Resoftare

ghinduta

Cand un telefonul este resoftat ce informatii se pierd si ce informatii raman pe telefon?

Am dat un motorola in service si a venit inapoi "reparat" cu statusul: resoftat.
Uimirea mea este ca am regasit pozele si melodiile care le-am lasat eu in telefon, setarile de personalizare la profilul audio si grafic ... si culmea culmilor ... chiar alarma salvata de mine la 6AM smile.gif

ma puteti lamuri careva?
pastel3005
QUOTE(ghinduta @ Jan 31 2007, 22:28) *
Cand un telefonul este resoftat ce informatii se pierd si ce informatii raman pe telefon?

Am dat un motorola in service si a venit inapoi "reparat" cu statusul: resoftat.
Uimirea mea este ca am regasit pozele si melodiile care le-am lasat eu in telefon, setarile de personalizare la profilul audio si grafic ... si culmea culmilor ... chiar alarma salvata de mine la 6AM smile.gif

ma puteti lamuri careva?

daca a fost posibil ti-au facut un backup la soft. si problema fiind alta, au putut sa repuna.
la o resoftare normala, adica nu din backup, se duce tot ce e in memoria telului. ramine doar ce e pe sim, si pe cardul de memorie.
eu cred ca nu a fost resoftat. smile.gif

ghinduta
eu cred ca nu a fost resoftat.
asa ma gandeam si eu.
dar mai speram in naivitatea mea sa fiu contrazisa de alte pareri mai avizate decat mine huh.gif sad.gif
C++
QUOTE(ghinduta @ Jan 31 2007, 22:28) *

ma puteti lamuri careva?

Telefoanele mai noi de la Motorola au User Partition unde sunt salvate cele spuse de tine !
La resoftare ramin intacte setarile si celelalte lucruri !
cr4zykid
Am si eu o problema cu un Sony Ericsson k310i versiunea personalizata de cei de la Vodafone.... cea cu acel soft modificat kre ocupa vreo 3 Mb in plus
vreau si eu sa fac rost de firmul lui original ... si sa il repun....intrebarea este dak pierd continutul multimedia(filme muzica jocuri apliktii si toate cele.... di daka telefonul ramane blocat in retea....) .... si dak pot sa pun un windows mobile sau mac os x (mac osx am vazut pe un motorola v360v)
===================================
+ Software Info +
================
MODEL Sony Ericson K310i
Software NFO: RADA044 prgCXC1250471_VODAFONE_DO R4DA044
EROM: R3A005 prgCXC1250476_EROM_DB2010_DORIS_FAFLA_SIBLEY
Camera SW VER: 3.7
ITP SW VER: CXC 1250463 R13
Customization: CDA102570/67 R7A cxc1250474 R4DA044 VFE_LIVE_3
Curent Ver: PA7
JAVA SW VER: 6.4
Update service SW
UA version: CRH1069179 R3B010 2006-02-03 10:08
PESONALIZED WITH NMC 2
================================================
ma ajuta si pe mine cineva???? ms mult in avans.... si cin poate sa ma ajute pls mail-me Cr4ZyKID@yahoo.com
VipeR85
am facut o resoftare la un k750i, si am pierdut tot ce se afla in memoria telefonului, adica toate setarile, memento-urile si ce se mai afla prin calendar, intr-un cuvant absolut tot din memoria telefonului. cartela sim si cardul au ramas intacte.
iri_dan
Am si eu o problema la un k510i sa stricat softu la el lam dus la reparat si miau spus ca nu are soft si ca nu mil poate face, se mai poate face ceva ca telefonu sa mearga sau numa pentru piese?

iri_dan
nobody???
BNG
La cate service-uri ai fost?
iri_dan

cam la toat edin orashu meu din lugoj si nici unu nu a fost in stare sa mi-l repare toti miau spus ca nu are soft, mai pot face ceva din el sau nimic
iri_dan
?????????????????? scratchchin.gif
epigonul
QUOTE(iri_dan @ Jun 26 2007, 15:06) [snapback]3018797[/snapback]
?????????????????? scratchchin.gif

Am un nokia 6288 cu card de 512. de la o vreme a inceput sa se stinga singur. apoi ma chinuii o vreme sa il aprind si clipeste de cateva ori ecranul si nu se aprinde. intr un final am reusit sa il tin aprins incat sa il conectez la calc si sa ii fac un update la soft cu ultima varianta pt el de pe www.nokia , m am jucat prin el fara nici o problema pana cand am intrat in temele lui originale care nu pot sa le sterg. problemele au reinceput. nu stiu exact dk e de la teme sau nu dar deja ma dispera problema asta. cum ar trebui sa ii fac o resoftare?
reovel
cineva a schimbat codul meu de siguranta si a activat blocare taste cu cod de siguranta. telefonul e un nokia 6288. aveti vreo idee despre cum sa-l resoftez? va multumesc
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.