Dupa exact 64 de zile de la semnarea precontractului cu Digi pentru abonamentul cu decodor dublu, au aparut baietii si s-au pus pe treaba. Au gaurit, au tras cabluri, au facut conexiunile interioare si i-au dat drumul. Am promis ca voi reveni cu primele impresii despre functionarea decodorului dublu. Chiar daca functioneaza de numai 24 de ore (non-stop) inca nu da semne de oboseala, desi sesizez o incalzire accentuata a aparatului. Banuiesc, ca e normal. Schimbarea programelor se face destul de repede, mai incet ca la cablul UPC-ist, dar peste Dolce (cu care am facut comparatie si am ramas uimit, contrar celor citite pe aici).M-a surprins placut si faptul ca programele pot fi rearanjate dupa bunul meu plac. Conexiunea cu televizorul ( Panasonic Quintrix Flat) e realizata prin mufa scart, si am o imagine acceptabila, defapt mult peste cablul UPC. Am legat decodorul si la un sistem 5.1, iar dupa modificarile de rigoare (Hyundai-ul avand doar iesire stereo)am obtinut un sunet bunicel, in special pe MTV Romania. Am urmarit si nivelul calitate-semnal, acestea mentinandu-se in media 80-85% asta in conditiile unui cer partial noros.
Am lasat la final problema cea mare, sesizata si de alti prieteni de pe acest forum, lipsa canalelor cu polarizare verticala, vre-o 6-7 la numar, parca. Ma intreb cum vor rezolva (daca o vor rezolva)aceasta problema, deoarece in contract apare stipulat ca una din obligatiile lor este aceea de a difuza minim 55 de programe, iar acum nu sunt decat 44.(Sau poate le-au inclus si pe cele FTA de pe satelitul lor

)
Reamintesc, ca sunt din Cluj (Grigorescu).