Help - Informatii EuroClub

hamsterel

Stiti careva de complexul rezidential EUROCLUB din zona Oltenitei? Am fost azi la o prezentare si pare cat de cat ok... Aspectul negativ este ca developerul este o mica firmulita infiintata anul trecut se pare de catre cei de la TAXI CLUB... Sa am incredere in ei???
kinderbueno
constructorul a avut 0 activitate in 2006.. si este o firma din braila care se lauda cu una si alta.. in schimb faptul ca sc ... srl care va fi beneficiara nu are nici o data de identificare.. mi se pare cam ciudat.............

Sir_Kiri
QUOTE(hamsterel @ Feb 7 2007, 15:51) *
Stiti careva de complexul rezidential EUROCLUB din zona Oltenitei? Am fost azi la o prezentare si pare cat de cat ok... Aspectul negativ este ca developerul este o mica firmulita infiintata anul trecut se pare de catre cei de la TAXI CLUB... Sa am incredere in ei???

salutare...

mai are cineva informatii despre euroclub? eu acum l-am descoperit si as vrea sa fac o rezervare chiar saptamana viitoare! mis epar preturi bune, ma intreb daca sunt de increder sau nu?

A mai auzit/ facut rezervare cineva?
Karrina1
Buna,

Si eu sunt interesata de acest complex rezidential. Mai stie cineva ceva despre el? Am auzit si eu ca acest EuroClub Hoteluri si Restaurante ar fi tot al celor care au firma Taxi Club. Poate cineva sa confirme?

Este cineva care si-a cumparat acolo locuinta si ne poate da mai multe detalii?

MERCI
hamsterel
Buna,

Eu am cumparat acolo... Daca vrei mai multe informatii cauta-ma pe private
bAgH3rA
QUOTE (hamsterel @ Feb 3 2008, 23:48) *
Buna,

Eu am cumparat acolo... Daca vrei mai multe informatii cauta-ma pe private

Ideal ar fi daca ai cumparat acolo si ai informatii sa ii luminezi si pe altii .

Eu nu inteleg , totusi firma asta nu a plecat cu un buget minim la drum ?. Cum se promoveaza doar prin anunturi de mica publicitate iar situl este pe lx.ro

Iar despre design nu mai zic.
val18
Confirm ca sunt tipii care au firma TAXI CLUB

samprasfan03
Am fost aseara la o "vizionare" la EuroClub.

Ce sa zic...sunt la o aruncatura de bat de Jupiter. Baietii lucreaza din greu...era 20:30 si era lumina, se lucra la fundatie. Dar e si normal daca vor sa termine pana in sept 2008.

Ca locatie mi se pare ok, 500 m de Piata Sudului. Dar nu stiu cat de linistita e zona.
Agentul imobiliar il lauda ca are vedere la Lacul Vacaresti, insa nu asta e important. Nu am auzit de ARCOGEX. Le-am gasit site-ul:

http://www.arcogex.ro

Se pare ca au construit in Braila, Faurei si iata acum, in Bucuresti:

"Cart. Vidin - Progresul - Braila
Cart. Plantelor - Braila
Zona Calarasi 2 - Braila

Locuinte ANL, oras Faurei
Sapaturi fundatie, structura beton armat + caramida, finisaje interioare, tamplarie, instalatii electrice si sanitare, sistematizare zona construita

Diverse vile P+2
Constructii de tip locuinta sau sedii firma

Bloc S2+P+12, Bucuresti (in executie)
Constructie de tip bloc locuinte in Sectorul 4, Bucuresti
Beneficiar: SC Euroclub Hoteluri si Restaurante SRL"

Ca preturi pare destul de ieftin, un apt 2 camere 85mp construiti (70 mp utili) ajunge la 120 000 euro cu tot cu TVA.

Ce spuneti?
coldplay
La asta cu +12 se lucra la fundatie? Si zici tu ca vor sa-l termine in sept 2008? lol.gif
hamsterel

Mai este cineva care a cumparat la Euroclub? Acum ca au inceput sa construiasca mai cu sarg poate ar trebui sa ne adunam mai multi locatari la un loc... la un mic, o bere in parculetul din fata cool.gif
turbo trabannt
QUOTE (coldplay @ Feb 21 2008, 19:16) *
La asta cu +12 se lucra la fundatie? Si zici tu ca vor sa-l termine in sept 2008? lol.gif

nici nu vreau sa ma gandesc la controlul calitatii lol.gif
hamsterel
Sa fim noi sanatosi ca nu o sa-l termine nici superman in septembrie... daca e anul asta cred ca e o mare realizare naughty.gif
skyconnect
www.euroclubrezidential.ro
californiadreamin
Salutare!

Cu toate ca nu a mai scris nimeni pe acest topic de mai bine de 6 luni, am si eu cateva intrebari legate de acest ansamblu rezidential:

1. Pana la urma, a cumparat cineva un apartament in acest bloc?
2. Care este termenul de finalizare a constructiei?
3. Stie cineva mai multe detalii despre starea apartamentelor la predare, respectiv ce inseamna semi-finisat si finisat?

Multumesc anticipat
vacantamijlocie
CITAT (samprasfan03 @ 21st February 2008, 20:11) *
Am fost aseara la o "vizionare" la EuroClub.

Ce sa zic...sunt la o aruncatura de bat de Jupiter. Baietii lucreaza din greu...era 20:30 si era lumina, se lucra la fundatie. Dar e si normal daca vor sa termine pana in sept 2008.

Ca locatie mi se pare ok, 500 m de Piata Sudului. Dar nu stiu cat de linistita e zona.
Agentul imobiliar il lauda ca are vedere la Lacul Vacaresti, insa nu asta e important. Nu am auzit de ARCOGEX. Le-am gasit site-ul:

http://www.arcogex.ro

Se pare ca au construit in Braila, Faurei si iata acum, in Bucuresti:

"Cart. Vidin - Progresul - Braila
Cart. Plantelor - Braila
Zona Calarasi 2 - Braila

Locuinte ANL, oras Faurei
Sapaturi fundatie, structura beton armat + caramida, finisaje interioare, tamplarie, instalatii electrice si sanitare, sistematizare zona construita

Diverse vile P+2
Constructii de tip locuinta sau sedii firma

Bloc S2+P+12, Bucuresti (in executie)
Constructie de tip bloc locuinte in Sectorul 4, Bucuresti
Beneficiar: SC Euroclub Hoteluri si Restaurante SRL"

Ca preturi pare destul de ieftin, un apt 2 camere 85mp construiti (70 mp utili) ajunge la 120 000 euro cu tot cu TVA.

Ce spuneti?

Cat mai e pretul acum ?
californiadreamin
Pe site 1015E/mp finisat
burebica
Nu intzeleg cum oameni care au platit la acest proiect (cateva zeci de mii de euro fiecare) nu fac nimic pentru banii lor. Firma a intrat in insolventa (reorganizare deocamdata) - adik la un pas de faliment. Ori v-au cazut banii astia din cer ori stati prea bine in fata televizorului si va e lene sa va miscati.
Am o veste pentru voi (inclusiv cei 4 care l-au dat in judecata) - nu isi recupereaza nimeni banii, sau nu va primi nimeni apartamentul daca nu face nimik - in acest moment chiar daca bateti cu teancul de bani la usa sa vi se vanda apartamentul in stadiul actual (nefinalizat) o sa aveti stupoarea ca nu o sa puteti nici macar sa il cumparati.

Somn usor in continuare!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.