Locuri de campare în România și în Europa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Novo

salut
M-ar interesa si pe mine cat prezinti tu
te-as ruga sa-mi dai si mie un mail pe adresa asta: iuliu99@yahoo.com
Merci anticipat
BCoMan81
Buna ziua !

Suntem bucurosi ca ati ales sa va petreceti vacanta in campingul nostru.
Tarifele pt perioada acceasta sunt :

100.000 lei/ pers/zi campare
5-12 ani 50% gratuit
0-5 ani gratuit

40.000 lei/ zi parcare autoturism
80.000 lei/ zi parcare rulota sau camper

-Tarifele de mai sus includ acces la electricitate si apa calda Non Stop
-Loc amenajat pentru servit masa dotat cu gratar
-Bar-Club doatat cu TV si biliard, rummy
-lada frigorifica pt congelarea acumulatorilor necesare gentilor frigorifice proprii
-loc de joaca pt copii
-serviciu de receptie permanent :- serviciu de informatii
- depunere la seif
- corespondenta

Cazare in camere de 2 stele:
baie , proprie , frigider , tv
2 paturi -1.000.000 lei/zi

Apartament : baie , proprie , frigider , tv
1 pat matrimonial -1.500.000lei/zi

catadumi1
in sfirsit ati facut un site care sa mearga.
intrebarile mele, catre cel care a postat anuntul de mai sus, sunt urmatoarele:
daca este gratuit curentul electric, ai acces permanent la el? si ce ai voie sa bagi in prize?
pentru ca prefer sa platesc curentul la un camping dar sa pot baga orice si oricind. adica sa am o priza a mea. ma tem ca la zodiac, daca este gratuit, toata lumea se imbulzeste sa puna mina pe cablul cu pricina. ajunge el pentru toti locatarii?

si in plus, cit costa camparea in luna august????? eu in august vreau sa plec la mare, si mai e putin pina atunci!
domnisoara de la receptie m-a concediat rapid cind am intrebat asta...rusinos...poate stiti dvs...
plusica
Salutare,

astazi am sunat eu la Popas 3 Mamaia si mi-au spus ca pt luna iulie preturile sunt asa:
80000 lei / persoana / zi - cort
60000 lei / zi - masina.

Va pot da si un numar de telefon de la ei pentru mai multe detalii:

0241/831.357
catadumi1
si curentul?
george_gina
E cineva pe aici care poate sa-mi spuna cate ceva despre campingul Pescarul de langa mamaia?! sau e acelasi cu campingul pescaresc despre care vad ca s-a vb pe forum?!!!
Ma intereseaza care e mai bun.. pescarul sau hanul piratilor, in care am fost anul trecut.....fara manele, curat, pt merg impreuna cu ai mei copii, preturi...umbra...????
catadumi1
Gina...din cite am inteles camping pescaresc este de evitat..asa spunea un tip tot pe un forum.
Sincer si eu caut tot ce cauti tu...

BCoMan81
QUOTE(catadumi1 @ Jul 6 2006, 09:02) *
in sfirsit ati facut un site care sa mearga.
intrebarile mele, catre cel care a postat anuntul de mai sus, sunt urmatoarele:
daca este gratuit curentul electric, ai acces permanent la el? si ce ai voie sa bagi in prize?
pentru ca prefer sa platesc curentul la un camping dar sa pot baga orice si oricind. adica sa am o priza a mea. ma tem ca la zodiac, daca este gratuit, toata lumea se imbulzeste sa puna mina pe cablul cu pricina. ajunge el pentru toti locatarii?

si in plus, cit costa camparea in luna august????? eu in august vreau sa plec la mare, si mai e putin pina atunci!
domnisoara de la receptie m-a concediat rapid cind am intrebat asta...rusinos...poate stiti dvs...

- Curentu nu este gratuit, este inclus in pretul de mai sus .
- iar prizele sunt de 220V si aveti voie sa conectati aproximativ orice la ele (cam ce v-ar interesa sa conectati ) ele sunt destinate aparatelor proiectate pt camping ... mai multe detalii ve-ti afla daca sunati la receptie 0241/731404 . Daca nu va multumeste vre un raspuns cereti cu d-ul Bogdan.
- prizele sunt istalate in tablouri electrice distribuite pe toata suprafata campingului si sunt suficiente chiar si in perioada de varf ... dumneavoastra nu va mai ramane decat sa va conectati cu prelungitorul propriu la ele.
- preturile de acum vi l-am postat mai sus .. ele se vor mai scumpi cu circa 10-30% in perioada de varf . adica 11-13 lei pers/zi
4-5 lei parcarea
- cat despre domnisoara de la receptie imi pare rau si vom incerca sa nu se mai repete
BCoMan81
Popas Zodiac Vest se intinde pe o suprafata de 2 hectare, la numai 2 km distanta de Mangalia, la numai 100 m de centrul statiunii Neptun, la 200m de centrul statiunii Jupiter si la 40 km distanta de Constanta.Este situat intr-o zona frumoasa de padure, la aproximativ 300 m de Marea Neagra.

Exista spatii special amenajate pentru amplasarea corturilor si caravanelor:
* toalete si dusuri ;
* posibilitate de racordare la reteaua electrica;
* spatii pentru gratare;
* spatii separate pentru spalarea vaselor ;
* masini de spalat ;
* locuri de parcare pazite ;
* bungalow - camere cu 2 paturi dotate cu baie proprie, frigider, tv.color;
* apartamente;
* restaurant cu terasa.

De asemeni exista camere si bungalow cu urmatoarele dotari:
* baie proprie ;
* pat dublu sau matrimonial;
* frigider
* televizor
Sunt modalitati de petrecere a timpului in mod placut, cum ar fii:
Bowling, bazarele si restaurantele cu program folcloric, hotelul DOINA este o alta
varianta la numai 300 m distanta ofera o varietate de programe de relaxare si de
sanatate.
Personalul nostru va fii multumit sa va ofere si alte informatii.

Pentru mai multe informatii detalii si preturi va rugam contactati-ne la:

www.CampingZodiac.ro
Tel./fax 0241 731404
E-mail: SperantaCar@hotmail.com
Statiunea Jupiter-Neptun

Click pentru a vizualiza atașamentul
BCoMan81

coolspeak.gif

Eu va recoman Camping Zodiac Statiunea Jupiter-Neptun pt. mai multe poze si informatii vizitati site-ul www.CampingZodiac.ro
e-mail SperantaCar@hotmail.com sauTel./Fax 0241 731404 .

zeus-iulian
eu am fost in camping meduza anul trecut si a fost..............ok.
loc pt cort( eu am fost tot cu cortul ) este ori la umbra ,ori la soare, adica sunt si copaci daca vrei.
ce m-a nemultumit pe mine au fost conditiile-aici ma refer la apa pt dush.
in cele 5 zile cat am stat nu am vazut sa curga apa calda sad.gif ! de obicei puneam cate 3 sticle de 2L la soare si pana ma intorceam de la plaja erau calde coolspeak.gif
drumul de la camping pana la plaja este f mic- 3-4 min de mers pe jos
aaaa sa mentionez ca nu mi-au disparut lucruri din cort. Portofelul si lucrurile de valoare le luam cu mine
insa dupa ce "potopul" care a fost anul asta sad.gif nu stiu in ce stare se afla campingul
george_gina
QUOTE(catadumi1 @ Jul 6 2006, 16:43) *
Gina...din cite am inteles camping pescaresc este de evitat..asa spunea un tip tot pe un forum.
Sincer si eu caut tot ce cauti tu...

Da' ...de unde stii ca-s gina??!!! sau asa de mult transpare grija de "mama"?!!!!!!!
catadumi1
QUOTE(george_gina @ Jul 7 2006, 20:12) *
Da' ...de unde stii ca-s gina??!!! sau asa de mult transpare grija de "mama"?!!!!!!!

Scuze...am scris George_Gina dar am modificat anuntul si am taiat si prima parte din greseala. Am vazut si greseala dupa ce l-am trimis dar mi-a fost lene sa il reeditez pentru ca, sa-ti spun sincer, putin imi pasa cine esti: George, Gina, Tataie sau Gigi Becali... Eu ti-am dat un raspuns la intrebarea ta si, din cite se pare am gresit facand asta pentru ca te-ai atacat cu gelozii de trei lei. Puteai sa spui macar un merci...
Sper sa ai o vacanta minunata la camping pescaresc!
West
Am trimis si eu un mail celor de www.camping-s.ro pentru preturi.
Astept raspuns.
Presupun ca este situat tot in apropierea Hanului Piratilor si a Popas-ului Mamaia.
Stie cineva detalii despre cazarea la Popas Mamaia in casute?
Multumesc!
diandy
am fost eu asta vara si cam mirosea mad.gif de la namol dar in rest e ok
catadumi1
salut west
sa ne spui si noua ce raspuns ai primit de la camping s
vezi ca mai este un camping, din cite am inteles linga camping-s..se numeste marina surf. pare interesant si asta. dar, desi le-am trimis mail si le-am dat si telefon, nu mi-a raspuns nimeni.
pt ce perioada ai intrebat de preturi?
catadumi1
QUOTE(diandy @ Jul 16 2006, 10:10) *
am fost eu asta vara si cam mirosea mad.gif de la namol dar in rest e ok

in sfirsit cineva care a fost acolo. please, spune-ne mai multe. conditii, preturi, impresii. cum erau budele, dusurile, apa calda, locuri de campare, oameni, muzici (ce genuri..intelegi la ce ma refer...), se poate face conectare la curent, siguranta, etc. te rugam nu fi zgircit la vorbe. esti singurul care a fost si a stat acolo.
multumim anticipat
West
Pentru inceputul lui august am intrebat.
Acum sa-mi mai si raspunda.
Daca nu, am sa sun si la Camping-s si la Popas Mamaia si am sa intreb daca sunt locuri si pretul exact, eventual de o reducere daca iau 2 camere.
Revin cu detalii in caz de ceva.
catadumi1
QUOTE(West @ Jul 16 2006, 12:21) *
Pentru inceputul lui august am intrebat.
Acum sa-mi mai si raspunda.
Daca nu, am sa sun si la Camping-s si la Popas Mamaia si am sa intreb daca sunt locuri si pretul exact, eventual de o reducere daca iau 2 camere.
Revin cu detalii in caz de ceva.

please intreaba si preturile pentru cort (persoana - masina - curent)
george_gina
QUOTE(catadumi1 @ Jul 9 2006, 13:42) *
Scuze...am scris George_Gina dar am modificat anuntul si am taiat si prima parte din greseala. Am vazut si greseala dupa ce l-am trimis dar mi-a fost lene sa il reeditez pentru ca, sa-ti spun sincer, putin imi pasa cine esti: George, Gina, Tataie sau Gigi Becali... Eu ti-am dat un raspuns la intrebarea ta si, din cite se pare am gresit facand asta pentru ca te-ai atacat cu gelozii de trei lei. Puteai sa spui macar un merci...
Sper sa ai o vacanta minunata la camping pescaresc!

daaa.buna aluzia cu acel camping pescaresc....MERCI!!!
din pacate tu esti cel care te ataci... pur si simplu am scris fara sa ma gandesc la genul -asta ca sa nu scriu sexul, ca iar se intelege gresit.....
asa de curiozitate...nu sunt -george sau gina- genul de "camping pescaresc "si mi se face rau de cei care gandesc numai in negru...

QUOTE(catadumi1 @ Jul 17 2006, 10:08) *
please intreaba si preturile pentru cort (persoana - masina - curent)

135000 persoana
90000 masina
de curent nu m-a interesat...asta era saptamana trecuta, vazut la fata locului..si campingul se mai numeste si GPM...habar n-am de ce!! dar arata cel mai bine dintre toate.
West
Reply de la Camping S: "orice informatie o obtineti la 0241831108".
Ramane sa sun...
catadumi1
QUOTE(West @ Jul 18 2006, 08:43) *
Reply de la Camping S: "orice informatie o obtineti la 0241831108".
Ramane sa sun...

am sunat eu...
80.000/pers/zi
60.000/masina/zi
45.000/curent/zi - dar trebuie sa ai cablu lung de acasa...cu cit mai lung este cu atit mai multa independenta ai de stilpul de curent

campingul este urmatorul dupa H. Piratilor inspre Mamaia

pt George_Gina: SCUZE..sa aveti o vacanta frumoasa si cu timp bun! console.gif
taz21
Salut!
Imi place foarte mult sa merg cu cortul la munte si caut locuri noi de campare. Acestea ar trebui sa fie accesibile cu masina si eventual daca s-ar gasi si niste trasee prin zona.
Pana acum am stat cu cortul la Cheia (jud. Prahova), Plaiul Foii in Piatra Craiului, Lacul Vidraru.
Nu caut neaparat camping-uri, ci locuri unde se aduna mai multi care stau cu cortul, si care nu vin numai pentru gratare si manele. Locuri curate si cu privelisti deosebite ca cea din Piatra Craiului.
Multumesc
iunia
Eu am fost la Caciulata, 13 Ron - masina, cort + 2 persoane. N-au apa calda, in schimb miros suficient de ... naspa.. Preferi sa mergi la o terasa sau un hotel ca sa te "eliberezi".

E o terasa ceva prin apropiere, am adormit " cu ritmu'n vine".
iunia
Am fost in Florenta si Bolognia la cort, grup sanitar super curat, spatiu mult, verde, nu erau corturi foarte aproape, puteai gati, aveai frigider... Se putea sta si la casute, dar am ales la cort, nu ne-a dat mana sa dam 40 Euro pe o casuta.. asta acu 2-3 ani.

In Ungaria am sta doar la casute, 2 campinguri diferite, am oprit cand s-a inserat, nu mai stiu exact unde. In jur de 20 euro casuta pentru 3 persoane. Conditii de o stea: chiar daca intr-o parte avea si bucatarie si erau mai multe camere, nu era renovat de mult.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.