Viena
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

fredy2007

QUOTE (DragosMD @ Oct 28 2008, 19:25) *
eu am dat 52 eur pe camera cu 2 paturi si mic dejun. vezi mesajele mele din saptamanile trecute (septembrie).

La ce pensiune ai fost cazat?Ai avut wc si dus la camera?Din ce am constatat pana acum, pentru a face o rezervare la o pensiune....ai nevoie de carte de credit...iar eu nu am...ca nu am avut nevoie pana acum...asa ca...aceste gen de pensiune cade pentru mine...
ortega
QUOTE (fredy2007 @ Oct 28 2008, 21:17) *
La ce pensiune ai fost cazat?Ai avut wc si dus la camera?Din ce am constatat pana acum, pentru a face o rezervare la o pensiune....ai nevoie de carte de credit...iar eu nu am...ca nu am avut nevoie pana acum...asa ca...aceste gen de pensiune cade pentru mine...

Du-te la BT si ia-ti un card Mondo. Iti vine in 7 zile, fara taxa de emitere, fara taxa de administrare, doar 0,2% daca scoti banii de la bancomat.

Poate ma lamureste si pe mine cineva cu SkyEurope. Dupa ce am citit postul lui DragosMD am facut o simulare, sa vad cat m-ar costa la inceputul anului viitor.
Dar nu prea iese rezultatul acolo.
Imi dau 108 euro, dar daca as aduna ce e deasupra, imi iese mai mult.
Precizez ca e vorba de ofertele lor de 9 euro.
Atasez captura de ecran.

Dati click pe banda neagra pentru marire.

Beirut
(10.00) EURFlying to:
16 Jan 09
09:30 AM Bucharest-Baneasa (BBU)
10:05 AM Vienna (VIE)

(28.94) EURFlying back:
20 Jan 09
19:00 PM Vienna (VIE)
21:30 PM Bucharest-Baneasa (BBU)

(38.94) EURFare Price
74.94 EURFare Fees and Taxes
20.00 EURPayment Fees

56.00 EUR

scoate bagajele de cala si rezervarea locurilor si iesi la 56 euro pt 2 persoane
edit: sumele fara paranteza se aduna si cele din paranteza se scad. sper ca am fost destul de clara mellow.gif
ortega
Nu prea .
fare fees and taxes si payment fees nu trb platite?
Daca daii click pe ele spune ceva de genul ca sunt taxele guvernului...
fredy2007
[quote name='ortega' date='Oct 29 2008, 01:26' post='5437604']
Du-te la BT si ia-ti un card Mondo. Iti vine in 7 zile, fara taxa de emitere, fara taxa de administrare, doar 0,2% daca scoti banii de la bancomat.

Din pacate nu mai am timp pentru asta.Sambata viitoare plec spre Viena asa ca pana vine cardul...pa rezervare.Deja am rezervat o camera la Pensiunea Ribisch.Sper sa fie ok.
Plusar
eu plec tot cu SKY pe 11 noiembrie dar voi plati f mult pt ca nu am beneficiat de nicio promotie (ne-am hotarat acum 2 zile sa rezervam)
astfel vom plati pt 2 persoane 456 E dus intors (incl. 2 bagaje de cala) huh.gif
DragosMD
QUOTE (fredy2007 @ Oct 28 2008, 21:17) *

prietene, daca e un lucru atat de greu sa apesi pe un link din mesajul meu anterior (pe care l-ai si citat!), cum vrei sa aduni informatii de pe internet?! ? acolo ai fi aflat si la ce hostel am stat, si ce era in camera, si ce am avut la micul dejun... iar de card e nevoie doar pentru rezervare. poti folosi si un card al unei persoane cunoscute (nu-i musai sa fie al tau!) chiar si fara bani pe el. plata se face oricum la fata locului.

metalactual
QUOTE (DragosMD @ Oct 30 2008, 10:45) *
iar de card e nevoie doar pentru rezervare. poti folosi si un card al unei persoane cunoscute (nu-i musai sa fie al tau!) chiar si fara bani pe el. plata se face oricum la fata locului.

Sunt unele site-uri, unde nu merge sa faci rezervare fara bani pe card. Am facut de curand rezervare pe venere.com, cu cardul aproape pe zero, si am primit confirmarea instant. Dupa cateva zile insa, am primit un e-mail cu "mumu", semnat de o bubulina de la venere, prin care imi anuntau anularea rezervarii - pe un motiv generic: probleme legate de cardul meu. Am verificat in rezervarile mele si era anulata cu adevarat. Am injectat bani in card si am repetat figura si acum totul este ok. Este oarecum nasol, pentru ca trebuie sa blochezi niste bani. Este f. posibil ca ei sa verifice din timp in timp cardul.

Eu nu am studiat cu atentie problema, dar poate ca merge sa-i "pacalesti", avand in card doar suma necesara primei nopti de penalizare in caz de neanulare/neprezentare. In final, doar asta ar fi "teapa" lor. Poate cineva mai priceput ne lamureste !!

Asa ca, atentie !!!.....nu peste tot merge cu cardul in "expresia goala".

Poate unde a rezervat "dragosmd" merge, dar nu generalizati. Puteti avea suprize neplacute la fata locului, daca rezervati din scurt.
simona69
Si eu am patit la fel cu rezervare pe gtahotel. Nu numai ca a trebui sa am bani pe card , dar au emis si factura inainte si au blocat banii.
wink.gif

QUOTE (metalactual @ Oct 30 2008, 14:25) *
Sunt unele site-uri, unde nu merge sa faci rezervare fara bani pe card. Am facut de curand rezervare pe venere.com, cu cardul aproape pe zero, si am primit confirmarea instant. Dupa cateva zile insa, am primit un e-mail cu "mumu", semnat de o bubulina de la venere, prin care imi anuntau anularea rezervarii - pe un motiv generic: probleme legate de cardul meu. Am verificat in rezervarile mele si era anulata cu adevarat. Am injectat bani in card si am repetat figura si acum totul este ok. Este oarecum nasol, pentru ca trebuie sa blochezi niste bani. Este f. posibil ca ei sa verifice din timp in timp cardul.

Eu nu am studiat cu atentie problema, dar poate ca merge sa-i "pacalesti", avand in card doar suma necesara primei nopti de penalizare in caz de neanulare/neprezentare. In final, doar asta ar fi "teapa" lor. Poate cineva mai priceput ne lamureste !!

Asa ca, atentie !!!.....nu peste tot merge cu cardul in "expresia goala".

Poate unde a rezervat "dragosmd" merge, dar nu generalizati. Puteti avea suprize neplacute la fata locului, daca rezervati din scurt.

metalactual

QUOTE (simona69 @ Oct 30 2008, 14:33) *
Si eu am patit la fel cu rezervare pe gtahotel. Nu numai ca a trebui sa am bani pe card , dar au emis si factura inainte si au blocat banii.
wink.gif

Hei, gtahotels.com functioaneaza diferit de venere.com.

Gta trage banii imediat dupa rezervare, pe cand Venere nu. Prin Venere plata efectiva se face dupa consumarea serviciului, prin Gta plata se face inainte. Motiv pt. care Gta are de multe ori oferte ceva mai ieftine wink.gif.
Sunt total diferiti din acest pct. de vedere. In rest functioaneaza la fel.
ovidiu7020010
Dar la SCNord a fost cineva? Cum au preturile fata de celebrul SCS? M-am uitat pe site si pare un mall la fel de mare ca si preferatul tuturor romanilor SCS.
DragosMD
metal are dreptate: ma refeream strict la un anumit hostel, la un anumit mesaj al meu (cu link cu tot) si la un anumit sait de rezervari (booking.com).

ca o concluzie personala, am observat ca atat politica de "penalizare" in caz de "no-show" cat si termenul 'de gratie' in care se poate renunta la rezervare fara costuri suplimentare, difera atat de la un hotel la altul (in cadrul unui anumit sait de rezervari) cat si de la un sait de rezervari la altul. la fel si cu existenta banilor in cont si momentul "tragerii" sumei. (asta doar daca alegeti sa platiti online, nu la hotel!).
vikydraga
buna.
As vrea si eu sa va cer ajutorul. In februarie as vrea sa merg cu sotul si fetita mea la Viena si sa stau o saptamana. Am citit pe acest forum aproape totul si mi-am stabilit deja cateva locuri pe care vrem sa le vizitam. Pentru ca fetita noastra este adolescenta probabil ca vreo doua dupa-amieze vom merge si la shoping. Am inceput sa caut cazare, pe care chiar nu vreau sa cheltuiesc foarte multi bani pentru ca ne vom plimba probabil de dimineata pana seara, dar m-ar interesa totusi sa fie curat, sa aibe baie proprie si sa aiba loc de parcare pentru ca eu am fobie de avion si mergem cu masina. Am inteles ca ar exista si posibilitatea de a inchiria un apartament sau o garsoniera, dar nu ma descurc sa gasesc. Pana acum am gasit doar hotel Hadrigan, poate a fost cineva acolo si imi spune cum i s-a parut. Sau cunoaste cineva foarte bine Viena si stie daca este bine localizat, ca sa ma pot orienta.
BOGDAN DSN
vezi la topicul cu Austria
simona69
Poate cauti aici :

http://www.hotelinfo.com.ro/

wink.gif

QUOTE (vikydraga @ Oct 30 2008, 21:48) *
buna.
As vrea si eu sa va cer ajutorul. In februarie as vrea sa merg cu sotul si fetita mea la Viena si sa stau o saptamana. Am citit pe acest forum aproape totul si mi-am stabilit deja cateva locuri pe care vrem sa le vizitam. Pentru ca fetita noastra este adolescenta probabil ca vreo doua dupa-amieze vom merge si la shoping. Am inceput sa caut cazare, pe care chiar nu vreau sa cheltuiesc foarte multi bani pentru ca ne vom plimba probabil de dimineata pana seara, dar m-ar interesa totusi sa fie curat, sa aibe baie proprie si sa aiba loc de parcare pentru ca eu am fobie de avion si mergem cu masina. Am inteles ca ar exista si posibilitatea de a inchiria un apartament sau o garsoniera, dar nu ma descurc sa gasesc. Pana acum am gasit doar hotel Hadrigan, poate a fost cineva acolo si imi spune cum i s-a parut. Sau cunoaste cineva foarte bine Viena si stie daca este bine localizat, ca sa ma pot orienta.

Icelemon
Ce s-au smecherit astia de la SkyEurope
daca faci o simulare de rezervare cu 9 euro ... iti maresc pretul
de exemplu am facut o simulare cu plecarea dimineata si intoarcerea seara, ambele cu 9 euro
dupa vreo 2-3 simulari pretul de intoarcere la zborul de seara este de 69 sau 89 euro, depinde cat de interesat te vad
morala e ca atunci cand faci simularea trebuie sa si rezervi, altfel iti modifica preturile :-(
fly_dream
QUOTE (Icelemon @ Oct 31 2008, 10:00) *
Ce s-au smecherit astia de la SkyEurope
daca faci o simulare de rezervare cu 9 euro ... iti maresc pretul
de exemplu am facut o simulare cu plecarea dimineata si intoarcerea seara, ambele cu 9 euro
dupa vreo 2-3 simulari pretul de intoarcere la zborul de seara este de 69 sau 89 euro, depinde cat de interesat te vad
morala e ca atunci cand faci simularea trebuie sa si rezervi, altfel iti modifica preturile :-(

Nu cred ca asta este algoritmul, si eu m-am temut de asa ceva la Ryanair cand pretul "a sarit" de la 5 euro la treapta urmatoare in timp ce ma jucam de-a simularea. Pur si simplu in timp ce testai tu un zbor sau altul, cineva a cumparat fie si un bilet si s-au terminat locurile de 9 euro. Cand am rezervat bilete dus-intors pentru Viena in noiembrie anul trecut, eram 5 persoane, pentru doua am gasit la pretul mic (35 euro), pentru restul cu o treapta mai sus. In general, biletele foarte ieftine nu sunt mai multe de 5 la un zbor... Poate fac si eu o simulare, sunt curioasa!
Icelemon
eu gasisem pt 6 persoane dus-intors la oferta
problema e ca nu am toti banii pe card, decat diseara si pana atunci fac doar simulari cool.gif
NUTI66
QUOTE (vikydraga @ Oct 30 2008, 19:48) *
buna.

Incearca si aici www.office@guessflats.at.Noi am stat intr-un asemenea apartament pe Margaretenstrasse,pozitia este foarte buna,apartamentul e superb,nu stiu sa-ti spun pretul pt ca participam la un concurs si ne-au asigurat ei cazarea,aveau parcare dar am platit 10 E /zi. thumbup.gif

QUOTE (NUTI66 @ Oct 31 2008, 11:26) *
Incearca si aici office@guessflats.at.Noi am stat intr-un asemenea apartament pe Margaretenstrasse,pozitia este foarte buna,apartamentul e superb,nu stiu sa-ti spun pretul pt ca participam la un concurs si ne-au asigurat ei cazarea,aveau parcare dar am platit 10 E /zi. thumbup.gif

pakatosu
Exista vreun site de rezervari online pentru restaurante (pentru Austria ma intereseaza in special - noaptea de revelion)
geva de genul booking.com dar pentru restaurante? scratchchin.gif
Peachy
QUOTE (vikydraga @ Oct 30 2008, 21:48) *
buna.

Am stat AICI, este langa parcul Augarten, jos au un mic reataurant, preturi mai mult decat rezonabile. Pentru 5 euro/zi va asigura si un loc de parcare intr-o parcare privata subterana aflata in apropiere. Daca nu, puteti lasa masina in siguranta la o parcare Park & Ride unde va costa doar 3 eur/zi.
In fata cladirii este statia de metrou (U3, Taborstrasse) si cea de tramvai (linia N). Este la o statie de de metrou Prater, iar in sens opus, la 2 statii de centru (Ringstrasse). Cu tramvaiul puteti ajunge usor la Hundertwasserhaus, 7 sau 8 statii (sensul catre centru).
Pozele sunt luate din geamul apatamentului, se poate vedea parcul Augarten (palatul gazduieste si faimoasa fabrica de portelanuri) si utilitatile din jur.

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
abancor
Nu ca ar fi deosebit de important, dar Taborstrasse e pe U2.
Peachy
Asa este, nici n-am observat ca am scris gresit, scuze.
abancor
Se mai intimpla! Mai scriem pe graba, sau neconcentrati... biggrin.gif Un subiect mai jos tocma am comis-o personal, il rataceam pe un forumist, incurcind palatele Parisului intre ele.
Icelemon
Errors Credit card number is not valid. huh.gif
asta se intampla pe yeego, la rezervarea online
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.