fanariotul
Feb 14 2007, 20:23
Se vrea o culegere a declaratiilor basesciene, cat se poate de corecta, care sa cuprinda decalratiile si actiunile polticianului Basescu incepand cu intrarea acestuia in politica, si neaparat fundamentata cu link-uri cat de cat serioase, si nu din presa straina gay, asa cum procedau unii useri pro pd in campania electorala din 2004.
14.02.2007
'Voi declansa un referendum pentru a cere romanilor sa accepte votul uninominal'
Sursa: http://www.hotnews.ro/articol_65513-Traian...ominal'.htm
__
02.09.2006
In ceea ce priveste ideea introducerii votului uninominal, tema folosita in repetate rinduri de liberali, seful statului sustine ca este „o demagogie“ sa o folosesti public, fara un calcul politic prealabil.
„Ai momente cind demagogic sustii o solutie numai pentru ca ti se pare ca da bine la public, dupa care, cind te duci in spatele usilor la partid si cu oameni care se pricep, incepi sa faci soco-telile si iti dai seama ca solutia pe care o propui nu permite realizarea unei majoritati democratice“, a spus Basescu, completind ca trebuie gasita varianta cea mai buna care sa permita in acelasi timp si realizarea unei majoritati parlamen-tare, dar si posibilitatea optiunii pe persoane."
Sursa: http://www.hotnews.ro/articol_55241-Tarice...ot-pe-lista.htm
Cred ca-l cheama marea pe dom'n presedinte.
Rákóczi II
Feb 14 2007, 20:29
Un demagog periculos si un trisor pe scena politica.
Ma mir ca unii chiar nu-si dau seama cat e de demagog si-l tot aplauda ca la comanda, parca sunt alea de la APACA din 1990... ce ziceau:
"Nu vrem bani, nu vrem valuta...
P. Roman sa ne (xxxx)!"
-------------
Au schimbat numai omul. Au ales pe Piratul Chiombea....
Asa sunt si acele "fete" din redactii de ziare "basesciene" care se tot..... "uda" cand e sa-i ia ceva interviu, ori sa scrie despre Marele si Genialul Marii Negre.... ori.... al Flotei romanesti....
-----------
Despre porcaria demagogica a mocofanului am mai scris:
Exista deja MULTE proiecte de lege pe tema asta.
Lasam faptul ca asta-vara la intalnirea organizatiei de Tineret PD, - insusi Basescu zicea ca votul uni-nominal nu e bun.... si zicem doar:
Referendumul pe tema asta e o prostie. De ce? pai de ce sa faci referendum la ceva ce deja se stie ca lumea doreste?!
Apoi: Se face bASE ca nu intelege ca modificarea sistemului de vot, - implica modificarea constitutiei?
Asta nu se aproba LA FINAL decat tot cu.... referendum.
Si tot nu e de ajuns. Ca sa se stabileasca CE FEL de vot uninominal va fi, e nevoie tot de o dezbatere indelungata in Parlament.
Deci avem o multitudine de referendumuri si consultari diverse ( alegeri euro-parlamentare le-ati uitat?) toate intr-un singur an, - 2007. Cel putin 3 consultari electorale, zeci de milioane de euro cheltuite.
Nu-i nimic.... facem pe plac Piratului, nu? Ca o facem din banul nostru, popular.
Doar o intrebare:
Credeti ca votul uni-nominal rezolva problema coruptiei si .... imoralitatii clasei politice?
Ha!
In caz ca nu se stie, deja avem peste 3000 de politicieni alesi prin acest sistem.
Sunt PRIMARII!
Aveti parere buna despre ei?
Credeti ca majoritatea is ne-corupti si competenti gospodari?!
---------
Inutile intrebari...
Aplaudati feciori!
Pentru onor la Comandant, inainte!
(
)
tomaso
Feb 14 2007, 20:41
Demagog, nedemagog, daca este sa le taiem craca politicienilor de lista, eu zic ca este super ok.
Sa vina la noi ( electoratul ) si sa ne spuna cve si cum. Sa se milogeasca pentru votul nostru si sa le pese de ce vrem noi, nu de ce vor sefii partidului.
Nu-mi pasa de nimic altceva.
Poate ca voi aveti alte idei.
Va pot intelege, dar practic vorbind, vad ca este mai bine de cand sunt imbarligati ca dracu.
In felul acesta, nu mai pot sa faca magarii pe fatza. Normal ca o sa incerce, dar o sa fie mult mai vulnerabili.
vasilas_1
Feb 14 2007, 20:44
In plus de asta,eu imi aduc aminte ca la nush ce intalnire a tineretului PD-ist parca s-a declarat IMPOTRIVA votului uni-nominal.
Nu-l intereseaza decat propria IMAGINE.
PS:Se pare ca inainte de discurs a citit forum-urile=>aplaudacii lui.
romaximusro
Feb 14 2007, 20:44
100% de acord cu tomaso. practic s-a spus tot ce era de spus prin postul lui tomaso
vasilas_1
Feb 14 2007, 20:47
NU e Rom.de asa ceva.Inca...
Ex:anul in care a iesit Ilici vs. VAdim.S-au dus intr-un sat si ghici de ce candidati s-a auzit acolo.De Iliescu si unu' VLADIMIR(din aia multi care candidau).
Manowar
Feb 14 2007, 20:54
QUOTE(tomaso @ Feb 14 2007, 20:41)

Demagog, nedemagog, daca este sa le taiem craca politicienilor de lista, eu zic ca este super ok.
Sa vina la noi ( electoratul ) si sa ne spuna cve si cum. Sa se milogeasca pentru votul nostru si sa le pese de ce vrem noi, nu de ce vor sefii partidului.
Va pot intelege, dar practic vorbind, vad ca este mai bine de cand sunt imbarligati ca dracu.
In felul acesta, nu mai pot sa faca magarii pe fatza. Normal ca o sa incerce, dar o sa fie mult mai vulnerabili.
uimitor, sunt de acord cu tine, cu o singura precizare: de pasat, tot n-o sa le pese. dar macar vor mima... 
intre 2 furturi, vor incerca sa faca ceva si pentru cei care i-au ales. macar asa, sa le ia ochii pentru inca un mandat 
P.S corecteaza titlul, catelus. "incet si sigur".
fanariotul
Feb 14 2007, 21:03
QUOTE(Manowar @ Feb 14 2007, 20:54)

P.S corecteaza titlul, catelus. "incet si sigur".
ala se cheama subtitlu gogule, si ar trebui sa stii ca nu pot s-o fac.
Hai, sa inveti mult si bine !
Manowar
Feb 14 2007, 21:10
QUOTE(fanariotul @ Feb 14 2007, 21:03)

ala se cheama subtitlu gogule, si ar trebui sa stii ca nu pot s-o fac.
Hai, sa inveti mult si bine !
pai, si-acum ce facem, catelus? vede tot forumul ca scrii la comanda in asa hal incat nu ai idee ce vrei sa spui?
eu zic sa contactezi un moderator.
si nu, n-ar trebui sa stiu. eu am deschis putine topicuri pe-aici si chiar si pe alea am incercat sa le scriu ok :> ce vrei, catelus, nu putem fi toti activisti cu state grele :>
Totusi, nu as vrea sa te lipsesc de o oarecare satisfactie. Daca Basescu si-a schimbat pozitia de la un an la altul, probabil a avut un motiv (spun "daca" pentru ca-s nitelus "obosit" de la V day, mi-e mult prea lene sa verific linkurile respective) Poate si-a dat seama ca a gresit, poate ca a fost sfatuit gresit, sigur 100% nu stiu. Personal, cred ca nu are nici o pozitie in ceea ce priveste subiectul respectiv si foloseste asta strict ca parghie contra Parlamentului. Dupa parerea mea, e tipic pentru el...nu e un politician elegant, pare sa creada ca politica si legislatia se schimba in functie de cine are bata mai mare.
Mi se pare ca prin unele parti (pe la sat), asta se numeste "a arata pisica". E un mod de a spune "daca va da mana sa va jucati de-a suspendarea cu mine, va arat eu voua cine-i mai smecher". Sau cam asa ceva.
bonobo
Feb 14 2007, 21:19
QUOTE(tomaso @ Feb 14 2007, 20:41)

fanariotul
Feb 14 2007, 21:23
QUOTE(Manowar @ Feb 14 2007, 21:10)

si nu, n-ar trebui sa stiu. eu am deschis putine topicuri pe-aici
gogule, ai deschis destule, si pe fiecare ti-ai cam luat-o.
asa ca gogule, a te da tare si mare, si a ti-o lua la greu dupa aia, este o stare de fapt pentru tine.
romaximusro
Feb 14 2007, 21:24
catelus
imi place
Manowar
Feb 14 2007, 21:26
QUOTE(romaximusro @ Feb 14 2007, 21:24)

catelus

imi place

"ham-ham, bagati-ma-n seama, sa-mi iau si eu un ciolanel de la psd, ham-ham" :> cam de-aici vine :> "lingau" suna putin mai rau decat merita. in definitiv, e posibil sa faca asta de foame, nu? :>
Flipper
Feb 14 2007, 21:33
Părerile mele:
1. Din păcate președintele lansează tema votului uninominal pe un fond conflictual - adică exact în așa fel încât să nu se poată discuta cu adevărat despre avantajele și dezavantajele sistemului. Mă îngrijorează că președintele acționează astfel.
2. Președintele prezintă procedura votului uninominal ca panaceul pentru vindecarea clasei politice de corupție, dezinteres față de problemele cetățeanului, îndepărtare de agenda reală a electoratului etc. Dar leacurile universale sunt cumpărate numai de fraieri. Votul universal nu este și un leac universal, chiar dacă președintele încearcă să-l vândă astfel.
3. Votul universal, spre deosebire de cel pe liste, favorizează persoanele populare și pe cele cu potență financiară, în dauna ierarhiilor de partid. Dar așa cum votul pe liste nu exclude intrarea incompetenților în Parlament, nici votul uninominal nu blochează accesul acestora. Banii și popularitatea nu sunt întotdeauna egale cu competența.
4. Votul uninominal are mai multe șanse să funcționeze corect într-o democrație cu 2-3 partide puternice și în țări cu tradiție democratică solidă. În România, s-ar putea să asistăm la o pulverizare a Parlamentului în zeci de independenți și la un haos generalizat.
5. Mi-e greu să nu bănuiesc o intenție ascunsă a președintelui de a obține un Parlament în care să fie zeci de independenți, ajunși acolo doar pe baza popularității sau averii personale, adică un Parlament complet incoerent, în care președintele să poată, de fapt, decide, prin manevrarea acestui grup masiv.
6. Îl admir pe președinte, care a mutat printr-un discurs lupta politica acolo unde-i convine lui, la momentul care-i convine lui. Sun-Tze at his best.
Nu sunt neapărat împotriva ideii de vot uninominal, dar sunt bănuitor față de motivele reale ale lansării acestei propuneri tocmai acum, tocmai de către președintele Traian Băsescu.
Și n-am nici o îndoială că referendumul, dacă va fi organizat, va trece cu o super-majoritate.
Manowar
Feb 14 2007, 21:41
QUOTE(fanariotul @ Feb 14 2007, 21:23)

gogule, ai deschis destule, si pe fiecare ti-ai cam luat-o.
asa ca gogule, a te da tare si mare, si a ti-o lua la greu dupa aia, este o stare de fapt pentru tine.

catelus, oarecum amuzant, avem acelasi numar de topicuri deschise, doar ca tu ai vreun an si jumatate mai mult pe forumul asta decat mine.
nu vrei sa-mi arati si mie ce mi-am luat si unde, cutu? 
ia te uita, cel mai recent (posibil si singurul topic unde ne-am intersectat) arata ca minti ca un porc:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...213448&st=0
ce nu pricepi tu e ca exista oameni carora nu le pasa nici de pd, nici de pnl, nici de prm, nici de pc, nici de psd, nici de nimic si-si doresc doar sa aiba un presedinte si-un guvern care sa merite aplauze, nu sa si le cumpere la ore de minima audienta...cam aici imi place mie sa cred ca ma situez. ma enerveaza un politician, il taxez in singurul mod pe care-l am la dispozitie: ii votez concurenta care pare sa-mi faca cel mai putin rau (ca bine...sa fim seriosi)
m-a enervat nastase, l-am votat pe basescu. ma enerveaza basescu, o sa votez contra lui data viitoare. altceva, nu am ce sa-i fac...nici lui, nici lui nastase, nici lui iliescu, nici altuia. oricat de mult mi-ar placea, nu pot sa ma duc sa-l iau la palme pe iliescu pentru mineriade, nu pot sa-i dau o ranga peste dinti lui nastase, in casutele lui mici si amarate, sau sa-l ingrop alaturi de matusa aia bogata a lui, de viu...nu pot s-o iau pe elena udrea de-o aripa si sa-i dau in cap lui basescu cu ea, nu pot sa-l dezvat de ascultat si dansat manele si nici nu pot sa-l educ sa nu mai incerce sa faca politica stil "bata" sau sa-si respecte atributiile de presedinte, fara a mai incerca sa se amestece in justitie, in industrie si-n treburile executivului.
nu-ti reprosez prea mult faptul ca nu pricepi chestia asta, in definitiv, nici partidele politice nu par sa o inteleaga, necum un catelus amarat care chiraie pe-aici de fomica...sustii sus si tare ca nu esti pesedist. posturile tale, din 2004 pana acum, arata ca esti. nu ti se pare ridicol?
fanariotul
Feb 14 2007, 21:43
gogule, cred ca iti place sa te citesti, altfel nu-mi explic cum de ti-ai dat drumul la mana in halul asta.
Manowar
Feb 14 2007, 21:48
QUOTE(fanariotul @ Feb 14 2007, 21:43)

gogule, cred ca iti place sa te citesti, altfel nu-mi explic cum de ti-ai dat drumul la mana in halul asta.

da, catelus. noi, cei mai incolori dpdv politic, mai si citim, ocazional, cand avem chef, ne mai informam si fara ajutorul politrucilor. de ce n-avem chef de v day, te las sa afli de la altii...sau de la altele, daca ai putin noroc.
soca(n)t?
fanariotul
Feb 14 2007, 21:54
da gogule, voi...ai inceput sa vorbesti la plural.
nu stiu care poate fi cauza. oscilez intre doua variante, ori ai mai multe personalitati, ori esti si tu vreun rege cioaba ori something like that...
care-i cea corecta gogule ?
QUOTE(fanariotul @ Feb 14 2007, 20:23)

Se vrea o culegere a declaratiilor basesciene, cat se poate de corecta, care sa cuprinda decalratiile si actiunile polticianului Basescu incepand cu intrarea acestuia in politica, si neaparat fundamentata cu link-uri cat de cat serioase, si nu din presa straina gay, asa cum procedau unii useri pro pd in campania electorala din 2004.
TRADUCERE: Trebuie sa-mi justific banii primiti de la pesedei si cum azi mi-au dat si felul doi, nu doar o zeama chioara, am inceput sa fac si noi topicuri! Chiar daca nu ma plateau, o faceam din placere, ca un vasnic sustinator al lichelelor!

14.02.2007
'Voi declansa un referendum pentru a cere romanilor sa accepte votul uninominal'
Sursa:
http://www.hotnews.ro/articol_65513-Traian...ominal'.htm__
02.09.2006
In ceea ce priveste ideea introducerii votului uninominal, tema folosita in repetate rinduri de liberali, seful statului sustine ca este „o demagogie“ sa o folosesti public, fara un calcul politic prealabil.
„Ai momente cind demagogic sustii o solutie numai pentru ca ti se pare ca da bine la public, dupa care, cind te duci in spatele usilor la partid si cu oameni care se pricep, incepi sa faci soco-telile si iti dai seama ca solutia pe care o propui nu permite realizarea unei majoritati democratice“, a spus Basescu, completind ca trebuie gasita varianta cea mai buna care sa permita in acelasi timp si realizarea unei majoritati parlamen-tare, dar si posibilitatea optiunii pe persoane."
Sursa:
http://www.hotnews.ro/articol_55241-Tarice...ot-pe-lista.htmCred ca-l cheama marea pe dom'n presedinte.
Nu ma mira ca nu esti in stare sa-ti depasesti umila conditie de politruc si sustinator al lichelelor pesediste.
Ce nu poti tu intelege , e faptul ca aceasta initiativa a fost inca o palma trasa pe obrazul mafiotilor tai dragi, care asteptau scuze!
Este evident ca votul uninominal ar afecta si PD-ul dar orice om normal si-ar dori curatarea Parlamanetului de lichele, indiferent din ce partid ar face parte.
QUOTE(Rákóczi II @ Feb 14 2007, 20:29)

Un demagog periculos si un trisor pe scena politica.
Ma mir ca unii chiar nu-si dau seama cat e de demagog si-l tot aplauda ca la comanda, parca sunt alea de la APACA din 1990... ce ziceau:
P. Roman sa ne (xxxx)!"
-------------
Au schimbat numai omul. Au ales pe Piratul Chiombea....
Asa sunt si acele "fete" din redactii de ziare "basesciene" care se tot..... "uda" cand e sa-i ia ceva interviu, ori sa scrie despre Marele si Genialul Marii Negre.... ori.... al Flotei romanesti....
-----------
Despre porcaria demagogica a mocofanului am mai scris:
Exista deja MULTE proiecte de lege pe tema asta.
Lasam faptul ca asta-vara la intalnirea organizatiei de Tineret PD, - insusi Basescu zicea ca votul uni-nominal nu e bun.... si zicem doar:
Referendumul pe tema asta e o prostie. De ce? pai de ce sa faci referendum la ceva ce deja se stie ca lumea doreste?!
Apoi: Se face bASE ca nu intelege ca modificarea sistemului de vot, - implica modificarea constitutiei?
Asta nu se aproba LA FINAL decat tot cu.... referendum.
Si tot nu e de ajuns. Ca sa se stabileasca CE FEL de vot uninominal va fi, e nevoie tot de o dezbatere indelungata in Parlament.
Deci avem o multitudine de referendumuri si consultari diverse ( alegeri euro-parlamentare le-ati uitat?) toate intr-un singur an, - 2007. Cel putin 3 consultari electorale, zeci de milioane de euro cheltuite.
Nu-i nimic.... facem pe plac Piratului, nu? Ca o facem din banul nostru, popular.
Doar o intrebare:
Credeti ca votul uni-nominal rezolva problema coruptiei si .... imoralitatii clasei politice?
Ha!
In caz ca nu se stie, deja avem peste 3000 de politicieni alesi prin acest sistem.
Sunt PRIMARII!
Aveti parere buna despre ei?
Credeti ca majoritatea is ne-corupti si competenti gospodari?!
---------
Inutile intrebari...
Aplaudati feciori!
()
Rako, nu te doare capul sa te "aberezi" atat?
Roman? O faci pe moralistul intrebandu-te cat costa organizarea acelor referendumuri? Ia uite unde era bunul samaritean!!!
Oricum, felicitari: ai ajuns un fel de "fanariotul2"!
iozefini
Feb 14 2007, 22:57
QUOTE(fanariotul @ Feb 14 2007, 21:54)

da gogule, voi...ai inceput sa vorbesti la plural.
nu stiu care poate fi cauza. oscilez intre doua variante, ori ai mai multe personalitati, ori esti si tu vreun rege cioaba ori something like that...
care-i cea corecta gogule ?

fanariotule sunt destui de multi cei care adopta politica sanctionarii asa cum a descris-o Manowar.ma numar printre ei.mi se rupe de basescu,iliescu,vadim,nastase etc etc etc.
iliescu de ce a pierdut in fata lui constantinescu(alta figura mirifica)?ca era prea bun constantinescu?sau ca lumea se saturase de ilici&co?si modelul se aplica in continuare.....
Val'R Dunin
Feb 14 2007, 23:06

14.02.2007
Sursa:
02.09.2006
Sursa:
http://www.hotnews.ro/articol_55241-Tarice...ot-pe-lista.htmCred ca-l cheama marea pe dom'n presedinte.

Ma scuzaţi că intervin şi eu....
.
Mai întâi precizez că nu sunt fan, ...nici Băsescu, nici alţii. Încerc să stau strâmb şi să judec drept,... să-mi folosesc ce mai am prin cutia craniană. Stau cu ochii pe Băse iar dacă mă va dezamăgi nu voi ezita să spun asta sus şi răspicat şi să şi acţionez în consecinţă.
Din citatele de mai sus nu reiese deloc că Băsescu ar fi fost împotriva votului uninominal. El îşi exprimă dezacordul în faţa demagogiei. Toţi cei care au susţinut de faţadă votul uninominal au făcut-o în mod pur demagogic, fără dorinţa reală de a acţiona. Băsescu a acţionat. Speculativ sau nu, face ceea ce trebuie. Mai dă şi cu băţul în baltă şi prin bălării, dar prefer un om de acţiune care greşeşte decât un demagog "imaculat" care-mi sapă groapa.

P. Roman sa ne (xxxx)!"
nu, draguta,
---------
noi vrem bani,
vrem si valuta
vrem ca base
pe tradatori si hoti sa-i futa
---------
romaximusro
Feb 14 2007, 23:22
oh nu zoro
multi inseamna ca vor merge cracanat de acuma
SDan222
Feb 14 2007, 23:22
QUOTE(zoro2 @ Feb 14 2007, 23:11)

vrem ca base
pe tradatori si hoti sa-i futa
---------
Numai Basescu are o jucarie suficient de activa pentru a duce la bun sfarsit actul ? Cam nasol pentru restul romanasilor ... Sau cel putin pentru restul pedistilor. Ca se poate deduce ca-n tot partidul ala nu exista nici unul capabil ...
p.s : prin definitie 'pedist' = persoana care nu poate fi nici tradator si nici hot.
iozefini
Feb 14 2007, 23:30
QUOTE(SDan222 @ Feb 14 2007, 23:22)

p.s : prin definitie 'pedist' = persoana care nu poate fi nici tradator si nici hot.
gresit,gresit,gresit!aia e definitia pt peremist
romaximusro
Feb 14 2007, 23:32
QUOTE(SDan222 @ Feb 14 2007, 23:22)

Numai Basescu are o jucarie suficient de activa pentru a duce la bun sfarsit actul ? Cam nasol pentru restul romanasilor ... Sau cel putin pentru restul pedistilor. Ca se poate deduce ca-n tot partidul ala nu exista nici unul capabil ...
daca asta vroiai sa aflii ei afla ca multi de pe aici nu-i avem nici pe pd-isti la inima. Dar pe pesedei ii avem cel mai putin la inima, la fel ca unele curve din parlament (sper sa nu te simti ofensat ca stii ca ma refer la pc) sau la ... udmristi (astora cum sa le zic? : D) .. peremeii cel putin mi-s indiferenti pana cand incep sa urle-n parlament ca-n codru
SDan222
Feb 14 2007, 23:35
gresit,gresit,gresit!aia e definitia pt peremist
Regret. Peremistii se autointituleaza 'romani adevarati'. Si cum toata lumea stie cum e romanu', mai ales ala 'adevarat' ...
-------
de penelisti nimic ?!?
romaximusro
Feb 14 2007, 23:42
pai
ce sa zicem .. partidul lui minciunel, ala a zis atatea minciuni incat nici el nu cred ca la mai stie numarul
iozefini
Feb 14 2007, 23:44
QUOTE(SDan222 @ Feb 14 2007, 23:35)

Regret. Peremistii se autointituleaza 'romani adevarati'. Si cum toata lumea stie cum e romanu', mai ales ala 'adevarat' ...
-------
de penelisti nimic ?!?
penelisti?penalisti poate.insignifianti.
SDan222
Feb 14 2007, 23:44
Nu ne trimit nemtii vreo 3-400 de someri de-ai lor ? I-am pune parlamentari un an-doi si nu cred ca ne-ar fi mai rau decat acum.
Eu personal l-as vota pe-un Fritz de-asta. In doi ani de-abia ar apuca sa-nvete un sfert din jmekeria astora actuali
vasilas_1
Feb 14 2007, 23:45
Da,doar ca are mai putine la activ si nu le prea recunoaste(ca maidanezu').Ba,macar nu are dosar,case...
sofian george
Feb 14 2007, 23:56
Nesimtirea matrozului nu cunoaste limita.Petarda cu votul uninominal e pentru presa plina de tampitei.Daca se face referendum dupa vechea lege a referendumului tampenia cu votul uninominal va cadea pt. ca nu vad lumea dand navala sa voteze.Sunt tinerii ce vor vota dar acestia sunt prea putini,restul populatiei nu-i interesata.Basescu arunca petarde poate scapa de suspendare.Sa presupunem ca trece la referendum propunerea,urmeaza ca Parlamentul sa faca legea( legea se va face cum vor dori actualii parlamentari).Sa presupunem ca va iesi o lege fara smecherii,atunci ne vom trezi cu o jumatate de parlament format din notorietati(de genul Andrea Marin).Ce vom face in aceasta situatie?Mai facem un referendum pt revenirea la votul pe liste?Petarda aruncata de chior a prins,vad ca Vantu TV s-a pus pe sezatori(de,Vantu are dosare pe rol daca nu linge cum trebuie s-ar putea sa aiba surprize din partea ,,Justitiei Reformate''),la fel si cu oficioasele Evenimentul si Romania Libera.
QUOTE(sofian george @ Feb 14 2007, 23:56)

Nesimtirea matrozului nu cunoaste limita.Petarda cu votul uninominal e pentru presa plina de tampitei.Daca se face referendum dupa vechea lege a referendumului tampenia cu votul uninominal va cadea pt. ca nu vad lumea dand navala sa voteze.Sunt tinerii ce vor vota dar acestia sunt prea putini,restul populatiei nu-i interesata.Basescu arunca petarde poate scapa de suspendare.Sa presupunem ca trece la referendum propunerea,urmeaza ca Parlamentul sa faca legea( legea se va face cum vor dori actualii parlamentari).Sa presupunem ca va iesi o lege fara smecherii,atunci ne vom trezi cu o jumatate de parlament format din notorietati(de genul Andrea Marin).Ce vom face in aceasta situatie?Mai facem un referendum pt revenirea la votul pe liste?Petarda aruncata de chior a prins,vad ca Vantu TV s-a pus pe sezatori(de,Vantu are dosare pe rol daca nu linge cum trebuie s-ar putea sa aiba surprize din partea ,,Justitiei Reformate''),la fel si cu oficioasele Evenimentul si Romania Libera.
Si uite asa, "bunii samariteni peremisti" nu vor avea somn pana nu trece "primejdia"!
fanariotul
Feb 15 2007, 10:24
Alta demagogie si ipocrizie:
14.02.2007 - Traian Basescu
"Vorbind despre un sistem mascat de corupție, aș merge mai departe, pronunțând numele aproape magic RAPPS, regia care pune la dispoziția demnitarilor locuințe de serviciu. Puțini părăsesc aceste locuințe după ce pleacă din funcția publică, cei mai mulți continuând să beneficieze de tratament special, nelegal ceea ce îi face depedenți de Guvern chiar dacă ei sunt în opoziție."
http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=...8479&_PRID=
15.02.2007 - Mica aducere aminte
Traian Basescu, primul profitor al locuintelor de protocol
Unul dintre politicienii care au ramas intr-o casa de protocol, desi nu mai avea dreptul, este chiar actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Pe vremea cand era ministru al Transporturilor, acesta a cerut de la Regia Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) o noua locuinta de protocol, pe motiv ca cea in care statea, si ea tot de la RAAPPS, fusese revendicata de proprietari. Asa a intrat Traian Basescu, in 1997, in casa din Maresal Prezan nr. 4, unde a fost vecin cu Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu. In 2000, dupa ce a fost ales primar general al Capitalei, prima grija a lui Traian Basescu a fost sa ceara RAAPPS-lui, condus de PSD-istul Eugen Bejinariu, prelungirea contractului de inchiriere.Si acesta a fost prelungit pana in primavara lui 2003, desi solicitarea lui Traian Basescu n-a fost una legala. Potrivit legii, Traian Basescu nu mai avea dreptul sa locuiasca intr-o locuinta de protocol dupa ce isi pierduse calitatea de demnitar. Asta nu
l-a impiedicat insa sa declare, la inceputul mandatului de primar, ca "fiecare om politic trebuie sa aiba o locuinta proprie si sa nu stea intr-una luata de la stat".
Pentru prelungirea ilegala a contractului de inchiriere a apartamentului din Maresal Prezan, fostul primar general al Capitalei a oferit presei justificari de genul "n-am gasit o casa de cumparat" sau "ma mut dupa ce se termina de zugravit".
In realitate, Traian Basescu a continuat sa locuiasca in casa de protocol din Maresal Prezan, chiar si dupa ce si-a cumparat o vila in apropiere de Otopeni, pe care imediat a donat-o fiicei sale, Ioana. Unicul scop al donatiei a fost sa mai intre chirias intr-o alta casa de stat, cea de pe Stefan Mihaileanu, pe care apoi a cumparat-o, in baza unei legi prin care se restituiau imobilele nationalizate. Astfel, anul 2003 l-a prins pe Traian Basescu titular a doua contracte de inchiriere. Un contract l-a avut cu RAAPPS, pentru locuinta din Maresal Prezan nr. 4 si unul la propria primarie, pentru casa din Stefan Mihaileanu
http://www.gandul.info/articol_30456/traia...e_protocol.html
Rákóczi II
Feb 15 2007, 10:26

Complet de acord, - paradoxal.... cu colegul Sofian.
marius.bunu
Feb 15 2007, 10:29

14.02.2007
Sursa:
02.09.2006
Sursa:

Fanarioate tata , cauti si tu un os de ros pe la stapanii tai psdei? 
Citesc si ei forumurile?
fanariotul
Feb 15 2007, 11:02
QUOTE(marius.bunu @ Feb 15 2007, 10:29)

Citesc si ei forumurile?

banuiesc ca citesc...cand au chef sa se destinda, si se apuca sa citeasca ce scriu useri de genul tau...cred ca asa se intampla.
Rákóczi II
Feb 15 2007, 11:06
Dati-mi Totul, ca va dau....
....NIMIC!
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=9318...Hash=5f32d5357a
Acesta e "scenariul" lui Base, de 17 ani...
Scenariului folosit de Traian Basescu incep sa i se uzeze paginile.
Sa trecem peste momentul iesirii de la guvernare, cind PD a trintit usa Cabinetului Ciorbea, si sa vedem ce s-a intimplat in istoria mai recenta a mandatului de la Primaria Capitalei. Imediat ce a fost ales, Traian Basescu a pornit razboiul impotriva Consiliului General in care domina PSD, intocmai ca astazi in Parlament. Acuzatiile primarului Basescu erau aceleasi cu cele folosite de presedintele Basescu in lupta cu Parlamentul. S-a vorbit atunci de mafia din Consiliu, de aranjamentele intre partide, de tradari si grupuri de interese. Rezultatul a fost dizolvarea Consiliului de catre guvernul Nastase. Chichitele procedurale au blocat insa organizarea unor noi alegeri pina la termen, cind Traian Basescu a cerut:
„totul sau nimic“, a obtinut totul, dupa care n-a facut nimic altceva decit sa-si vada mai departe de cariera politica.
Cit despre proiectele sale gospodaresti, au ramas cunoscute doar datorita butadei:
„Iarna nu-i ca vara“.
----------
Riscul la care se supune Traian Basescu este in nota obisnuita a jocului sau politic.
Poate obtine totul sau nimic.
Dezamagirea este insa ca, atunci cind a avut totul, Traian Basescu nu a dat nimic in schimb celor care l-au votat. Doar spectacol.
Poate ca electoratul ii va da o ultima sansa.
In orice caz, ceea ce a reusit sa arate pina acum este ca nu poate fi un politician care sa poata evolua intr-un mediu ostil lui. Cu alte cuvinte, nu este un personaj deschis spre dialog, ci unul mai degraba autoritar, ofensiv, mai mult intuitiv decit rational. Acest comportament l-a dus sus de tot. Tot el il poate arunca jos. Iar caderea de la o inaltime mare este cu mult mai dureroasa. Ca sa nu mai vorbim ca acolo jos poate sa nu mai fie nimeni care sa-i ofere o mina de ajutor.
-------------
Concluzia....
In momentul de fata de partea sa mai sunt doar PD (si marionetele alea PLD) si UDMR.
Insa stim ca UDMR il va lasa in zilele urmatoare.
LIPSA DE DIALOG SI DE O CONSILIERE RATONALA il va distruge pe Basescu.
Din pacate, va trage si Romania dupa el.
Cine are urechi de auzit, sa auda.
mihaibo
Feb 15 2007, 11:59
nu se putea caracteriza mai bine, tot ce a spus despre "oamenii politici" i se potriveste perfect
marius.bunu
Feb 15 2007, 12:02
QUOTE(fanariotul @ Feb 15 2007, 11:02)

banuiesc ca citesc...cand au chef sa se destinda, si se apuca sa citeasca ce scriu useri de genul tau...cred ca asa se intampla.

Te cam oftici ca sefii tai , Hrebe si Mitrea au facut un ban gramada si tie nu ti-au dat nici de o fasole,nu?
QUOTE(marius.bunu @ Feb 15 2007, 10:29)

Citesc si ei forumurile?

intre doua tunuri, mai se delecteaza cu ce scrie "pulimea" despre ei
mai repede da cu mouse-ul pe net decat sa cumpere un ziar
Rákóczi II
Feb 15 2007, 12:11
fanariotul
Feb 15 2007, 12:18
QUOTE(marius.bunu @ Feb 15 2007, 12:02)

Te cam oftici ca sefii tai , Hrebe si Mitrea au facut un ban gramada si tie nu ti-au dat nici de o fasole,nu?

din punctul meu de vedere, lui hrebe si mitrea le urez drum bun catre zabrele. oricum nu mai inseamna nimic.
dar tu esti nostim, continua...ma rad si eu, ca e prea putin umor pe aria asta.
Strict
Feb 15 2007, 12:23
QUOTE(fanariotul @ Feb 15 2007, 10:24)

Alta demagogie si ipocrizie:
[...]Potrivit legii, Traian Basescu nu mai avea dreptul sa locuiasca intr-o locuinta de protocol dupa ce isi pierduse calitatea de demnitar. Asta nu l-a impiedicat insa sa declare, la inceputul mandatului de primar, ca "fiecare om politic trebuie sa aiba o locuinta proprie si sa nu stea intr-una luata de la stat". [...]
Sîntem un popor creștin ortodox. Nu fă ce face popa, fă ce zice popa 
Dacă vreți să intre în urechile poporului, tre' să dovediți ca Băsescu a pus și termopane la casa aia.

Nesimtirea matrozului nu cunoaste limita.Petarda cu votul uninominal e pentru presa plina de tampitei.Daca se face referendum dupa vechea lege a referendumului tampenia cu votul uninominal va cadea pt. ca nu vad lumea dand navala sa voteze.
gresit. vechea lege electorala, sau mai bine spus cea actuala si cea noua spune asa:
SECTIUNEA a 3-a
Referendumul cu privire la probleme de interes national
Art. 12.
(2) Cetatenii sunt chemati sa se pronunte prin "DA" sau "NU" asupra problemei supuse referendumului, decizand cu majoritatea voturilor valabil exprimate la nivelul tarii.
ca urmare este suficient ca acei tineri "putini" sa voteze si este aprobat referendumul 
cat priveaste demagogia lui basescu poate aveti dreptate. cred ca nici acum nu are o parere buna despre VU. a folosit arma sa loveasca parlamentarii. in cazul asta scopul scuza mijloacele 
oricum, cred ca din '90 incoace a fost cea mai tare lovitura aplicata parlamentului. debusolare in randul parlamentarilor este putin spus 
cu toate pacatele lui basescu, la ora actuala poate sa-i puna cu botul pe labe cand vrea el.
si CTP a recunoscut aseara la protv ca-i un politician excelent. cred ca-i prima data cand ctp-ul il vorbeste de bine pe basescu.
cu toate ca are putine parghii, le foloseste la maxim. asta vreau de la un politician. cand o calca stramb si el o sa fie taxat. pana acum a facut pe plac unei majoritati in tara asta. ca a cautat populismul nu neg. asta fac toti politicienii. asta e jobul lor.
ce, ajutoarele la incalzire ale lui tariceanu nu intra in aceeasi categorie?
sau micii si berea psd-ului nu e la fel? hai sa fim seriosi.
demagogie inseamana sa promiti ceva si sa nu te tii de cuvant. el a pornit referendumul. nu mai poate fii oprit. cel putin de el.
dupa unii de pe aici basescu nu are voie sa faca ceva bun ca-i acuzat de demagogie. daca nu face este luat la rost ca de ce nu face.
e slaba tehnica de manipulare fratilor. asta-i demagogie de fapt.
aaa, si mai e o chestie. la votul uninominal as putea sa votez si un candidat de la psd daca-mi place de el si consider ca merita 
nu sunt adeptul unui partid anume. sunt adeptul oamenilor de calitate indiferent de unde vine.
a_lexu
Feb 15 2007, 12:46
In primul rand vreau sa spun ca, din principiu, sunt si am fost total impotriva PSDilor, PCilor, PRMilor, PNGilor si a altora din sfera celor susnumiti. Pot sa afirm totodata, cu oarecare parere de rau, ca prin comparatie, Basescu este cel mai "presedinte" dintre toti pe care i-am avut pana acum (l-as fi pus pe Constantinescu pe primul loc, dar neputinta lui l-a dus la fund).
Dar, pot sa spun ca acum Basescu joaca josnic. Se stie ca pe tema votului uninominal exista deja 3 proiecte de lege, introduse in principal de PNL. Se stie ca, lasand la o parte pe pesedei&CO, oponentii ideii de vot uninominal erau cei de la PD si....domnul presedinte.
Sa apari acum la tribuna parlamentului si sa sustii si, mai rau, sa ITI INSUSESTI o idee pe care, in urma cu cateva saptamani o considerai inoportuna, doar pentru ca in acest moment ti se pare o miscare buna, mi se pare totusi putin cam de cacao.
Nu spun ca a nu a fost o mutare abila, cu priza la pulime, dar totusi...
Dar, cine suntem noi sa ne bagam cu nasul in flocii politicii...
P.S.
Desi nu sunt sigur cat de bine se va mula pe realitatea de la noi, sunt PENTRU votul uninominal.
Rákóczi II
Feb 15 2007, 12:50
QUOTE(a_lexu @ Feb 15 2007, 12:46)

In primul rand vreau sa spun ca, din principiu, sunt si am fost total impotriva PSDilor, PCilor, PRMilor, PNGilor si a altora din sfera celor susnumiti. Pot sa afirm totodata, cu oarecare parere de rau, ca prin comparatie, Basescu este cel mai "presedinte" dintre toti pe care i-am avut pana acum (l-as fi pus pe Constantinescu pe primul loc, dar neputinta lui l-a dus la fund).
Dar, pot sa spun ca acum Basescu joaca josnic. Se stie ca pe tema votului uninominal exista deja 3 proiecte de lege, introduse in principal de PNL. Se stie ca, lasand la o parte pe pesedei&CO, oponentii ideii de vot uninominal erau cei de la PD si....domnul presedinte.
Sa apari acum la tribuna parlamentului si sa sustii si, mai rau, sa ITI INSUSESTI o idee pe care, in urma cu cateva saptamani o considerai inoportuna, doar pentru ca in acest moment ti se pare o miscare buna, mi se pare totusi putin cam de cacao.
Nu spun ca a nu a fost o mutare abila, cu priza la pulime, dar totusi...
Dar, cine suntem noi sa ne bagam cu nasul in flocii politicii...
Corect! Demagogul bASE trebuie dovedit, in ciuda "aplaudacilor" sai.
Mi se pare de bun-simt ca tocmai el sa mai taca la cele cu "curatenia clasei politice". Stim CINE e si CE a facut atatia ani! Poate numai unii feciori perea tineri nu-si aduc aminte de scandalurile provocate de acesta in guvern si la tv, in anii '90 si de alte cele!
cartman_sp99
Feb 15 2007, 13:21

Inutile intrebari...
Aplaudati feciori!
(

)
aplaudam, aplaudam si stii de ce ??? bye bye UDMR daca va fi vot uninominal !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.