Samsung Hi8™ Camcorder with 2.5" LCD (SAM SCL810)

JohnDoe

ma gandesc sa imi cumpar o camera video... si am dat peste asta (vezi titlu)...

Vreau si eu opinii... se merita? Probleme?

Mersi mult.
GunX
cum adica "ai dat peste ea". te-ai lovit ? smile.gif

zi si tu de unde (noua, garantie) si cu cat. altfel de unde sa stim daca se merita ? daca ai gasit-o pierdut-o pe strada, eu zic sa o iei biggrin.gif

si de ce intrebi probleme ? de unde sa stie cineva daca tu cumperi un model cu probleme ?

daca vroiai sa intrebi despre formatul ei, Hi8 este un standard analogic depasit la ora actuala atat calitativ cat si ca optiuni de post-prelucrat materialul filmat pe calculator.

JohnDoe
hmm...

de dat de ea am dat la un magazin. Pretul este de $239. (e scumpa/ieftina?)

Formatul Hi8 nu e bun? nu ma intereseaza calitate profesionala. Nu ma intereseaza postprocesare. Ma intereseaza doar ca home-user.

Iar calitativ: nu e bun formatul? ce optiuni mai exista?

Mersi oricum.
GunX
pai citeste si tu ghidul meu, de fapt al cumparatorului de camere video de pe www.hi-fi.ro si te lamuresti de aproape tot ce ai intreabat.

despre Hi8, nu e vorba de calitate profesionala sau nu la 200$, ci de un format depasit sau nu. daca nu iti pasa de postprocesare, ia-o linistit. la banii aia cred ca merita oricum, o digitala si SH e de la 500$ in sus.... efectiv cat de buna e camera aia nu stiu
JohnDoe
aha.. mersi pentru informatii...

Oricum am mai facut rost de niste fonduri.. si o sa imi cumpar una cu MiniDV... (astea sunt mai bune??)

Thanx
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.