Sanddy, sa stii ca pe mine chiar m-ai convins ca nu mai merita sa vizitez Viena. Dar nu pentru ca Mariahilferstrasse e mare teapa plina de magazine pe care le intalnesi si in SCS dar unde preturile sunt mai mici la articole identice, nu pentru ca Parndorful e plin de haine de firma de mana a doua facute special pentru magazinele tip outlet (nu cred ca stiai dar 80% din hainele din outleturi sunt produse special pentru magazinele de acest gen restul fiind ce nu s-a vandut in magazine), nu pentru ca l-au intins atat de mult pe Schonbrunn ca sa para asa de mare si de impunator incat e atat de subtirel si risc sa se darame pe mine, ci pentru ca am remarcat ca s-a balcanizat (manelizat) in ultimii ani atat de rau incat prefer sa-l ocolesc. Pacat, pentru ca atunci cand am descoperit eu Viena, orasul era foarte linistit si foarte placut ochiului si urechilor dar dezvoltarea economica a europei de est l-a afectat negativ.
Despre gradina Zoologica ce sa zic, e frumoasa, e cea mai veche din lume, dar nu e cea mai cea. E o gradina ZOO obisnuita pentru lumea civilizata, nu e cine stie ce daca o compari cu altele. Hotelul Marriott arata bine (are 5*) dar nici la Paprika nu e rau, nu-i asa.
Per ansamblu poate n-ai avut tu starea de spirit necesara pentru a vizita orasul sau poate te-a deprimat linistea si ordinea vienezilor (nu a turistilor) si n-ai putut sa descoperi partile bune ale orasului.
Este in zona Karl Platz?
Branaru, tot n-ai reusit saajungi la Viena?? Da este in apropiere. uite o harta aici.