sonorizare logan

habibuw

nu stiu daca e voie, dar as dori daca puteti sa-mi spuneti, eventual link, cu informatii despre ce ofera dacia pt logan in materie de sunet. stiu ca de baza sunt niste radio-cd cu 2x15w , de la ce firma sunt? am vazut ca au la optionale si sony, kenwood 4x50, dar nu gasesc preturi. sau se poate lua un pachet din comert , dupa ce iti iei masina. cum e mai simplu?(mai bine) . ms
akeem
Simplu:
- ce vine in echipare gasesti pe www.dacia.ro si sunt in ordine casetofon, cd 2x15, 4x15 functie de varianta (Siemens), cd-mp3 (Blaupunkt) si nu poti scapa de ele.
- ce ti se ofera in plus gasesti tot pe site-ul oficial: Kenwood, Sony, VDO sau te duci la dealer si le vezi acolo in vitrina si iti dau ei o lista de preturi.
- poti sa-ti cumperi tu si sa le pui la un service autorizat, daca le pui tu pierzi garantia la partea electrica.

habibuw
merci mult. peacefingers.gif
romaximusro
akeem vad ca te pricepi. ai idee ce marca era casetofonul la logan inainte de facelift? cumva philips?
richelieu
Renault lucreaza in general cu Philipsuri. Restul sunt exceptii. Alea de care zici nu sunt tongue.gif. Si n-au nici satelit de comanda pe volan sad.gif(
$eb
Alea de inainte , erau Philips. Nu scriau nimic pe ele, dar inauntru integratul era de la Philips.

Cat despre satelitul de comanda,.. tovarase richelieu se potrivesc.
Chiar zilele astea si-a pus un prieten cu Clio un radio CD player de Logan, si au functionat si comenzile de la batul ala de comanda de pe volan. wink.gif
sebulbus
acum ia incearca si tu sa-ti pui batul ala pe logan. afli ce si cum e cu firele lipsa.

richelieu
QUOTE($eb @ Feb 14 2007, 16:28) *
Alea de inainte , erau Philips. Nu scriau nimic pe ele, dar inauntru integratul era de la Philips.

Cat despre satelitul de comanda,.. tovarase richelieu se potrivesc.
Chiar zilele astea si-a pus un prieten cu Clio un radio CD player de Logan, si au functionat si comenzile de la batul ala de comanda de pe volan. wink.gif

Ce tovaras ma? ...dac-am trait 14 ani sub comunism...gata? Tovaras? smile.gif
Pai n-am zis ca scula n-ar fi prevazuta cu mufa pentru comenzi de volan, ci ca pe Logan nu exista batul ala. Stiu foarte bine sculele, acu cativa ani ma ocupam cu succes de depanare de electronice, in special auto.
adic95
Cand ai zis sonorizare te refereai la aftermarket, sau originale?
Daca aftermarket, ia in calcul cam 1000 eur ca sa iasa ceva bun.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.