s_ducu
Feb 10 2007, 22:26
ce trebuie sa fac sa am programe diferite pe fiecare televizor,si cat ma costa? se platesc 2 abonamente sau exista si o alta solutie
Bowser
Feb 10 2007, 22:39
Doua variante:
1. Doua abonamente la Digi
2. Un abonament la Dolce, cu 2 receptoare, cate unul pt fiecare tv. (unul in custodie, al doilea il paltesti in 12 sau 24 de rate, in functie de numarul de ani pe care semnezi contractul)
Eu am preferat varianta 2. Informeaza-te si alege.
marian-emil
Feb 11 2007, 08:27
QUOTE(Bowser @ Feb 10 2007, 22:39)

Doua variante:
1. Doua abonamente la Digi
2. Un abonament la Dolce, cu 2 receptoare, cate unul pt fiecare tv. (unul in custodie, al doilea il paltesti in 12 sau 24 de rate, in functie de numarul de ani pe care semnezi contractul)
Eu am preferat varianta 2. Informeaza-te si alege.
1 ABONAMENT LA BOOM TV CU 1-2-3 RECEPTOARE PENTRU CONTRACT PE 2 ANI PRIMESTI ECHIPAMENTUL IN CUSTODIE SI INSTALAREA GRATIS. MAI MULTE IFORMATII AI PE PAGINA LUI BOOM TV.
Bowser
Feb 11 2007, 11:16
Ceea ce a uitat marian-emil sa scrie este ca la Boom pentru receptoarele 2 si 3 se platesc taxe lunare de custodie de cate 3E fiecare, iar abonamentul SuperCinema de 6.99E+TVA este mult inferior ca si canale de baza decat la Dolce sau Digi. Partea buna: canalele proprii.
*Victor*
Feb 11 2007, 11:21
Omul a întrebat de Digi și voi i-ați răspuns despre orice altceva în afară de Digi. I-ați povestit despre Dolce și Boom. Spuneți-i atunci și despre Max și Focus.
Bowser
Feb 11 2007, 11:39
Corect, i-am zis si de celelalte alternative. La Digi cred ca a inteels omul din ce i-am scris, ca are envoie sa faca doua abonamente.
amadeus79
Feb 11 2007, 12:00
QUOTE(s_ducu @ Feb 10 2007, 22:26)

ce trebuie sa fac sa am programe diferite pe fiecare televizor,si cat ma costa? se platesc 2 abonamente sau exista si o alta solutie
conform unor zvonuri s-ar putea sa apara abonamentul multiview si la digi si/sau receptorul cu 2 tunere, si astfel poti sa vezi 2 programe diferite simultan.
insa trebuie sa mai astepti.
la fiecare operator sunt +uri si -uri.
boom si dolce ofera multieview, dar cu stb-urile respective sunt foarte restrictive.
cand ai o antena parabolica si un receptor, cred ca e mare tenattia sa umaresti si altceva ... sunt mii de programe fta ...
s_ducu
Feb 11 2007, 14:50
multumesc tuturor pentru raspunsuri,insa pe mine ma intereseaza doar Digi TV.Din cate am inteles fara doua abonamente inca nu se pot receptiona programe diferite la doua televizoare,ceea ce este un mare dezavantaj,voi astepta ca zvonurile sa devina realitate...insa sper sa nu mor asteptand!! Vreau doar Digi TV pentru oferta programelor de sport care cuprinde si Telesportu si Sport Klub in baza
kingblana
Feb 11 2007, 15:10
Receiverul multiview se afla in probe , daca e in probe , apare , nu ?
Eu zic sa mai astepti putin . Se zice ca a inceput distributia Hyundai 3169 , urmeaza 7169 multiview ..
Bowser
Feb 11 2007, 15:27
Inca din decembrie se zice ca mai trebuie asteptat un pic. Personal, cred ca pana in aprilie va intra si multiview in actiune la DigiTV, trebuie contracarata cumva oferta Dolce.
marian-emil
Feb 11 2007, 19:32
,,Se ZICE " si iar se zice.....KB de ce nu admiteti ca Digi este singurul care nu permite multiview ?
E adevarat ca atat la Focuss cat si la Max metodele nu sant prea ortodoxe ?
csachiri
Apr 3 2007, 14:50
QUOTE(marian-emil @ Feb 11 2007, 20:32) [snapback]2435098[/snapback]
,,Se ZICE " si iar se zice.....KB de ce nu admiteti ca Digi este singurul care nu permite multiview ?
E adevarat ca atat la Focuss cat si la Max metodele nu sant prea ortodoxe ?
Sunati la Digi si vedeti ca deja s-a lansat pt 2 tv
Multumesc
moob elran
Apr 3 2007, 16:15
In sfarsit si la ei . Cu deosebirea ca receptionarea de catre al 2lea tv este gratuita , nu se percepe nici o taxa de custodie sau mai stiu eu ce taxe .
QUOTE(moob elran @ Apr 3 2007, 16:15) [snapback]2655075[/snapback]
In sfarsit si la ei . Cu deosebirea ca receptionarea de catre al 2lea tv este gratuita , nu se percepe nici o taxa de custodie sau mai stiu eu ce taxe .

spune-ne si noua parerea ta in legatura cu aspectele tehnice la oferta multi view de la digi.
crezi ca solutia este ceva eficient si pentru viitor adica un beneficiu major sau e o solutie de compromis ?
tu ti-ai lua, daca ai fi pus intr-o asemenea situatie, receptorul respectiv si de ce da/nu?
szili_boy
Apr 3 2007, 17:22
cei care sunt deja abonati la digi pot solicita tuner duble? (eventual si cu o anumita taxa)
denis radu
Apr 3 2007, 18:34
QUOTE(moob elran @ Apr 3 2007, 17:15) [snapback]2655075[/snapback]

chestia aia este este pt digi satelit sau pt digi cablu ?
moob elran
Apr 3 2007, 18:45
csachiri
Apr 4 2007, 12:08
moob elran
Apr 4 2007, 14:33
Este 100% si pentru satelit .
csachiri
Apr 4 2007, 15:15
QUOTE(moob elran @ Apr 4 2007, 15:33) [snapback]2659226[/snapback]
Este 100% si pentru satelit .
Ai putea sa argumentezi?
Cum poti avea telefonie fixa la DIGI TV Satelit,atata timp cat nu ai infrastructura?
Mai pe inteles,degeaba am Digi daca in localitate nu este cablu rds. 
Pentru a va lamuri in totalitate sunati la 031.400.4000
Cei din call center va vor lamuri,altfel se creeaza ambiguitati!
csachiri
Apr 4 2007, 15:26
De retinut ca nu se ofera decodor dublu pt pachetul POPULAR
Aurellyan18
Apr 4 2007, 17:59
QUOTE(csachiri @ Apr 4 2007, 16:15) [snapback]2659448[/snapback]
Ai putea sa argumentezi?
Cum poti avea telefonie fixa la DIGI TV Satelit,atata timp cat nu ai infrastructura?

Am sunat si mi sa spus ca la casieria din nicolae grigorescu (bucuresti) au reciverele twin dar ce sa vezi tzeapa cica momentan e pentru alte localitati cei din call center mint sau cei de la casierie?
QUOTE(csachiri @ Apr 4 2007, 16:15) [snapback]2659448[/snapback]
Ai putea sa argumentezi?

chiar in urma cu o ora am semnat contractul pentru DigiTV multiview. a venit un reprezentant acasa, habar n-aveam ca se poate, astept de o vesnicie sa scap de UPC.
acum am internet si telefonie prin modem de cablu. au montat insa deja infrastructura pentru fibra optica, mai trebuie sa fiu doar conectat. cica in termen de 1 luna (teoretic, zic eu) ma vor trece pe fiberlink si imi vor activa si DigiTV-ul (prin satelit, nu prin cablu).
in sfarsit am scapat de UPC
moob elran
Apr 4 2007, 19:40
Nu judecati putin ?
Oferta este pentru orasele in care nu exista CATV RDS , doar telefonie(sau net) . Astazi la Cluj se facea promotie acestei oferte .
Probabil pentru localitatile care nu sunt acoperite de telefonie de la ei , se ofera doar receptorul dublu .
Va mai amintiti cum se faceau abonamentele in 98 la HBO ? Adica vizite din casa in casa ca misionarii
Asa probabil se va face si acum , se va suna la usa tuturor abonatilor de cablu pentru prezentarea ofertei .
E oarecum asemanatoare miscarea cu cea a caravanelor de anul trecut de la sate . Doar ca acum caravanele suna la usile de la bloc .
QUOTE(moob elran @ Apr 4 2007, 20:40) [snapback]2660432[/snapback]
Nu judecati putin ?
Oferta este pentru orasele in care nu exista CATV RDS , doar telefonie(sau net) . Astazi la Cluj se facea promotie acestei oferte . ...
gresit! eu am avut cablu RDS pana in urma cu 3-4 ani, cand am fost trecut cu forta la UPC, din cauza ca si-au impartit astia zonele. Timisoara e impartita jumi-juma (aproximativ) intre RDS si UPC. aici ma refer la cablu tv. ca netul si telefonia este in mare majoritate gradina RDS-ului.
update: tocmai cand scriam postul a revenit agentul RDS si mi-a adus receiverul.
moob elran
Apr 4 2007, 22:09
QUOTE(csachiri @ Apr 4 2007, 16:26) [snapback]2659501[/snapback]
De retinut ca nu se ofera decodor dublu pt pachetul POPULAR
E normal . Nu poti avea cu 10 lei canale tv pe 2 televizoare , ar fi nerentabil pentru ei .
csachiri
Apr 5 2007, 07:58
QUOTE(moob elran @ Apr 4 2007, 23:09) [snapback]2661019[/snapback]
E normal . Nu poti avea cu 10 lei canale tv pe 2 televizoare , ar fi nerentabil pentru ei .
Te citez"este telefonie 100% si pe digi tv satelit"
As vrea sa explici putin:am digi la sat,acolo nu are rds linie telefonica,cum pot avea telefonie in acest caz?
moob elran
Apr 5 2007, 09:43
Undeva este o steluta mica , care spune ca doar in zonele acoperite de RDS.tel se ofera telefonia , in rest nu .
csachiri
Apr 5 2007, 12:42
Poate careva sa confirme sau sa infirme:
Informatie exclusiv pentru RDI-SAT
Azi am vazut viitorul receiver multi-view de la Digi TV.
Am sa incerc sa folosesc un limbaj atehnic pentru a fi inteles de toata lumea.
Cum functioneaza acest receiver :
Un receiver putin mai mare decat cele existente pe piata , se monteaza in orice camera ca un receiver obisnuit .Receiverul este dotat cu o prima telecomanda pe care o numim telecomanda 1.Din spatele receiverului pleaca un cablu (de ex UTP) pana in alta camera , cablu ce are in capat un dispozitiv bazat pe infrarosu ce receptioneaza comenzile transmise de telecomanda 2. Alaturi de acest cablu vom avea un cablu clasic RF sau RCA ce va fi conectat la televizorul din camera unde se afla telecomda nr 2.
Practic un utilizator va folosi intr-o camera receiver+telecomnda1 iar cel de-al doilea in alta camera va avea dispozitivul infrarosu si telecomanda nr 2.Ambi vor avea pe ecran programe diferite ce vor functiona simultan.
Si inca ceva:daca e real ce s-a zis(alt tip de receiver),clientii DIGI TV existenti,beneficiaza de multi-view?sau e nevoie sa inchei alt contract?

PASTE FERICIT TUTUROR !
Bugghy1978
Apr 5 2007, 13:14
Da, as vrea sa confirm cele scrise mai sus. Datele referitoare la acest aparat sunt corecte. Ieri am intrat in posesia unui decodor digi pentru doua televizoare. Este un Hyundai, si sunt curios sa vad cat de bine functioneaza.
csachiri
Apr 5 2007, 14:49
QUOTE(Bugghy1978 @ Apr 5 2007, 14:14) [snapback]2663278[/snapback]
Da, as vrea sa confirm cele scrise mai sus. Datele referitoare la acest aparat sunt corecte. Ieri am intrat in posesia unui decodor digi pentru doua televizoare. Este un Hyundai, si sunt curios sa vad cat de bine functioneaza.
Te asteptam sa ne zici cum functioneaza si daca ai shi poze e k
tks
moob elran
Apr 5 2007, 15:04
QUOTE(csachiri @ Apr 5 2007, 13:42) [snapback]2663125[/snapback]
Poate careva sa confirme sau sa infirme:
Informatie exclusiv pentru RDI-SAT
Azi am vazut viitorul receiver multi-view de la Digi TV.
Am sa incerc sa folosesc un limbaj atehnic pentru a fi inteles de toata lumea.
Cum functioneaza acest receiver :
Un receiver putin mai mare decat cele existente pe piata , se monteaza in orice camera ca un receiver obisnuit .Receiverul este dotat cu o prima telecomanda pe care o numim telecomanda 1.Din spatele receiverului pleaca un cablu (de ex UTP) pana in alta camera , cablu ce are in capat un dispozitiv bazat pe infrarosu ce receptioneaza comenzile transmise de telecomanda 2. Alaturi de acest cablu vom avea un cablu clasic RF sau RCA ce va fi conectat la televizorul din camera unde se afla telecomda nr 2.
Practic un utilizator va folosi intr-o camera receiver+telecomnda1 iar cel de-al doilea in alta camera va avea dispozitivul infrarosu si telecomanda nr 2.Ambi vor avea pe ecran programe diferite ce vor functiona simultan.
Si inca ceva:daca e real ce s-a zis(alt tip de receiver),clientii DIGI TV existenti,beneficiaza de multi-view?sau e nevoie sa inchei alt contract?

PASTE FERICIT TUTUROR !
Nu ai vazut ca sunt publicate si poze cu el ? De la postul #26 la #29
csachiri
Apr 5 2007, 18:22
ms pt info,am vazut pozele,e clar,e obligatoriu un nou decodor,o sa reziliez contractul pt cel vechi
tks
csachiri
Apr 5 2007, 18:23
QUOTE(moob elran @ Apr 5 2007, 16:04) [snapback]2663826[/snapback]
Nu ai vazut ca
sunt publicate si poze cu el ? De la postul #26 la #29
scz,sint incepator nu ma descurc prea bine,ms inca odata boss
ghost_one
Apr 5 2007, 21:12
daca ai putea sa ami spui si mie cat a costat chestia asta , adica pe site-u lor scrie ca daca al ei in custodie nu platesti nimic , acelas lucru este valabil si pentru receptoru asta multi view?? costa ceva in plus sau cum e mai exact ??
Bugghy1978
Apr 6 2007, 06:48
[quote name='ghost_one' date='Apr 6 2007, 00:12' post='2665159']
daca ai putea sa ami spui si mie cat a costat chestia asta , adica pe site-u lor scrie ca daca al ei in custodie nu platesti nimic , acelas lucru este valabil si pentru receptoru asta multi view?? costa ceva in plus sau cum e mai exact ??
[/quote
Eu, cel putin, nu am platit absolut nimik. Tot echipamentul multi view e luat in custodie. Se plateste abonamentul la pretul normal(exclus abonament popular).Noi, fiind mai multi abonati pe o scara, au de gand sa ne instaleze o singura antena comuna, pe bloc. Exista deja infrastructura de cablu (fibra) la noi scara, deoarece tot RDS-ul ne furnizeaza Internetul si telefonia fixa (normal ca astea nu prin satelit).In plus, abonandu-ma si la Digi TV am mai primit minute gratuite si la telefonul fix, astea pe langa ce aveam pana acum. La Romtelecom am renuntat demult, iar acum cred ca urmeaza si UPC-ul (pentru tv cablu) care e de tot rahatul si care detinea monopolul pe aici.
moob elran
Apr 6 2007, 12:14
S-au adunat minutele de telefonie pe care le-ai primit gratis cu internetul , cu cele pe care le-ai primit gratis cu Digi ?? Uou , asta chiar e o chestie ...
P.S. In ce oras se intampla astea ?
Bugghy1978
Apr 7 2007, 14:53
Se intampla in Clujul anului 2007. Mi s-au adaugat minute gartuite, in felul urmator: aveam 500 in reteaua RDS si s-au adaugat inca 100, 60 in Romtelecom si s-au pus inca 25. Defapt , undeva pe forum, era un post cu o copie a contractului pe care il am si eu, acolo apareau si minutele gratuite ce se ofereau odata cu conectarea la DIGI Tv.
moob elran
Apr 7 2007, 15:41
Super atunci , vor da lovitura in Cluj . Decat 34 de lei pentru UPC ...
Bugghy1978
Apr 7 2007, 15:51
QUOTE(moob elran @ Apr 7 2007, 18:41) [snapback]2671296[/snapback]
Super atunci , vor da lovitura in Cluj . Decat 34 de lei pentru UPC ...
Asta imi doresc si eu. Am fost abonat la UPC din 1992, pe atunci era alta firma, cumparata la un moment dat de UPC. Cand ma gandesc, ca pana in prezent UPC-ul detine monopolul in domeniul distributiei de canale Tv, in Cluj, si a impus tot ceea ce l-a taiat capul, nu pot decat sa ma bucur. Cum ai spus si tu, 34 ron abonamentul basic, cu o grila si o calitate de tot rahatul, cu Telesport si Mezzo bagate in extrabasic!!!. Nici nu e de povestit. Asa e cand detii monopolul absolut. Defapt mai sunt n exemple de acest fel in Romania. Dar cred ca le-a sunat ceasul! Cel putin la noi in Cluj v-a fi batalie mare de tot in domeniul distributiei TV. Loser-ii cred ca apar deja la orizont.
moob elran
Apr 7 2007, 16:08
Eu mai sunt inca abonat la aceeasi firma , din 91-92 , e tentanta aceasta oferta mai ales ca am de la ei si net si telefonie , si niste minute in plus gratuita nu strica .
csachiri
Apr 30 2007, 10:20
QUOTE(Bugghy1978 @ Apr 7 2007, 16:51) [snapback]2671329[/snapback]
Asta imi doresc si eu. Am fost abonat la UPC din 1992, pe atunci era alta firma, cumparata la un moment dat de UPC. Cand ma gandesc, ca pana in prezent UPC-ul detine monopolul in domeniul distributiei de canale Tv, in Cluj, si a impus tot ceea ce l-a taiat capul, nu pot decat sa ma bucur. Cum ai spus si tu, 34 ron abonamentul basic, cu o grila si o calitate de tot rahatul, cu Telesport si Mezzo bagate in extrabasic!!!. Nici nu e de povestit. Asa e cand detii monopolul absolut. Defapt mai sunt n exemple de acest fel in Romania. Dar cred ca le-a sunat ceasul! Cel putin la noi in Cluj v-a fi batalie mare de tot in domeniul distributiei TV. Loser-ii cred ca apar deja la orizont.
Mai frate,dar Clujul e capitala DIGI TV,ca,in afara de Cluj nu se aude niciunde de receiverul multi view?
Spre sud vest inca nimik?
csachiri
Apr 30 2007, 14:09
Nu ne mai dai vesti despre functionarea noului receiver?
chaosss
Apr 30 2007, 17:32
QUOTE(csachiri @ Apr 30 2007, 15:09) [snapback]2769787[/snapback]
am fost la cei de la rds bacau si am intrebat despre receiverul multiview....mi-au zis clar : inca nu au iar cand o sa ajunga la ei receptorul prioritate are orasul bacau....bla bla...au zis ca mai dureaza pana le ajunge....oricum baietii se misca tare greu , nu te inscriu pe nicio lista ci tot te cheama de la o data la alta.....
hate_me
May 1 2007, 11:34
stie cineva daca in galati sunt disponibile deja aceste receivere?
Bugghy1978
May 3 2007, 11:49
QUOTE(csachiri @ Apr 30 2007, 17:09) [snapback]2769787[/snapback]
V-as da informatii despre functionarea noului receiver dublu de le digi, doar ca inca nu au venit sa monteze antena. A trecut deja o luna de cand ne-au adus receiver-ele, si atat. Am observat insa, ca prin imprejurimi au aparut deja antene comune DIGI de dimensiuni mai mari, montate pe blocuri. Sper sa nu mai intarzie mult, desi dupa ce se vorbeste pe acest forum despre ei, cred ca mai dureaza. Cand o sa am informatii clare si sigure despre functionarea Hyundai-ului dublu, o sa revin cu un post.
QUOTE(csachiri @ Apr 30 2007, 11:20)

Mai frate,dar Clujul e capitala DIGI TV,ca,in afara de Cluj nu se aude niciunde de receiverul multi view?
Spre sud vest inca nimik?

si aici e la fel ca-n Cluj. au cablat blocul cu cablu si utp (net si telefon am deja). in 4 aprilie am semnat contractul, in aceeasi seara mi-au adus receiverul multiview (am ramas masca, doar stim cum e la RDS). au zis ca in decurs de 1 luna vor fi functionale fibra optica si digitv-ul. pana acum nu s-a intamplat nimic, insa nu ma mir... vorbim totusi de RDS.
rqbwins
May 26 2007, 11:40
Sunt din Cluj.Si am abonament DIGI de 1 an.M am dus acum citeva zile sa mi iau si eu un decodor twin.Problemele sunt urmatoarele.Nu ti se monteaza numai daca esti in zona de acoperire.In cluj numai 2 cartiere sunt acoperite.Si in restul cartierelor partial.Fibra optica de la ei trece la 200 de metri de apartamentul meu.Mi s-a spus ca numai atunci vor monta fibra daca o sa fie cel putin 10 abonati.Trebuiesc montate antene pe bloc.La antene am auzit ca sunt de proasta calitate si nu receptionezi AXN urile.Cealalta problema e ca la noi in bloc sunt pensionari comunisti care nu vor lasa o instalare de antena pe bloc ca cica se strica acoperisul.Si cum stim pensionarii sunt atrasi de serviciile obositilor de la Dolce.Deci ramin cu digi pe un televizor.Mai am 1 an si o sa i las.O sa mi iau un magic box si o sa am acasa si digi si dolce si boom si si toti furnizorii care emit in europa.Si asta fara sa mai dau bani furnizorilor din romania care fac diferente intre clienti si ii trateaza de parca noi i-am sluji pe ei si nu ei pe noi.
csachiri
May 29 2007, 14:57
Noah,am intrat si eu in posesia acestui receiver
Un receiver,un port infrarosu,2 telecomenzi identice.
In general e k,a disparut de pe panoul frontal ceasul,e robust design placut,2 cartele...
Buba mare e ca sa blocheaza anumite canale daca nu ai lnb dublu sau 2 antene
In acest caz iti faci o bucla iesire room 1,intrare room 2 si nu vei mai vedea:
Pratech,tv cultural,tv oradea,analog,axn crime si axn sci fi-adica toate cele cu 14V
Revin cu detalii si poze,scz
csachiri
May 30 2007, 12:00
QUOTE(rqbwins @ May 26 2007, 12:40) [snapback]2888066[/snapback]
Sunt din Cluj.Si am abonament DIGI de 1 an.M am dus acum citeva zile sa mi iau si eu un decodor twin.Problemele sunt urmatoarele.Nu ti se monteaza numai daca esti in zona de acoperire.In cluj numai 2 cartiere sunt acoperite.Si in restul cartierelor partial.Fibra optica de la ei trece la 200 de metri de apartamentul meu.Mi s-a spus ca numai atunci vor monta fibra daca o sa fie cel putin 10 abonati.Trebuiesc montate antene pe bloc.La antene am auzit ca sunt de proasta calitate si nu receptionezi AXN urile.Cealalta problema e ca la noi in bloc sunt pensionari comunisti care nu vor lasa o instalare de antena pe bloc ca cica se strica acoperisul.Si cum stim pensionarii sunt atrasi de serviciile obositilor de la Dolce.Deci ramin cu digi pe un televizor.Mai am 1 an si o sa i las.O sa mi iau un magic box si o sa am acasa si digi si dolce si boom si si toti furnizorii care emit in europa.Si asta fara sa mai dau bani furnizorilor din romania care fac diferente intre clienti si ii trateaza de parca noi i-am sluji pe ei si nu ei pe noi.
Asa arata MAGNIFICA BUCLA(imaginea 1 e cablul alb)

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.