Noi am mers in iulie la Camping Sport Rasnov. E un camping ft. bine asezat la poalele cetatii. Noi am avut cortul cu noi dar am stat la casute ca era ieftin: 250.000 casuta cu 2 locuri insa modeste, cu lenjerie veche dar spalata cred(mirosea a mucegai), iar un pat avea saltea relaxa(celalalt tare ca la armata). Grupul sanitar in schimb era ft. curat, pe categorii, barbati-femei, cu cate 3 wc-uri si 2 chiuvete fiecare+oglinzi intregi si sterse in fiecare zi; aveau si cate un dus dar inutil ca nu era apa calda, doar apa rece, da' rece-rece...
E loc destul si pt. corturi(erau polonezi), era si o rulota, loc pt. bucatarie afara cu chiuvete, prize...
E ft. frumos la Rasnov si mancare e destula, merg si restaurantele...
Din Rasnov noi am mers in Cheile Rasnoavei: cu masina pana la cab. Cheia iar de acolo pe jos(30.000 intrarea in chei) si se poate campa de-a lungul apei, iar de acolo mai departe urcus pana la cab. Poiana Secuilor, cab. T

rei Brazi.
Se poate merge din Rasnov cu masina pe drum excelent aprox. 10-15 km in Poiana Brasov pt. Postavaru, respectiv Predeal pt. Bucegi si Piatra Mare...