gg0606
9th August 2007, 10:10
"La Lacul Rosu se campeaza langa lac, cand am fost ultima data nu trebuia sa platim nimic"
Anul asta nu mai merge sa campezi cortul pe malul Lacului.. Rosu .... este rezervatie; am campat mai sus de chei, pe o pajiste superba, inainte de tuneluri pe stanga, dupa ce treci raul, pe langa niste casute..superb!!
Ce preturi sunt la Campingul Pescaresc de langa Mamaia??
MicPitic
13th August 2007, 06:21
Salut,am o dilema si am nevoie de ajutor. Vrreu sa merg la munte undeva in liniste cu un cort si am nevoie de un loc relativ sigur cu trasee usoare,nu stiu unde dar vreu sa plec cam pe 28 aug, noi suntem 4 pers din cta si 2 fete sunt mai lipsite de antrenament
.Daca aveti vre-o idee este binevenita sau daca stiti grupuri ce pleca pe undeva sa ne putem lipii si noi,multumesc. Salutari
adibo
14th August 2007, 09:07
Salut!
am de gand sa plec in 2 zile la regia, sarmisegetusa regia ... sunt din hateg si am cateva alternative la clasicul drum prin orastie-orastioara de sus-costesti-gradistea de munte-regia. acestea ar fi calan-bosorod-luncani-gradistea de munte(dupa luncani ar mai fi maxim 10 km pana undeva dupa gradistea de munte); ar mai fi un traseu de pe la baru ... dar nu cred ca merita ... as vrea sa stiu pe unde as putea campa ... si eventual ce traseu ati alege .... deasemena duap ce am planificat toata treaba am aflat ca vineri si sambata are loc festivalul de costesti ... multa bere, mici ... si se aduna toti localnicii si nu numai .... dat totusi tintele sunt toate cetatile dacice .. sper sa tina vremea ...
kerkyra
17th August 2007, 08:15
As vrea sa ajung la Sibiu in septembrie, poate recomanda cineva un camping in apropiere, conditii, preturi, modalitati de rezervare. As vrea casute, nu la cort. Am gasit ceva despre complex Ananas, a fost cineva?
juzso
18th August 2007, 14:54
Va recomand campingul bradul din Toplita www.ebradul.ro si campingul din Sovata Vasskert www.sovata.hu
insa campingul Univers din Baile Tusnad ,cel putin Wc-ul este un infern .
tividan
27th August 2007, 23:04
poate cam tarziu dar pe viitor sa stie lumea
eu am fost in de 1 Mai la Fantanele si am dormit chiar pe marginea lacului.
Sca de dormit Atta Hiker extrem -8 dar am dormit in boxeri.
Afara dimineatza erau 0 gradre celsius 
nui moarte si peisejele sunt super
PS: in 10 zile vezi si padisul si belishul si zona tarnitza cu marisel
ImDrunk
27th August 2007, 23:16
eu am fost acu 3 saptamani la Tarnita cu cortu si chiar nu o fost frig aveam pe mine o bluza si un pantalon atata si sacu de dormit
zona ii superba da si eu zic ca 10 zile ii mult nu ai ce face acolo 10 zile
Ryco1
17th September 2007, 15:19
Cheile Valsanului in judetul Arges este o locatie superba, care merita vazuta.Drum de acces foarte bun.Pentru cei care nu vor sa stea la cort,exista doua pensiunii chiar in poienile soarelui.
markuser
19th October 2007, 21:27
Hi,
un site interesant: camping guide
marcus
xwh
19th October 2007, 21:36
---CLAU---
8th November 2007, 19:58
Pe Piatra Craiului am fost la Garofita Pietrii Craiului care contrar asteptarilor datorita diverselor barfe am constatat ca e chiar superb si cabanierul nu e un psihopat nebun cum zic altii(credeti-ma ca am avut nopti pierdute cu omul ala stand si palavragind despre diverse teme si chiar am avut de invatat de la el).
Si cum numele topicului nu era cabane din Romania tot pe piatra sunt niste refugii din plastic relativ noi (putini ani) care se afla in stare foarte buna...Aaa! apropos de refugiile de pe piatra ...e un refugiu in Saua Funduri despre care am auzit de la mai multe lume ca a fost gasit greu...eu cand am tecut pe acolo prima oara eram cu cineva care stia zona....In fine...din saua funduri trebuie coborat putin pepartea estica si inaintat putin spre nord
lori_2001
12th March 2008, 21:56
http://www.campingo.com/romania-camping.htm
Un site interesant, am aflat de alte camping din Romania.
clara_spiele
13th March 2008, 20:53
Nu stiu cum coabitati cu ursul intr-un camping la munte, in special in Piatra Craiului.
Robert_Kiran
12th May 2008, 23:23
QUOTE (clara_spiele @ Mar 13 2008, 21:53)

Nu stiu cum coabitati cu ursul intr-un camping la munte, in special in Piatra Craiului.
Foarte simplu ... renunti la cort si iti iei o rulota. Eu am coabitat fara probleme in zona Brasovului
LunaCrystal
14th May 2008, 01:05
Si cum mergi cu rulota in zone la zeci de km distanta de sosea pe munte cu adevarat, nu pe langa munte ?
AdCrys20
15th May 2008, 17:15
Salutare. Vreau sa organizez o tabara de 50 de persoane la munte. Tabara sa fie de 1 saptamana. Ziceti-mi un loc bun de plasat 50 de corturi, langa o apa curgatoare potabila, si sa am posibilitatea de a face 2 trasee ... ceva varfuri de preferat.
P.S. Exclus Valea Prahovei ...
PeterPan 42
15th May 2008, 20:15
QUOTE (AdCrys20 @ May 15 2008, 17:15)

Salutare. Vreau sa organizez o tabara de 50 de persoane la munte. Tabara sa fie de 1 saptamana. Ziceti-mi un loc bun de plasat 50 de corturi, langa o apa curgatoare potabila, si sa am posibilitatea de a face 2 trasee ... ceva varfuri de preferat.
P.S. Exclus Valea Prahovei ...
Pe Transfagarasan, puneti corturile laga Cabana Piscu Negru iar ca trasee :
1- Lacul Capra , vf. Vanatoarea lui Buteanu
2- vf. Piscu Negru
3- Cascada Lespezi, vf. Lespezi
reoscatu
23rd May 2008, 07:31
dar locuri de campare neamenajate prin Jud BRasov, Prahova ?
am mers mult pe Valea Doftanei si pe la Cheia, am incercat si Barajul de la Siriu.
plec f des weekendurile si nu as vrea sa fie prea departe de Bucuresti. voi pe unde mai mergeti ?
cipmail2002
29th May 2008, 15:24
Salut.Poate cineva sa ma ajute cu niste informatii despre posibile locuri de campare in Retezat?Atat locurile amenajate dar si cele neamenajate dar unde totusi sa mai fie si altcineva?
pescaru
30th May 2008, 10:09
QUOTE (cipmail2002 @ May 29 2008, 16:24)

Salut.Poate cineva sa ma ajute cu niste informatii despre posibile locuri de campare in Retezat?Atat locurile amenajate dar si cele neamenajate dar unde totusi sa mai fie si altcineva?
Art.29.
Camparea pe teritoriul Parcului National Retezat se reglementeaza astfel: camparea este permisa în zona tampon, respectiv: în zona cabanelor Gura-Zlata, Râusor, Câmpusel si în Stâna de Râu în locurile amenajate de detinatorii de terenuri cu avizul APNR, precum si în locurile de campare amenajate de Ocolul Silvic Retezat de-a lungul vailor Râului Mare; în zona de cu protectie speciala a Parcului este permisa camparea în: zona cabanelor Pietrele, Rotunda, Buta, în Poiana Pelegii, în caldarea Bucurei (lânga refugiul Salvamont), la Zanoaga (în apropierea punctului de permanenta Salvamont) si în locurile de campare amenajate de catre ocolul silvic pe Valea Lapusnicului Mare, în locurile marcate în acest sens; saparea de santuri în jurul corturilor sau utilizarea oricaror materiale de origine vegetala (cetina, ferigi, muschi) sub corturi este interzisa;...
http://www.retezat.ro/tourism/reguli-de-vi...entul-parcului/
Ai grija, spre deosebire de alte parcuri nationale, aici chiar se tine cont de anumite reguli si exista persoane care efectueaza controale si aplica sanctiuni (un fapt imbucurator).
Stil NebuN
11th June 2008, 17:43
Deci, camping cu cortu` , problema e locatia ... pana acum am primit un sfat, sa ne ducem la Braconia(sper ca am scris corect) , langa Orsova, problema e ca de la Or -> Br sunt km multi, iar noi mergem cu trenu` care duce numai pana la Or...
so, daca aveti sugestii pt mine, locatii, preturi (deasemenea m-ar interesa si daca stiti locuri cu cabanute / pensiuni @ munte) ...
daca a mai fost un astfel de topic imi cer scuze, nu am rabdarea + timpul + ca de aici ma astept sa aflu cat mai multe..
simgramancri
26th June 2008, 09:59
As dori sa merg cu un grup de circa 30 de persoane intr-un weekend in zona Muntilor Vrancei sau Muntilor Buzaului. Stiti vreun loc unde am putea sa asezam corturile, daca e posibil si in apropierea unui rau?
Klauss78
30th June 2008, 09:44
Banuiesc ca este vorba de Mraconia. Te poti interesa daca sunt autobuze, microbuze spre Moldova Noua din orsova. Si apoi cobori chiar unde este sculptat capul lui decebal in piatra. Mergi cam 3 km si ajungi. Sunt si casute .. poti pune si cortul ... dar atentie ca-s foarte multe terenuri private pe acolo.
PS Daca vrei sa te ajute cineva poti da mai multe detalii.
Iti pot recomanda un loc in apuseni ... dar nu stiu de unde esti si cat esti dispus sa mergi..
arcadiu
11th August 2008, 13:24
hello
stiti cumva daca in locurile amenajate ptr corturi se poate merge cu cainele.si daca da , trebuie sa platesc si pentru el?
multumesc
Comisarul007
20th August 2008, 09:36
QUOTE (reoscatu @ May 23 2008, 08:31)

dar locuri de campare neamenajate prin Jud BRasov, Prahova ?
am mers mult pe Valea Doftanei si pe la Cheia, am incercat si Barajul de la Siriu.
plec f des weekendurile si nu as vrea sa fie prea departe de Bucuresti. voi pe unde mai mergeti ?
In Brasov eu stiu doua locuri de campare...in Camping Darste, chiar pe DN1 si la Dambul Morii, tot pe DN1.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.