joltloj
6th February 2007, 17:05
care sunt conditiile ca softul unui tel sa fie compatibil cu alt tel. cum e cazul w800 compatibil cu k750??? de exemplu sa bag soft de k800 pe un k750???(ziceam si eu asa, xcum asta m-as mira sa mearga tinand cont de diferenta de camere foto, dar daca ar merge?) apare acu k550 si ma gandeam sa schimb softul de la k750
joltloj
10th February 2007, 14:32
loveparade
11th February 2007, 04:59
da, ar merge...
incerca sa pui Windows Xp pe un 486! sau mai bine pe un calculator de buzunar sa pui simbian ! Vai ce as vrea si eu...
Tu nu gandesti inainte de a scrie ceva? Asa ceva e practic imposibil!... hai sa termin...
dr4gosh
4th August 2007, 15:13
salut, pe k550 merge softul de w610 vei avea un walkman/cybershot, singura problema este ca ai nevoie de un fisier de cativa kilo pentru al softa acasa si bine inteles de cablul de date si programele respective. Toate pot fi descarcate de pe www.topsony.com cu exceptta acelui fisier mic. Indicat ar fi sa folosesti versiunea CID51. In legatura cu acel fisier micut, este acelas ca si la w810, ma refer acelas tip de fisier. Poate va aparea pe la sfarsitul anului. Si eu astept sa apara.
antidote
6th August 2007, 20:06
Nu se poate si nici nu se va putea.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.