crschwartz2003
13th February 2007, 21:23
Buna seara.
Vin cu o intrebare legata de inscriptionarea unui cd: am folosit pentru inscriptionare programul Final Burner iar dupa scrierea primei sesiuni, la cea de-a doua, din neatentie, nu am bifat sa continue sesiunea precedenta. In momentul in care introduc CD-ul in unitate imi apare numai cea de-a doua sesiune, pe prima nereusind sa o vizionez. Am reusit sa vizionez continutul CD-ului cu programul IsoBuster si imi apar scrise ambele sesiuni. Intrebarea pe care v-o adresez este urmatoarea: Ce program sa folosesc sau ce sa fac ca sa pot viziona, in momentul in care introduc CD-ul in unitate, prima sesiune? Din cate stiu programul IsoBuster este de recuperare a datelor de pe cd-urile uzate, in cazul meu nefiind vorba de asa ceva.
Va multumesc.
websitefinder
14th February 2007, 10:13
queensoft
14th February 2007, 15:00
Nu exista program sa faci asa ceva. Ori cu IsoBuster (deja l-ai folosit) ori cu ce a recomandat websitefinder, scoti tot ce este pe CD si scrii altul, nu sint deloc scumpe si operatiunea nu dureaza mai mult de 20 min.
websitefinder
22nd October 2007, 15:09
Deconecteaza cate o unitate optica si incearca sa folosesti cate una pe rand si vezi daca-ti citeste. Vezi sa testezi cu CD-uri ca poate bagi DVD-ul in CD-Rom si normal ca nu-ti merge.
websitefinder
23rd October 2007, 08:15
Nu e cumva pe disable in BIOS?