1024
8th June 2006, 20:20
ptr.gusteru:nu a mers replay:ti-am trimis un mesaj!
codruta
9th June 2006, 09:45
Uita-te pe www.vacansoleil.com (corturile amenajate se cheama tente de luxe - ai si niste poze). Iti dau si niste adrese de campinguri (www.homair.com, www.campeggi.it, www.francecamping.com, ww.vayacamping.net).
Codruta
catadumi1
21st June 2006, 08:03
A fost cineva la campingul Meduza, din Eforie? As vrea si eu citeva detalii despre acest camping. Nu neaparat preturi de anul acesta, ca pentru asta sun eu si va spun si voua. Ma intereseaza cum arata campingul, caci pe net nu gasesc nici o poza. Am vazut ceva pe Google Earth...dar nu e prea concludent. As vrea sa stiu cum e locul. Daca sunt locuri de cort (am uitat sa precizez, eu merg cu cortul), daca sunt copaci pentru umbra sub care sa pui cortul, cum sunt wc-urile, cum sunt dusurile, tot ce se poate spune etc.
catadumi1
22nd June 2006, 15:25
Chiar n-a fost nimeni in eforie???
blackdragon
22nd June 2006, 17:44
eforie pute , si sud si nord ... intradevar sud pute mai mult ...
delia77
24th June 2006, 15:39
Stii cumva care sunt preturile la Popas Mamaia si daca poti te-as ruga sa si descrii putin campingul. Mersi anticipat
pt S.Germain
Stii cumva care sunt preturile la Popas Mamaia si daca poti te-as ruga sa si descrii putin campingul. Mersi anticipat
Pt ca daca preturile sunt ca la Hanul Piratilor, atunci merita fratilor sa mergeti in Bulgaria. Am gasit la Varna cazare cu cort la 5 euro de pers. si e inclus tot adica masina, electricitate, apa, tot si nu se compara cu litoralul nostru.
1024
29th June 2006, 06:50
ptr gusteru:mi-ai promis ca imi trimiti ceva.poate iti faci timp,te rog frumos!
dobrotescunicol
1st July 2006, 12:29
Ceva preţuri pentru anul acesta?
sonya_ss
2nd July 2006, 16:22
ca tot e vara si e vremea concediilor, va povestesc pe scurt despre campingurile prin care am trecut:
cel mai bine amenajat din cate am vazut pana acum: Darste, la Brasov. e la iesirea din Brasov, spre Bucuresti, pe langa linia ferata. acum 2 ani era 200.000 de cort. ai de toate: grupuri sanitare extrem de curate (cate doua cladiri pentru fiecare sex), loc de spalat vase, loc de spalat rufe, loc de facut gratar, prize, casute, motel, etc.
urmeaza Dumbrava, din Sibiu. Tot la iesirea din oras, foarte mare, langa padure, se ajunge cu troleul de la gara (cca 30 minute). grupuri sanitare ok, mancare ieftina si buna, acum doi ani era 50.000 de persoana pe noapte.
La Targu Mures exista un camping, cred ca week-end se numeste, cand am fost era destul de gol, grupuri sanitare ok, se poate ajunge in 30 minute din centru, mers pe jos, este pe langa un rau. (taximetristii stiu sigur unde e).
la cluj, campingul este destul de departe de oras, nu se poate ajunge decat cu taxiul si te taxeaza si pentru drumul de intoarcere. terenul unde este campingul este destul de denivelat, noi a trebuit sa dam cortul la o parte si sa scoatem toate balariile crescute pe acolo, oricum, nu a fost o experienta prea placuta, am ajuns pe ploaie, am plecat pe ploaie, la 13 grade la amiaza, in iulie.
la simeria am campat in curtea casei dörr, intre timp cred ca au amenajat si campingul. conditiile au fost bune, aveam acces la grupul sanitar din casa, aveau si restaurant, mancarea era foarte, foarte buna si oamenii extrem de amabili.
la Sighisoara, dupa ce ani de zile am stat prin curtile oamenilor, acum 2 ani am stat la strand, destul de bine, doar ca foarte aglomerat (era festivalul), muzica la maxim (macar nu erau manele), grupurile sanitare nu erau cine stie ce, dar mergeau.
la balea lac am campat langa cabana salvamontistilor, a fost ok, mai nasol cu grupurile sanitare.
catadumi1
4th July 2006, 09:16
www.hanulpiratilor.ro/cazare.php
si iti calculezi tu singurel
valea de pesti, in coada lacului de acumulare, conditii - ce iti ofera natura.