti lasi lucrurile, dar apa este un pic cam rece.
din cate am inteles au si ei o problema cu parul lung. multe tipe aveau casca, dar erau cateva si fara casca, cu parul strans.

1ntruder
Si cum e, tot asa comunist arata? N-am mai fost de vreo 10 ani cred, dar e singurul care ma atrage datorita dimensiunii. Aglomeratie mare? Se pot face sarituri si la ala de 8 metri?
balasoiurares
imi poate spune si mie cineva pe unde pot lua cateva lectii mai ieftine de inot pentru incepatori adulti?
aztecul_dilit

QUOTE (1ntruder @ May 10 2008, 13:08) *
Si cum e, tot asa comunist arata? N-am mai fost de vreo 10 ani cred, dar e singurul care ma atrage datorita dimensiunii. Aglomeratie mare? Se pot face sarituri si la ala de 8 metri?

eu am facut de mica sport de performanta la lia manoliu si m-am oprit p la 12 ani;asa ca am apucat sa mai merg pe acolo de cand cu facultatea.insa de 8 ani a ramas la fel:aceleasi tevi fisurate la bazinul acoperit, dusurile care nu au robineti, fara usi la bai etc.ca sa nu mai zic ca sala de sarituri este "destituita din functie".ultima oara cand am vazut-o, adica acum vreo luna, era plina de mucegai si sper ca se renoveaza.
BogdanU
Aveti aici o lista cu toate bazinele de inot din Bucuresti

http://www.ghidulfitness.ro/sala_fitness_bazin_inot.html
FlorinManea
La Floreasca, acum abonamentul e marit la 200 de ron.
Au extins orarul de lucru, astfel ca se poate inota si in miezul zilei.

-Mirosurile suspecte inca sunt prezente.
alinutza_d2003
[quote name='FlorinManea' date='Jul 25 2008, 16:13' post='4956223']
La Floreasca, acum abonamentul e marit la 200 de ron.
Au extins orarul de lucru, astfel ca se poate inota si in miezul zilei.

-Mirosurile suspecte inca sunt prezente.

care este programul de pranz ? seara s-a schimbat, sau tot de la 9 incepe ?

Merci
alina85
as vrea sa merg la dinamo...sa-mi fac un abonament daca mai gasesc doritori sau daca nu sa fac un curs...

a mai fost cineva? care sunt preturile si conditiile?
Valy1
Intrarea libera intre 20:00 si 22:00 , pret 15lei , apa 2.5m curata , mereu calduta.
De abonament nu stiu nimic.
BIZZARR
Nu s-a mai scris de ceva vreme pe acest topic. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii legate de o piscina sau un bazin in zona Matache, Crangasi, Baneasa chiar?! Am facut polo vreo 2 ani de zile la Oradea si dupa ce m-am mutat la Bucuresti am facut pauza si ador sportul acesta. Am fost marti seara la Miramar, dar fac 1 ora pana acolo si 1 ora inapoi. E cam departe totusi. E cat de cat ok, fata de ce-am mai vazut prin alte parti.
Basti
Incearca si aici:

http://www.bery-fitness-spa.ro/

Zilele astea vreau sa ma duc si eu sa vad 'pe viu' despre ce e vorba.
BIZZARR
Frumos. Am mai vazut site-ul asta, dar preturile mi s-au parut cam naspa [a se citi "mari"]. Dupa ce ai fost acolo, da si pe-aici o tura si poveste-mi si mie cum a fost, te rog. Multam fain. Bafta!
copjob2000
QUOTE (BIZZARR @ Jan 28 2009, 21:06) *
Nu s-a mai scris de ceva vreme pe acest topic. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu informatii legate de o piscina sau un bazin in zona Matache, Crangasi, Baneasa chiar?! Am facut polo vreo 2 ani de zile la Oradea si dupa ce m-am mutat la Bucuresti am facut pauza si ador sportul acesta. Am fost marti seara la Miramar, dar fac 1 ora pana acolo si 1 ora inapoi. E cam departe totusi. E cat de cat ok, fata de ce-am mai vazut prin alte parti.

Ai găsit ceva până acum?
Dacă ai spus și zona Crângași, am auzit lucruri bune despre o anumită bază sportivă și nu numai, unde să încerci
piscina asta ?
BIZZARR
N-am gasit nimic. Marimar e ultimul loc unde am fost. Mi se pare cam scump la piscina aia. Sincer.
Basti
Am fost la Bery Fitness. Mi-am facut si abonament!
Exista avantaje si dezavantaje. Printre dezavantaje as numara spatiul cam mic, uneori prea multi copii, vestiarul de asemenea cam micut.
Este totusi f civilizat, foarte curat si tinand cont ca in alta parte nu prea ai unde..merita sa-ti faci un abonament smile.gif
cocojambo_originalul
Eu merg la World Class Academy (ala unde era hotel bucuresti inainte) si am acces la tot complexul (piscina, sala, sauna...)

Personal platesc aprox 120 euro pt 3 luni, insa abonamentul l-am facut prin firma la care lucrez, probabil ca exista si un discount, dar cat de mare sa fie...

Conditiile sunt mai mult decat ok, dusuri, vestiare foarte curate, de asemenea iti dau si prosoape care sunt curate si sunt si calde pe deasupra.
nightlight
Buna,

Am tot cautat si eu pe net zilele astea un loc unde sa invat si eu sa inot smile.gif
Mi s-a parut ok Bery si am vazut ca si cineva de aici a fost pe acolo.
Basti poti sa imi recomanzi si mie un instructor? As prefera de dimineata. Tu cand te duci?
Si stii cumva care-i treaba cu acest abonament?

Abonament redus (INTRARI NELIMITATE, ACCES L-V 8.00 - 16.00) 550 RON

O sa sun si la ei, dar azi, fiind we poate, nu mi-a raspuns nimeni. tongue.gif

Sunt si instructori femei? [poate nickul nu este sugestiv, dar sunt fata biggrin.gif ]

Merci anticipat.
Basti
Buna nightlight,

foarte buna alegerea practicarii inotului wink.gif Spor la invatat!
Abonamentul ales este nelimitat (deci poti veni zilnic) intre orele 8-16 si ai si un antrenor personal care se va ocupa de tine.
Sunt 2 baieti, foarte amabili..nu stiu insa pe care sa ti-l recomand pentru ca nu am apelat la niciunul din ei.
Insista in continuare cu un telefon ca sa afli cum poti intra in contact cu ei.

Eu ma duc seara. E cam aglomerat si cam multi copii, dar altfel nu am cum.
Intervalul orar ales de tine este f bun!

Spor la inotat!
figo1988
de piscina de la hotel parc mai stie cineva ceva? era in renovare la un moment dat, dar banuiesc ca l-au si terminat pana acum...
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.