mphlorin
3rd August 2009, 11:20
in jupiter, la camping zodiac: 16 lei de persoana, 7 lei masina; curent, umbra, toalete si dusuri aproximativ ok, mai sunt si porci in camping, dar curatenie se face destul de des
am uitat sa zic de wifi, poate conteaza pt unii;
ps: campati langa rulote, sunt oameni cu mare bun-simt
mdt
3rd August 2009, 12:20
Camping in nordul Bulgariei stie cineva? (la N de Varna)
Cum e campingul Kristina de la Kranevo?
mphlorin
3rd August 2009, 12:23
gasesti un camping imediat dupa vama veche, la cativa km; e si un camping langa nisipurile de aur, dar e scumpicel.. si mosu nu stie engleza; din cate am inteles de la el are amenajat super cu casute, restaurant, alea alea..
mdt
3rd August 2009, 12:52
Multumesc!
La campingul de langa Vama veche ai fost? Sunt curate toaletele si dusurile?
Cel de langa Nisipuri e la N de statiune? O fi la Kranevo unde am inteles ca ar fi vreo 3. Vreau sa fie curat.
mphlorin
3rd August 2009, 13:25
la cel de langa vama nu, am vazut doar indicator; cel de langa nisipuri e la 1-2 km de statiune, din cate vad aici http://wikimapia.org/#lat=43.3305472&l...amp;m=b&v=1 se pare ca e la Kranevo .. dar 90 de leva pe noapte la cort mi se pare imens (sau am fost eu bou si n-am inteles bine de la mosu ala)
daca tot vrei pe langa nisipuri, recomand calduros family hotel (asta e la vreo 2 km de camping Kranevo), e 50 de leva camera, si sunt super conditii (n-ai tv, dar ai wifi si mufa tv
)
daca te intereseaza, am sa descarc diseara log-ul din gps si-ti dau coordonate exacte pt nisipuri, inclusiv unde sa iei cea mai buna inghetata
mdt
3rd August 2009, 13:53
Multumesc, probabil n-ai inteles bine 90 leva. Am sa caut campinguri in zona Kranevo.
Nisipuri nu multumesc, am fost acolo o saptamana cum 2-3 ani, nu mai vreau!
mphlorin
3rd August 2009, 13:59
mdt
3rd August 2009, 14:23
M-ai lamurit cu hotelul
, am rezervat la hotel Ankor Kranevo un apartament cu 60 euro, mic dejun inclus (mergem 6 persoane). Vrem doar pe week-end sa ne plimbam prin Balcic si sa facem plaja in Albena.
mphlorin
3rd August 2009, 14:31
cam multe alge prin albena acum dar sunt si portiuni ok; nu uita hartia de 5 leva pt auto-taxare
vreme buna sa aveti
mihaiqq
5th August 2009, 11:58
Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii exacte legate de camparea cu cortul in Busteni sau in apropriere.Suntem un grup de studenti fara experienta si dorim sa facem cateva trasee in zona busteni:bebele crucea omu; babele pestera;si ce mai putem face noi in fuctie de nivelul nostru de pregatire.Nu am mai fost niciodata si am dorii sa mergem intr-un camping amenajat special pt corturi unde sa fim cat de cat feriti de ursi.Orice informatie legata de un nume,, numar de telefon, aplasare, obiective turistice este binevenita.
Va multumesc
lilianacostache
17th August 2009, 13:08
Am revenit din Apuseni (ultima destinatie din acest concediu) saptamana trecuta, intre 11 si 14 august am campat in Garda de Sus. Stiam de Mama Uta insa nu se mai poate campa acolo, se face drum catre o partie de schi. In schimb se poate campa pe terenul din stanga pensiunii, nu are legatura cu Mama Uta. Proprietarii au amenajat toaleta si dusuri cu apa calda non-stop, gratar, un foisor din lemn lacuit cu masa, au si doua camere disponibile in aceeasi cladire cu baia (la etaj). Si preturile de bun simt, 20 lei de cort (cu totul, nu separat de persoana, masina si cort!!!), 50 lei camera cu TV pe noapte, negociabil la 40 de la 2 nopti de cazare in sus. Am luat si nr. de telefon, Fam. Burz, 258.778054. Accepta caini.
Pentru zona Lacul Rosu, am descoperit un loc de campare amenajat la 4 km pana in Lacul Rosu venind dinspre Gheorghieni, 25 lei de masina (inclusiv cort si persoane), au mai multe foisoare din lemn, toalete "de curte" (curate!), apa potabila la un izvor la 50 m pe sosea. Accepta caini.
La campingul Sapanta pretul e de 15 lei cu totul (cel mai ieftin), apa calda non-stop, toalete curate, accepta caini.
Am incercat sa campam la Apollo in Felix si umflatul cu vadite semne de cultura a gratarului si ghiulului care era platit sa stea la poarta a spus de cum ne-a vazut (nici n-am apucat sa coboram din masina): "daca aveti caini mai bine plecati de aici"...am ramas fara replica , ne asteptam sa ne spuna cel putin ca "nu primim cu caini" sau "politica firmei este sa..." Oricum, burtosul, in grosolania lui, ne-a facut un bine: banii nostri au fost buni si in alta parte, la pensiunea Carmensa in curte la 20 lei (cu totul). Altfel dadeam la apollo si 15 lei de persoana si 10 lei pe cort. Pentru camping apollo baile felix, in materie de relatii cu publicul, am numai
.
Chiar va rog sa mai postati impresii de pe unde ati fost, numere de telefon, preturi, curatenie, amabilitate, daca accepta animale etc.
mphlorin
17th August 2009, 13:25
CITAT (lilianacostache @ 17th August 2009, 14:08)

La campingul Sapanta pretul e de 15 lei cu totul (cel mai ieftin), apa calda non-stop, toalete curate, accepta caini.

cel cu rulote, din maramures ? de la capatul satului ?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.