telefon

Charon

Cum as putea sa fac un dispozitiv simplu pentru a putea inregistra convorbirile de pe o linie telefonica digitala (a mea), inregistrarea se va face pe un calculator. Multumesc.

Linia digitala este numai pentru interior, este privata.
costyn_man
Foarte simplu, pune un modem, treci telefonul prin calculator si poti inregistra toate convorbirile.

Charon
Si cam cum as putea sa le inregistrez? nu sti ceva software care sa inregistreze de pe placa de sunet numai cand are semnal? ca de ascultat le pot asculta cu comms/scud in FreeBSD.
Mircel
QUOTE(Charon @ Feb 17 2007, 12:00) *
Si cam cum as putea sa le inregistrez? nu sti ceva software care sa inregistreze de pe placa de sunet numai cand are semnal? ca de ascultat le pot asculta cu comms/scud in FreeBSD.

http://www.freedownloadscenter.com/Multime...r_Download.html
Charon
Multumesc Mircel pentru programul acela, dar eu vreau un program care sa ruleze pe FreeBSD, si care sa inregistreze singur, sa nu trebuiasca sa dau eu record. Multumesc oricum!!
Mircel
QUOTE(Charon @ Feb 18 2007, 00:15) *
Multumesc Mircel pentru programul acela, dar eu vreau un program care sa ruleze pe FreeBSD, si care sa inregistreze singur, sa nu trebuiasca sa dau eu record. Multumesc oricum!!

Imi pare rau...Eu nu stiu nimic despre acest FreeBsd....
Trimite-mi-l si mie te rog...Cu help cu tot....
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.