unde se poate inota in Bucuresti
Pagini: 1, 2, 3, 4

Tarzy

mai intai am rugamintea de a ma scuti de replici "dhashtepte" gen: in Dambovita!!!, in Herastrau!!!, in cada!!!, in pasajul Marasesti pe timp ploios!!!, etc.

as vrea sa stiu mai multe informatii despre piscine accesibile si iarna, cam cat costa?, care este programul?, conditii?, etc.
pirannia
la hotel parc (langa crown plaza/best western), 180000 intrarea (stai cat vrei), piscina destul de ok, evita diminetile de weekend (au lectii de inot cu pitacii shi nu prea e loc, ca sa nu mai vorbim de galagie), luni e inchis

Tarzy
multzam phain,

e ceva mai scump decat ma asteptam, dar poate fac abonament si iesi ceva mai ieftin.
ai idee ce program au in timpul saptamanii, mai precis pana la ce ora stau seara.
unpuisor
Eu mai stiam pe bulevardul Chisinau este o casa de sanatate cu piscina de 25 de metrii. Nu am mai fost de mult si nu stiu preturile insa e mult mai ieftin decat la hotel Parc si au si abonamente pe o luna.

Mai era la hotel Bucuresti dar presupun ca e cam scump acolo.

Si la sala Floreasca stiu ca e bazin de 33 de metrii, dar nu stiu preturile.

La bazinul de langa stadionul national si cel de langa Rapid nu stiu daca permit accesul persoanelor publice, parca era doar pt sportivi.

Asta ar fi bazinele acoperite pe care le stiu si merg si iarna.
Vara mai sunt cele din Tineretului, Titan si cam atat stiu eu.
Tarzy
Originally posted by unpuisor
Eu mai stiam pe bulevardul Chisinau este o casa de sanatate cu piscina de 25 de metrii. Nu am mai fost de mult si nu stiu preturile insa e mult mai ieftin decat la hotel Parc si au si abonamente pe o luna.
........

asta suna bine,
ai idee cam pe unde pe bulevardul chisinau!!??
robmih
Este vorba de fosta Casa de Sanatate actualmente Club MIRAMAR, chiar langa sensul giratoriu al intersectiei Chisinau cu Pantelimon.

Acum in perioada asta nu stiu cat este de calda apa !!
Am avut si eu o tentativa acum ceva vreme dar era cam rece ptr gustul meu
unpuisor
La Miramar apa este destul de calda si daca te duci sa inoti nu sa te balacesti, te incalzesti rece.
In plus daca apa e prea cald nu poti sa inoti. Te moleseste.
Cat mai e intrarea la Miramar ca nu am mai fost de mult.

stalin
Bulevardul Chsinau e fosta Strada Socului. La "Miramar" se ajunge cu tramvaiele 5, 14, 36, 46, autobuzele 101, 330, 335 si maxi-taxiurile 503, 504, 546. Sau poti sa-l mai iei trolebuele 86, 90 sau autobuzul 104 pana la Bd, Pierre de Couberten (o statie inainte de capatul de la Stad. National
"Lia Manoliu") si de acolo o statie pe jos.
Am mai auzit ca ar mai fi o piscina in Militari pe Dezrobirii sau Aupsului parca. Dar acolo e cam scump.
Tarzy
perfect, atunci Miramar sa fie, daca stiti si ceva scorurii (abonament cu 2-3 intrari/saptamana, cam 1 h sedinta) ar fi excelent
andreipn

ieri am fost la hotel parc... e dragut. am jucat si tenis de masa, am facut si sauna, am baut si o bere. 180.000, sau faci abonament si iesi la 140.000
Paxus
Originally posted by andreipn
ieri am fost la hotel parc... e dragut. am jucat si tenis de masa, am facut si sauna, am baut si o bere. 180.000, sau faci abonament si iesi la 140.000

de cate intrari e abonamentu? si cat costa?
andreipn
4 sau 5 nu stiu exact... mi-a zis un amic cu care am fost.. ca iesi la 140.000 pdaca faci abonament.. nu am intrat in detalii... eu nu am de gand sa merg des... asa ca am intrat cu 180.000...
stai cat vrei, joci tenis de masa, biliard, sala de forta, piscina(logic) , faci si o popica daca vrei smile.gif
Tarzy
iar programul la hotel parc este pana la ora ..........????????????
stalin
La "Miramar" poti sa-ti faci abonament. Progarmu' cred ca e 10-20.
Paxus
Poate dupa sesiune o sa merg pe la Hotel Parc sa ma relaxez devil.gif
pirannia
program parc, pana la ora 22.00, scuze de intarziere cu raspunsul ....
mdragom
de la ce ora e program la hotel parc?
pirannia
good question, shi asha intru in concediu ....

nu stiu exact dar imi amintesc ca intr-o sambata am ajuns pe la 10 shi era deschis, anyway, dimineatza e o idee in general proasta pt. ca sunt jdemii de pitaci care invata sa inoate shi nu prea ai loc de ei
Tarzy
am aflat cum e la miramar

in fiecare zi pana la 21, nu stiu sigur dar parca deschideau la 9 am, sambata si duminica pana pe la 23

dar eu cred ca o sa merg la bazinul floreasca, au program doar seara (au si am de la 6-7 daca va vine sa credeti) dar oricum eu o sa merg doar sambata si duminica.

scorul este acceptabil, 500.000 / 12 intrari
Pac_Man
QUOTE(Tarzy @ Feb 2 2004, 09:50)
mai intai am rugamintea de a ma scuti de replici "dhashtepte" gen: in Dambovita!!!, in Herastrau!!!, in cada!!!, in pasajul Marasesti pe timp ploios!!!, etc.
as vrea sa stiu mai multe informatii despre piscine accesibile si iarna, cam cat costa?, care este programul?, conditii?, etc.
*

Hello

Ca sa nu mai deschid un nou topic, as dori sa readuc in atentie acest subiect, intru-cat as dori sa ma balacesc si eu un pic in timpul iernii si nu stiu unde...

As vrea sa stiu preturi, locatie, program, calitate si cate de aglomerat este.

Ma gandesc ca s-au mai schimbat lucrurile intr-un an de zile.

Thanx
lex_arrow
salut

As vrea sa stiu daca noi studentii avem ceva facilitati si daca da ce fel de si unde?
Tarzy
QUOTE(Pac_Man @ Jan 26 2005, 02:27)
Hello

Ca sa nu mai deschid un nou topic, as dori sa readuc in atentie acest subiect, intru-cat as dori sa ma balacesc si eu un pic in timpul iernii si nu stiu unde...

As vrea sa stiu preturi, locatie, program, calitate si cate de aglomerat este.

Ma gandesc ca s-au mai schimbat lucrurile intr-un an de zile.

Thanx
*

intradevar, s-au mai schimbat

la Floreasca acum este 800.000 ptr 12 intrari
tanaka
QUOTE(Tarzy @ Mar 25 2005, 11:12) *
intradevar, s-au mai schimbat

la Floreasca acum este 800.000 ptr 12 intrari

Stiu ca a trecut suuuuuuuper mult timp de la ultimul post, dar chiar ma intereseaza subiectul....
Stie cineva ce program au cei de la Floreasca, m-ar interesa in special seara?
narcis_epm
QUOTE(tanaka @ Jan 10 2006, 10:37) *
Stiu ca a trecut suuuuuuuper mult timp de la ultimul post, dar chiar ma intereseaza subiectul....
Stie cineva ce program au cei de la Floreasca, m-ar interesa in special seara?

Am fost asta-vara la Floreasca si aveau seara program pana pe la 9 (cateodata mai vroia tanti de la bagaje sa plece mai repede sau la 9 si venea dupa intarziati prin sala -> deci se poate si un pic dupa 9 ... cam 5, 10 minute asa). Si era 1 milion pe luna/12 intrari cand am fost eu. Adica intr-o luna poti sa intri de 12 ori, daca ai intrat doar de 10 ori e pierderea ta sad.gif
CRG
mai este si la Stad National (Lia Manoliu), 800,000 / 12 sedinte, cad mergeam eu. Destul de rigid (fie LMV, fie MJS), intre niste ore destul de tarzii, de la 20 sau 20:30, din cate tin minte.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.