QUOTE(sagarion @ Feb 23 2007, 13:05)

Nu se intampla nimic daca setezi de 1,5 ori > RAM sau de 2 ori mai mare, este vorba doar de performanta. Daca tin bine minte NFS 5 nu imi mergea decat daca setam PF la 512Mb fix. Nu prea e bine sa lasi PF pe auto, altfel nu mai recomanda Microsoft sa-l setezi 1,5->3 ori mai mare decat ai RAM.
G_DD metoda aia buna de care ai auzit tu cu swap-ul pe o partitie special creata era pe un harddisk special, gandeste-te cat timp iar lua capului de citire de la hard sa se duca sa citeasca datele in C: unde le ai stocate, sa le retina in cache, apoi sa se duca la D: sau E: sa le stocheze in PF. Pe cand daca ar fi HDD-uri diferite ar transfera datele de la unul la altul instant.
Ms. O sa il duc dinnou in c, da' o sa se fragmenteze, iar in d statea neatins...iar despre swap am lasat minimul si maximul recomandat(382-1180) , insa diskeeper a spus sa pun 680 si asa am facut 
QUOTE(antinVidia @ Feb 23 2007, 13:34)

De citit citesti multe si primesti o gramada de sfaturi , dar tu trebuie sa extragi ce e mai bun din fiecare si sa faci cum crezi tu ca e mai bine.
Probleme avem toti cu PC , chestia aia cu : " Aoleo , dar ai probleme mereu cu sistemul de operare ! " a fost un fel de gluma,sper sa nu te superi

.
Cum sa ma supar dom'le ? doar probleme avem toti si trebuie sa invatam ceva din ele !
Bafta.
QUOTE(antinari @ Feb 23 2007, 14:11)

nu se sterg automat, se sterg cu timpul, pe masura ce spatiul alocat pentru system restore se "umple". in ordinea "vechimi"
dar daca vei dori sa restaurezi sistemul vei putea selecta punctul de restore facut de tine la momentul cand esti multumit de cum iti merge sistemul
poti sa-l lasi activ doar pe C:, cel putin eu asa fac, sau poti sa-l lasi activ pe toate partitiile, asta e alegerea ta
Aha, nu stiam, deci sa-l las doar pentru C; mi se pare f. bine asa.
Ms mult !!!