recrutare
Pagini: 1, 2, 3, 4

Ramona

Mai deunazi , un prieten mi-a povestit o povestire oribila vis-a-vis de recrutarea in armata . Desigur ca nu l-am crezut . Probabil era vorba doar de imaginatia lui bolnava , dar chestia asta mi-a ramas in cap .
Mi-a povestit ca ar fi fost dezbracat in pielea goala si examinat medical in fata mai multor femei care nu aveau ce cauta acolo ...
Chestia asta mi se pare de-a dreptu' imposibila .
Sunt convinsa ca abera la greu , asa ca ma astept de la voi sa-mi confirmati ca asemenea porcarii se puteau petrece doar in imaginatia lui bolnava ....

Revenind ...
Etica medicala se aplica peste tot , chiar si in armata ...
Ce rost ar fi avut o examinare medicala de fata cu persoane straine ?? Nici unul !!

Eu cred ca spunea numai minciuni ....
I-am spus in fata ca eu cred ca abereaza , dar mi-a ras in fata ...
lokoman
eu am fost in liceu la recrutare si s-a desfasurat cam asa:

20 de baieti dezbracati la cucu gol... intr-o camera mica si rece unde am stat vre-o 2 ore. Dupa 2 ore cate 5 mergeam la comisie. Ne-au lasat sa ne luam bocancii in picioare pentru ca era iarna si frig... deci goi pusca !
In sala de "examinare" 4 asistente sau doctorite sau ce erau si un tip. Cantarire, masurare, bla bla...

ceea ce a fost penibil a fost ca ( in mod normal ) unul dintre noi si-a pus mainile in zona pubiana pentru a-si ascunde podoaba iar replica uneia dintre tipe a fost: "Ia draga maina ca doar am vazut-o la tot orasu ! "

peacefingers.gif

mianna
QUOTE(Ramona @ Feb 16 2007, 23:45) *
Mai deunazi , un prieten mi-a povestit o povestire oribila vis-a-vis de recrutarea in armata . Desigur ca nu l-am crezut . Probabil era vorba doar de imaginatia lui bolnava , dar chestia asta mi-a ramas in cap .
Mi-a povestit ca ar fi fost dezbracat in pielea goala si examinat medical in fata mai multor femei care nu aveau ce cauta acolo ...
Chestia asta mi se pare de-a dreptu' imposibila .
Sunt convinsa ca abera la greu , asa ca ma astept de la voi sa-mi confirmati ca asemenea porcarii se puteau petrece doar in imaginatia lui bolnava ....

define "care nu aveau ce cauta acolo", plis. femeia de serviciu? rolleyes.gif
Ramona
QUOTE(mianna @ Feb 16 2007, 13:38) *
define "care nu aveau ce cauta acolo", plis. femeia de serviciu? rolleyes.gif

Habar nu am . Mi-a spus doar ca erau femei in civil care completau fisele de recrutare si care cascau ochii cat cepele la organele genitale ale examinatilor ...
Care va sa zica , la o examinare medicala participa doar personal cu pregatire medicala . Asa s-a exprimat si respectivu' , iar eu tind sa fiu de acord cu el ...
mianna
si le-ai verificat pregatirea medicala ... cum? masurand diametrul pupilei?

ps: butonul de edit serveste si la unirea posturilor. dupa cum vezi, nu se admit posturi consecutive scrise in intervalul in care este posibila editarea.
AlexIP
Big fuckin deal, o sa iti vada niste babe dotarile tale minuscule din cauza frigului. biggrin.gif
lucianf
Sincer sa fiu tind sa cred in putina "legenda urbana" (tipica adolescentilor).
Cand ne-a dus pe noi la recrutare...tot asa ne povesteau altii (mai mari): te dezbraca, alea...alea, ti se ridica instrumentul...etc.
Nimic. nici o dezbracare pana la nivelul ala. Doar un consult normal medical. (sau am nimerit noi pe o comisie...normala ? wink.gif )

Ramona
QUOTE(AlexIP @ Feb 16 2007, 15:48) *
Big fuckin deal, o sa iti vada niste babe dotarile tale minuscule din cauza frigului. biggrin.gif

Sa inteleg ca nu este adevarat ?? coolspeak.gif
neobluenet
Vai, astea sunt povesti de speriat copiii. La recrutare dupa ce completezi o gramada de fise te duci la niste doctori care te pun sa iti dai bluza jos, se uita la tine si zic ca esti sanatos, chiar daca nu esti (eu am cifoza, dar nu au zis nimic). Apoi te mai tin un pic si te trimit acasa. La incorporare nu am stat mult ca sunt la facultate si m-au trimis acasa, dar si aici doctorii au fost amabili, in sensul ca m-au pus sa imi dau bluza jos si vreo 10 secunde cel mult s-au uitat la mine dupa care mi-au zis "Haide imbraca-te ca e tare frig".
i0nutzb

depinde de ce frustrați dai... dar parcă nu se mai fac recrutări w00t.gif
starpom
sunt ofiter in rezerva si confirm faptul ca la comisiile de recrutare asa si se procedeaza. eu am trecut prin asta(nu a fost frig) insa cand am vazut o tanara doctorita(ahh, buna-buna...intr-un halatel scurt ca si acum tin minte purta bikini tricotati) instrumentul meu a reactionat cum trebuie. socot ca asta e absolut necesar pentru a depista de la mici varste probleme legate de malformatii genitale. in timpurile mele comisiile se faceau in fiecare an incepand cu varsta de 12 ani. una ce nu e bine asta e ca acum nu se mai fac comisii iar multi parinti nu isi arata copiii medicului ceea ce duce la depistarea multor boli cand e prea tarziu. in orice caz sa stiti ca nimeni in comisiile de recrutare nu a vrut sa-l intimideze sau sa-l violeze pe prietenul tau(mai bine ma viola pe mine doctorita aia coolspeak.gif ).

referitor la cei ce nu au avut sanse sa faca serviciul armat din diferite cause(de exemplu faceau facultatea nono.gif coolspeak.gif) se numeste "au fost respinsi" si pe aia nu-i verifica nimeni caci ei nu prezinta interes pentru armata. ce interes are armata intr-un om care-i innapt? nu prezinta nici interes cei care fug de armata - simulantii. astea in timp de razboi nimeresc pe linia 1-ai sau in randul tradatorilor. in schimb cei care au facut facultatea au sanse ca in timp de razboi sa fie numiti in caz de lipsa de ofiteri in grad de ofiter. plusuri:
1. nu te pune nimeni sa sapi transee
2. mananci in ospataria ofiterilor
3. dormi in alte conditii
4. ai mai multe tigari
5. alte facilitati
asta are si minusuri
1. ti se cere mai mult de la superiori
2. dormi mai putin(de exemplu eu. pana si acum dupa multi ani de "libertate" tot mai dorm doar 3-5 ore)
3. ai sanse sa fii omorat primul deoarece tragatorii inamici in primul rand omoara pe comandanti
4. si multe alte munusuri

in armata nu nimeresc cei ce nu au semne barbatesti adica:
1. par in regiunea pubiana.
2. un penis si testicule normal dezvoltate. penru un barbat(un testicul trebuie sa fie mai mare decat celalalt). in caziul cand
testiculele sunt mici si nu se observa vizual diferenta in marime atunci medicul chirurg le pipaie cu mana. in cea mai mare parte
ca sa nu se ajunga la pipaiala examinatii se tin in frig iar testiculele se protejaza strangandu-si pielea si in acest fel se observa
mai bine vizual. nu o sa stau sa descriu inportanta acestui punct caci deoarece "miana" stie mai bine ca mine aceasta
importanta si ma va pune sa o fac publica iar eu nu vreau sa o fac publica caci nu am dreptul. ahh? va dau un reper - "the seed"
3. se face doua teste psihologice din care macar unul sa fie negativ. aceste teste de obicei se fac fara ca examinatul sa stie ca e
testat.

asta e legat de topic. alte amanunte la dorinta dar numai "miana" sa nu fie impotriva ca iar ma ban-eaza iar eu si asa sunt intristat ca m-a ban-at si warn-uri mi-a pus.
lucianf
@starpom
Suntem in 2007 !
Nu mai e ca-n "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" !
tongue.gif
gtk
procedura standard e aia povestita de prietenul ramonei... ca altii procedeaza altfel, e alta poveste... iar despre cat de multe femei sunt si ce varsta au, e o chestie relativa(in cazul meu acum vreo 12 ani, era o doctorita de vreo 60 de ani)... probabil in functie de ce personal disponibil exista... (iar oficial nu se considera rusinos acest lucru deoarece e vorba de un consult medical cu doctori, doctorite, asistente & shit)... anyway, nu se verifica "aparatura" tongue.gif
Grasu150
QUOTE(starpom @ Feb 17 2007, 23:44) *
referitor la cei ce nu au avut sanse sa faca serviciul armat din diferite cause

Eu am avut sansa sa fac armata si urasc si sansa si idiotii din armata si armata si pe aia de la recrutare.
Niciodata nu am vrut sa fac armata si am facut tot posibilul sa scap de ea. Faptul ca am fost incorporat denota prostia celor de la incorporare.
Si da trebuia (in ziua de azi nu stiu) sa te dezbraci complet. Si da erau o groaza de femei pe acolo. Asistente nu civile. Si ŽaparaturaŽ se verifica dar nu la toti. Eu am scapat dar au fost 2 baieti la care ŽaparatulŽ a fost palpat. De ce nu stiu, au ei niste criterii ca nu cred ca o fac degeaba!
La testul scris am gresit fiecare intrebare (intentionat), la intrebarile despre ginduri de sinucidere si incercari de sinucidere am raspuns afirmativ. Chestie cu care am obtinut o sedinta particulara cu psihologul, caruia i-am marturisit 3 tentative (false) de sinucidere.
In sala era interzis fumatul si a venit psihologul sa se uite la noi cu tigara aprinsa. Am aprins si eu moment in care a inceput sa zbiere ca fumatul este interzis. Am raspuns obraznic si am refuzat sa sting tigara inaintea lui.
In momentul controlului fizic am refuzat sa ma dezbrac de chiloti. Chestie care mi-a adus amenintari si 2-3 bastoane.
Am facut facultate doar ca sa scap de armata.
Si tot nu am scapat.
Sincer... nu vad nici macar un singur folos de pe urma armatii. Mint: am invatat sa schiez cu modalitate a la prosti! Adica: In rind, cu schiurile in picioare si impinsi din spate cu avertismentul: Vedeti ca la 1 km este o prapastie, daca cadeti in ea, muriti ca este adinca. Daca nu stiti sa schiati, trintitiva pe o parte, orice numai sa nu cadeti in prapastie.
Armata a fost, este si va fi o porcarie si o timpenie.
Psycho23609
Yo nu inteleg de ce va mai stresati oameni buni, armata nu mai e obligatorie, thanks god
icynoangel
Cand am fost eu la recrutare te punea sa te dezbraci la pielea goala si era un cancer, si plus de asta ne-au dat niste halate jegoase ca am stat 3 ore in apa cand am ajuns acasa sa scap de senzatia aia. Din cei prezenti era doar o obosita da doctorita care mai avea o strigare sa iasa la pensie. Problema nu era ca te dezbracai ci faptul ca stateai ca tampitu si asteptai 3-4 ore in frig, in sala in care iti dadeau kkt-urile alea de teste frig ca afara, dezorganizare totala si nesimtire. Se comporta parca cei care vin la recrutare ar fi mai prosti ca ei. Bine ca nu am avut nici o treaba cu armata si nici nu am de gand sa am vreodata.
starpom
QUOTE(icynoangel @ Mar 2 2007, 20:13) *
Cand am fost eu la recrutare te punea sa te dezbraci la pielea goala si era un cancer, si plus de asta ne-au dat niste halate jegoase ca am stat 3 ore in apa cand am ajuns acasa sa scap de senzatia aia. Din cei prezenti era doar o obosita da doctorita care mai avea o strigare sa iasa la pensie. Problema nu era ca te dezbracai ci faptul ca stateai ca tampitu si asteptai 3-4 ore in frig, in sala in care iti dadeau kkt-urile alea de teste frig ca afara, dezorganizare totala si nesimtire. Se comporta parca cei care vin la recrutare ar fi mai prosti ca ei. Bine ca nu am avut nici o treaba cu armata si nici nu am de gand sa am vreodata.

tu zici "cand am fost la recrutare" dar nu am auzit "cand am fost in armata". stiu ca in romania prietenia se socoate aia de la facultate dar la ine in tara se socoate aia din armata. la greu prietenul se vede si nu la betie si curvarit.

procedurile prin care se testeaza viitorii aparatori ai patriei sunt bine alese de catre oameni speciali care se numesc psihologi iar ceea ca ele nu se respecta sau cuiva nu-i place asta e alta chestie. din start va zic ca oamenii care au facut armata sunt mai ordonati, mai intelegatori pe cand cei care nu au facut-o sunt niste..... acus o sa primesc warn. nu incercati sa ma convingeti ca un om care nu a facut serviciul armat poate sa stea de vorba cu mine la egal dintr-un singur motiv - pe cand ceilalti aparau somnul linistit al cetatenilor cineva se tinea de fusta mamei si sugea piept. laugh.gif gata am warn. pa baieti, ne vedem peste 1 luna.

p.s. nu va suparati ce vorbesc pe dea dreptul dar asa e un sagetator.
suny
Pentru inceput, putina gramatica nu ti-ar strica... nu, nu asa sunt sagetatorii, ci doar oamenii cu perspective inguste. Armata nu te face mai barbat si nici mai disciplinat sau mai ordonat... poate pe cei ce fac din asta o cariera si se obisnuiesc cu rigoarea si regimul asta de viata.
Nu, nu-i apreciez pe cei ce se plangeau ca nu o sa pot face fata armatei si faceau din asta un "capat de tara", dar nici pe cei ce afirma cu tarie ca armata "te face barbat". Este foarte bine cum este acum... fiecare are posibilitatea sa aleaga daca vrea sa o faca si da si examen pentru asta... rezulta o armata mai bine pregatita si reduce riscurile aparitiei celor ce nu au ce cauta acolo si, implicit, a actiunilor lor nebunesti.
icynoangel
QUOTE(starpom @ Mar 2 2007, 23:23) *
tu zici "cand am fost la recrutare" dar nu am auzit "cand am fost in armata". stiu ca in romania prietenia se socoate aia de la facultate dar la ine in tara se socoate aia din armata. la greu prietenul se vede si nu la betie si curvarit.

procedurile prin care se testeaza viitorii aparatori ai patriei sunt bine alese de catre oameni speciali care se numesc psihologi iar ceea ca ele nu se respecta sau cuiva nu-i place asta e alta chestie. din start va zic ca oamenii care au facut armata sunt mai ordonati, mai intelegatori pe cand cei care nu au facut-o sunt niste..... acus o sa primesc warn. nu incercati sa ma convingeti ca un om care nu a facut serviciul armat poate sa stea de vorba cu mine la egal dintr-un singur motiv - pe cand ceilalti aparau somnul linistit al cetatenilor cineva se tinea de fusta mamei si sugea piept. laugh.gif gata am warn. pa baieti, ne vedem peste 1 luna.

Domnu', eu nu prea ma prind ce vrei sa zici cu "la mine in tara". Si eu sunt roman si tot in Romania am fost pana acum 10 luni. De unde ai tras tu concluzia ca eu as crede ca prietenul se vede la betie si curvarit? Te deranjeaza cumva faptul ca am facut o facultate si nu am fost in armata? Astea au fost vremurile si prietenii mei nu sunt nici pe departe cum crezi tu, dar nu are nici un rost sa ma justific in fata ta.

Daca tu crezi ca unu care nu face armata nu poate fi ordonat te inseli, generalizare nu isi are rostul aici, si daca o faci o faci fara a avea baze reale. Si ai dreptate, e foarte probabil sa nu poata stea de vorba cu tine "la egal" (cum zici tu), pentru ca tu cand iti curatai pantofii de noroi si iti slefuiai arma sau ce mai faceai tu in armata, el si-a tocit mintea in facultate. De ce pleci de la concluzia ca orice student e betiv, curvar si se duce acolo numai pentru distractie?

Eu am zis cum a fost la recrutare, cu ce am gresit prin asta? Nu mi s-a parut normal sa fie conditiile alea si nici lipsa aia de respect fata de ceilalti, lipsa de respect pe care o vad si in vorbele tale. A fi ordonat in armata nu inseamna sa fii necioplit, fiecare cu treaba lui, asa ca tu daca ai fost nu stiu ce mare si tare prin armata nu o sa te poti compara niciodata cu mine in directia in care am mers eu in viata, chiar daca am ales sa nu fac armata.

P.S. ti-ai ales prost omul sa vorbesti aiurea.
starpom
QUOTE(icynoangel @ Mar 3 2007, 16:43) *
Domnu', eu nu prea ma prind ce vrei sa zici cu "la mine in tara". Si eu sunt roman si tot in Romania am fost pana acum 10 luni.

zic "la mine in tara" in romaneste si daca mi-ar zice cineva in o limba pe care o cunosc eu as inelege ca nu e cetatan al tarii in care e forumul de unde reese ca eu nu sunt roman insa stui foarte bine situatia caci ea e peste tot locul. in orice caz asta nu schimba lucrurile.

De unde ai tras tu concluzia ca eu as crede ca prietenul se vede la betie si curvarit? Te deranjeaza cumva faptul ca am facut o facultate si nu am fost in armata? Astea au fost vremurile si prietenii mei nu sunt nici pe departe cum crezi tu, dar nu are nici un rost sa ma justific in fata ta.

ti-am zis ca eu nu respect pe cei ce au fugit de datorie de care erau obligati prin constitutie. acus se va incepe povestea ca au fost bolnavi, ca erau unicii la parinti sau ca aveau hemorolizi. coolspeak.gif

in ceea ce priveste destrabalarea stunentimii nici nu vreau sa stau de vorba pe aceasta tema. e destul sa treci prin fata facultatilor si sa vezi gunoaele de pe acolo nu mai zic de calitatea studiilor. sau cel mai bine e sa scrii un referat si sa-l postezi pe un site dupa care sa vezi de cate ori a fost download-at.

Daca tu crezi ca unu care nu face armata nu poate fi ordonat te inseli, generalizare nu isi are rostul aici, si daca o faci o faci fara a avea baze reale. Si ai dreptate, e foarte probabil sa nu poata stea de vorba cu tine "la egal" (cum zici tu), pentru ca tu cand iti curatai pantofii de noroi si iti slefuiai arma sau ce mai faceai tu in armata, el si-a tocit mintea in facultate. De ce pleci de la concluzia ca orice student e betiv, curvar si se duce acolo numai pentru distractie?

omule, real armata se face 2-3 luni restul e odihna, curort, sanatoriu... eu in timpul serviciului am facut facultatea de microelectronica asa ca vezi ca am putut si pantofii sa mii curat si arma sa o slefuesc si mintea sa-mi tocesc. coolspeak.gif plus scoala de cadre militare

Eu am zis cum a fost la recrutare, cu ce am gresit prin asta? Nu mi s-a parut normal sa fie conditiile alea si nici lipsa aia de respect fata de ceilalti, lipsa de respect pe care o vad si in vorbele tale. A fi ordonat in armata nu inseamna sa fii necioplit, fiecare cu treaba lui, asa ca tu daca ai fost nu stiu ce mare si tare prin armata nu o sa te poti compara niciodata cu mine in directia in care am mers eu in viata, chiar daca am ales sa nu fac armata.

eu am calificare fizician-teoretician, ia numara-mi si mie pe degete cati oameni au calificarea asta in romania si apoi sa-mi zici si mie ce directie ai luat si tu de nimeni nu o poate naviga. incerc sa ghicesc - astronaut? nu? huh.gif vulcanolog? nu? huh.gif dupa intonatia ta sunt convins ca ai terminat economie sau sociologie.

P.S. ti-ai ales prost omul sa vorbesti aiurea.

p.s. resprect? ia incerca tu sa devii presedinte fara sa faci serviciul militar. uite unde e respectul. de ce cineva ar trebui sa te apere iar tu sa-ti pui mana'n cur? si apoi in caz de razboi cei ce nu fac serviciul militar mor primii sau ca sa nu moara se fac tradatori de patrie. nimic personal

p.p.s. daca daca la recrutare se va face m...e cred ca toti se inrolau coolspeak.gif si sunt de acord cu comisiile militare ca recrutii trebuie inrolati in trupele respective dupa mimica recrutantilor in timpul comisiei.

p.p.p.s. hai sa terminam balciul asta ca daca nu te simte-ai cu musca pe caciula tace-ai notangel.gif
suny
Pe langa incoerenta de care dai dovada in exprimare (cu greu am inteles ce vrei sa spui, mai mult am intuit), ne demonstrezi ca facultatea si scoala de cadre pe care ai facut-o iti este inutila... ce e drept reguli simple de ortografie se invata in gimnaziu, iar cele de bun simt inca din perioada prescolara. Sa traiti!!!... domnule.
starpom
QUOTE(suny @ Mar 3 2007, 10:55) *
Pentru inceput, putina gramatica nu ti-ar strica... nu,

nu sunt roman si am invatat romana desinestatator. tu mai bine ai face observatie celor care au invatat romana pana in a 11-ea si tot mai fac greseli iar pierlele de bac sunt opere de arta. bac-ul eu il astept cu nerabdare in fiecare an de parca eu l-as da.

nu asa sunt sagetatorii, ci doar oamenii cu perspective inguste.

asa ca tine?

Armata nu te face mai barbat si nici mai disciplinat sau mai ordonat... poate pe cei ce fac din asta o cariera si se obisnuiesc cu rigoarea si regimul asta de viata.
Nu, nu-i apreciez pe cei ce se plangeau ca nu o sa pot face fata armatei si faceau din asta un "capat de tara", dar nici pe cei ce afirma cu tarie ca armata "te face barbat". Este foarte bine cum este acum... fiecare are posibilitatea sa aleaga daca vrea sa o faca si da si examen pentru asta... rezulta o armata mai bine pregatita si reduce riscurile aparitiei celor ce nu au ce cauta acolo si, implicit, a actiunilor lor nebunesti.

may be, may be. cela care si-a tras un glont in cap in irak era pe contract asa ca nu are nimic cu armata obligatorie. prosti sunt peste tot
i0nutzb
mă mai bag și eu puțin în discuție, deoarece chiar trebuie să intervin

ti-am zis ca eu nu respect pe cei ce au fugit de datorie de care erau obligati prin constitutie. acus se va incepe povestea ca au fost bolnavi, ca erau unicii la parinti sau ca aveau hemorolizi.

nu îi respecți pe cei care nu au vrut să primească ordine de la niște țărănoi cu un IQ negativ. Nu îi respecți pe cei care au o altă viziune decât tine. Nu îi respecți pe cei care nu vor să fie conduși de încuiați.

eu am calificare fizician-teoretician, ia numara-mi si mie pe degete cati oameni au calificarea asta in romania si apoi sa-mi zici si mie ce directie ai luat si tu de nimeni nu o poate naviga

eu nu am făcut armata. 1-0 pentru mine wink.gif

p.s. resprect? ia incerca tu sa devii presedinte fara sa faci serviciul militar. uite unde e respectul. de ce cineva ar trebui sa te apere iar tu sa-ti pui mana'n cur? si apoi in caz de razboi cei ce nu fac serviciul militar mor primii sau ca sa nu moara se fac tradatori de patrie. nimic personal

hei, și dacă vreau să fiu președinte, este musai să fiu umilit, nu?

may be, may be. cela care si-a tras un glont in cap in irak era pe contract asa ca nu are nimic cu armata obligatorie. prosti sunt peste tot

la fel și sutele (poate miile) de cazuri de înrolări obligatorii, nu? gândește-te că mulți lucrează în domeniul IT, iar o pauză de un an (chiar și câteva luni) e destul de gravă...

overall: starpom, regreți că a picat regimul comunist, nu? Fac pariu că ești unul dintre cei care, atunci când văd vreun puștan îmbracat mai ciudat sau care își bagă căștile în urechi când e în autobuz, începi să-l înjuri (în gând) și să-ți spui că „pe vremea ta, nu era așa”
blackcat
Se pare ca nu era o regula modul in care se facea consultul medical la recrutare. In cazul meu (in 1988), am fost dezbracati, erau doi doctori, s-au uitat la aparatele genitale dar nu le-au palpat. Oricum examenul medical a durat foarte putin, testele psihologice au durat mult.
cheloo emil
o cladire darapana, 20 de baieti ..6-7 babe care mancau cozonac si sorbeau un pahar de suc . Din cand in cand mai venea cate o femeie in vizita pe la ele..probabil vroiau sa vada niste trompe wink.gif . Bine ca am scapat de armata !
Reclama
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.