Gel de păr?
Pagini: 1, 2

BadBoyBlue

Salut!

De ceva timp chiar vroiam să vă întreb.. sunt aproape disperat.. ce gel de păr vi se pare potrivit pt fixare (cât mai) bună a părului ~ scurt (< 2 cm) şi "sârmos"?!

Am încercat aproape orice (şi ceară de la Nivea).. dar parcă nu aş vrea să fac colecţie de geluri neterminate.. deadtongue.gif pentru că nimic nu mi-a plăcut! Aşa că vă rog să-mi recomandaţi ceva ce credeţi că e bun (testat de voi.. dacă nu, din auzite tongue.gif)... Spumă nici atât... confusedsmiley.png

Mulţumesc anticipat! peacefingers.gif
snakekaa
Asteapta vara sa apara pepenii.
Sau poti sa iei de-astia turcesti de prin pietele pricopsite!

coolspeak.gif

BadBoyBlue
QUOTE(snakekaa @ Feb 13 2007, 15:59) *
Asteapta vara sa apara pepenii.
Sau poti sa iei de-astia turcesti de prin pietele pricopsite!

Care'i faza ? eheyebrow.gif Eu am apelat la cei care îmi pot recomanda, cu adevărat, un produs cosmetic, nu de mâncare...

Data viitoare, abține-te! puke.gif

QUOTE(snakekaa @ Feb 13 2007, 15:59) *
coolspeak.gif

Ce-ți mai plac glumele tale.. dry.gif
Marcuss
eu folosesc INTESA... dupa ce am incercat o gramada de alte geluri, si sunt multumit de el.

Este sub forma aproximativa a unui borcan de 800 g, dar foloseste un sistem de apasare, si e cam 8-10 RON.
BadBoyBlue
QUOTE(Marcuss @ Feb 13 2007, 16:33) *
eu folosesc INTESA [...] borcan de 800 g, dar foloseste un sistem de apasare, si e cam 8-10 RON.

Să înțeleg că e ceva de genu' Ultra Strong? smile.gif

Raport cantitate/preț cam mare... bounce.gif Nu m-ar fi deranjat să fie 15-20 RONi.. dar credeam că o să dau de ceva de ~ 100-200 de grame. huh.gif Nu ți se pare curios? smile.gif

Mersi, oricum! hug.gif

Mai vreau niște opinii.. biggrin.gif
snakekaa
Data viitoare, abține-te!

Says who?
Daca nu stiai, la tara, zeama de pepene se mai foloseste si acum ca fixativ de par.
Oricum, nu ai tu neuron sa pricepi ce zic eu!
BadBoyBlue
QUOTE(snakekaa @ Feb 13 2007, 17:17) *
Daca nu stiai, la tara, zeama de pepene se mai foloseste si acum ca fixativ de par.

Îți dau 2 sfaturi..

1. Folosește tu zeamă de pepene.. wink.gif
2. Stay on-topic (dacă poți laugh.gif)

peacefingers.gif

snakekaa
Ah, pai eu nu folosesc niciodata gel de par pentru ca nu sunt femeie!
Chiar daca se termina nick-ul in a...

Scuze de off-topic, credeam ca stii de gluma, se pare ca nu!
Doamne, cata incrancenare, o fi din cauza lui marti, 13?
Parapluies
Badboy, eu cei de la Wella, un amestec de gel cu ceara, cam asa l-as descrie. E mov la culoare si scrie pe el Massive Styling. E o chestie absolut lipicioasa, iar daca nici aia nu da rezultate... nu vad ce altceva ai putea incerca
BadBoyBlue

QUOTE(Parapluies @ Feb 13 2007, 17:45) *
Badboy, eu cei de la Wella, un amestec de gel cu ceara, cam asa l-as descrie. E mov la culoare si scrie pe el Massive Styling. E o chestie absolut lipicioasa, iar daca nici aia nu da rezultate... nu vad ce altceva ai putea incerca

OK, merci mult! peacefingers.gif Ce dacă e lipicioasă, îmi sună interesantă combinația gel + ceară, bună să fie. biggrin.gif Chiar acum o să cobor, să văd ce-i cu ea.. tongue.gif

@snakekaa: vezi să nu dea de topicu' ăsta băieții care folosesc gel de păr.. că JAR mănânci! laugh.gif Numa' bine! wave.gif
BadBoyBlue
QUOTE(Parapluies @ Feb 13 2007, 17:45) *

Now.. am găsit ceva de la Wella.. Styling Gel.. Ultra Strong Hold.. nu știu cât e de bun, deocamdată.. dar oscilam între acesta și TAFT Titan Look.

Mâine vă zic ce și cum.. biggrin.gif

Baftă! peacefingers.gif
Aryzem
snakekaa ai niste glume de nota 10, poate incerci si pe la circ :|
e problema ta daca te dai cu gel sau nu, dar sa faci comparatie cu femeile - "no comment"... esti penibil !!! gelul este destinat in primul rand barbatilor si apoi femeilor
iar acum on topic gelul depinde de cel fel de par ai si de ce freza vrei sa ai smile.gif In cazul parului tau gelul Wella Massive Styling (ala mov) ar trebui sa fie suficient
me_and_myself
Poti incerca (cu succes) gelul "fix max" de la "L'Oreal Professionnel". Pe tub e inscris si ceea ce se cheama "indice de mentinere", de la unu la sase. Sase-le e ultra strong. Atat de strong ca daca nu ti-l aplici in timp util, ai toate sansele nici sa n-o mai faci vreodata, ramai cu el pe palme. biggrin.gif
Il gasesti exclusiv in saloanele de coafura care lucreaza (si comercializeaza) cu produse "L'Oreal". Pretul e in jur de 50 RON tubul de 200 ml.
BadBoyBlue
QUOTE(Aryzem @ Feb 15 2007, 03:05) *
[...] gelul depinde de cel fel de par ai si de ce freza vrei sa ai ... In cazul parului tau gelul Wella Massive Styling (ala mov) ar trebui sa fie suficient

Am găsit Wella Styling Gel Ultra Strong Hold... Ieri dimineață, nu l-am încercat prea bine, nu am avut timp.. dar azi-dimineață.. după ce am făcut duș.. am observat că acelui gel nu prea îi place apa.. chiar dacă m-am șters eu cât de cât pe cap.. confusedsmiley.png De țepi nu mai zic.. cursing.gif O să-l încerc pe păr uscat.. să văd.. mad.gif

QUOTE(me_and_myself @ Feb 15 2007, 10:52) *
Poti incerca (cu succes) gelul "fix max" de la "L'Oreal Professionnel". Pe tub e inscris si ceea ce se cheama "indice de mentinere", de la unu la sase. Sase-le e ultra strong. Atat de strong ca daca nu ti-l aplici in timp util, ai toate sansele nici sa n-o mai faci vreodata, ramai cu el pe palme.
Il gasesti exclusiv in saloanele de coafura care lucreaza (si comercializeaza) cu produse "L'Oreal". Pretul e in jur de 50 RON tubul de 200 ml.

După ce termin gelu' ăsta (dacă îl termin).. o să dau o tură prin oraș după ceva de la L'Oreal.. yes.gif

Merci mult! peacefingers.gif
snakekaa
Ah, va rog sa ma scuzati, doamnelor si ... doamnelor pentru imixtiunea pe care mi-am permis-o de a face glume de circar pe distinsul dvs. topic!

Nu o sa se mai repete, o sa caut topicuri adecvate varstei, statutului si inteligentei mele. "Care este" ...

cool.gif
BadBoyBlue
QUOTE(snakekaa @ Feb 15 2007, 15:34) *
Nu o sa se mai repete, o sa caut topicuri adecvate varstei, statutului si inteligentei mele. "Care este" ...

cool.gif

Sau nu.. laugh.gif

Pa! wave.gif
4mail
Wella ultra strong for men, e un tub albastru inchis cam cat palma, se umezeste putin palma cand aplici, costa cam 110 mii si e cel mai tare !!!
Taft (tot strong) am incercat cam ce am gasit mai scump si e destul de nasol ca se imbacseste parul rapid.
Aryzem
vezi ca wella ala mov nu se foloseste pe par umed, in mod normal se foloseste pentru finisarea frezei (adica dupa ce te dai in prealabil cu un alt gel)... puncte forte: iti structureaza parul asha cum vrei tu - mentinere extrema si confera un aspet lucios parului || puncte slabe: cade parul cam des si mirosul cam strident - deranjat pentru unii
eu personal folosesc gelurile l`oreal
cat despre tine snakekaa - cauta-ne prin alta parte, ia vezi - poti?
the_coolest_boy06
incearca cele de la Wella sau Bvlgari
snakekaa

Am zis sa va las in pace, dar vad ca ma provocati! Si cam unde vrei sa va caut?
La cosmetica, manichiura, pedichiura? Sa incerc!

In alta ordine de idei, si strict catre BBB, nu si celor care s-au/m-au bagat in seama ulterior, gen Aryzem, ii cer scuze; am aflat cu surprindere de la cineva avizat (aka sotia) ca gelul de par este folosit cam in exclusivitate de barbati.

Faptul ca eu nu l-am folosit, nu inseamna ca trebuia sa generalizez, de aici scuzele respective.
BadBoyBlue
QUOTE(snakekaa @ Feb 16 2007, 10:08) *
In alta ordine de idei, si strict catre BBB, nu si celor care s-au/m-au bagat in seama ulterior, gen Aryzem, ii cer scuze; am aflat cu surprindere de la cineva avizat (aka sotia) ca gelul de par este folosit cam in exclusivitate de barbati.

Faptul ca eu nu l-am folosit, nu inseamna ca trebuia sa generalizez, de aici scuzele respective.

That's more like it! hug.gif
Aryzem
QUOTE(Aryzem @ Feb 15 2007, 03:05) *
gelul este destinat in primul rand barbatilor si apoi femeilor

ma bucur ca ti-a raspuns sotia rolleyes.gif
4mail
QUOTE(Aryzem @ Feb 15 2007, 19:35) *
vezi ca wella ala mov nu se foloseste pe par umed, in mod normal se foloseste pentru finisarea frezei (adica dupa ce te dai in prealabil cu un alt gel)... puncte forte: iti structureaza parul asha cum vrei tu - mentinere extrema si confera un aspet lucios parului || puncte slabe: cade parul cam des si mirosul cam strident - deranjat pentru unii
eu personal folosesc gelurile l`oreal

Imi cer scuze, eu ma refeream la WellaFlex ultra strong for men, tubul e de culorare albastra, gelul e albicios nici vorba de mov si se foloseste cum am zis eu, iar parerea mea e cel mai bun.
Eu nu lucrez in domeniu (frizer sau ceva de genu) dar folosesc gel de 15 ani zilnic, nu am nici cea mai mica problema cu caderea sau deteriorarea parului (poate ceva matreatza) si pana acuma asta e numaru 1. Ciao
BadBoyBlue
QUOTE(4mail @ Feb 17 2007, 11:31) *
Imi cer scuze, eu ma refeream la WellaFlex ultra strong for men, tubul e de culorare albastra, gelul e albicios nici vorba de mov si se foloseste cum am zis eu, iar parerea mea e cel mai bun.

Exact din-acela mi-am luat și eu. ohmy.gifK:

Mersi mult.. deocamdată sunt mulțumit.. hug.gif
alexx1402
E cam tarziu acest raspuns dar poate ajuta pe cineva. (eu am facut colectie de geluri pana am gasit unul bun)
Incercati cu intredere gelul de la taft "TITAN LOOK extreme" (albastru). Daca nici cu el nu va "sta" parul, alta sansa nu aveti biggrin.gif biggrin.gif E foarte bun si miroase super bine.
Reclama
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.