wattmetru

flo_victor

stie careva unde se poate gasi un wattmetru digtal dintra acela care se baga in priza si apoi in el consumatorul
gec
QUOTE(flo_victor @ Jan 29 2007, 23:13) *
stie careva unde se poate gasi un wattmetru digtal dintra acela care se baga in priza si apoi in el consumatorul

Incearca la metro - selgros - praktiker sau oricare suermarket in generalunde sunt electrocasnice mai serioare

flo_victor
QUOTE(gec @ Jan 29 2007, 23:21) *
Incearca la metro - selgros - praktiker sau oricare suermarket in generalunde sunt electrocasnice mai serioare

am cautat si nu am gasit deloc
am vazut ca altii de forum au pus niste poze cu astfel de aparate
geos
QUOTE(flo_victor @ Jan 29 2007, 23:24) *
am cautat si nu am gasit deloc
am vazut ca altii de forum au pus niste poze cu astfel de aparate

PM
DeeJay
in magazinele PLUS apar din cand in cand in oferta, de acolo l-am cumparat, costa 39.99
Tic1
QUOTE(DeeJay @ Jan 30 2007, 19:51) *
in magazinele PLUS apar din cand in cand in oferta, de acolo l-am cumparat, costa 39.99

La naiba... Pina ajung la un magazin PLUS ma costa cit valoarea aparatului. ohmy.gif Caut asa ceva de o luna. Am gasit la Selgros dar este numai o priza programabila. Asa ca daca ma poate ajuta cineva..... kisstogether.gif
birdofprey
...sa zicem un prelungitor cu "ceas" incorporat.

Nu trebuie sa masoare exact, nu ma cheama nici electrica, nici conel. Da' m-as bucura sa nu greseasca cu mai mult de +-3 % ( deci sa ma pacaleasca in cel mai rau caz cu vreo 6%) si sa nu consume mai mult de 5W/h... Sper ca cu aceste specificatii nu ma incadrez in limitele imposibilului, si ma gandesc ca contoarele STAS, sunt net superioare, cu consum aproape de 0, etc. Dar eu n-am nevoie de atata precizie, adica n-ar fi rau dar contoarele alea COSTA... eu am nevoie doar de un "contoras de buzunar" sau de "picnic" tongue.gif sau... ati prins voi idea. Am incercat astazi sa ma interesez la un supermarket, si angajatul electro cred ca a fost beat confusedsmiley.png.

Asa ca acuma va intreb pe voi.
Exista asa ceva ? Daca da, cum se numeste, unde caut si cam cat costa (sincer, mai mult de 30 de lei nu prea as da pe el).
Daca nu, se poate face ? Daca da, cat ar costa ? Ce implica ?

Mersi !

Apropo, daca am inventat un nou produs... sa nu uitati sa-mi cereti datele la care sa-mi trimiteti comisionul wink.gif

istratei
la 30 ron ma indoiesc sa gasesti ceva sa-ti masoare consumul in afara de second hand. ceva mic si destept ..poate contoarele digitale dar nu pot spune cat casta. oricum mult.
wattmetre digitale mai gasesti pe net dar peste 70-80 ron.
Mircel
Cauta asa ceva!
birdofprey

QUOTE(Mircel @ Jun 13 2007, 10:14) [snapback]2960816[/snapback]
Cauta asa ceva!

Pai, fix asta cautam si pana acum. smile.gif Si acuma stiu si ca se numeste wattmetru. Multumesc smile.gif

Arata bine, cat a fost ?

Am mai intrebat in diverse locuri, credeam ca serioase, si raspunsurile m-au lasat cu impresia ca caut ceva inexistent. Sa-i fi indus in eroare cu cuvantul "contor" dry.gif ?

cridalex
QUOTE(Mircel @ Jun 13 2007, 11:14) [snapback]2960816[/snapback]
Cauta asa ceva!

dispozitivul se numeste intr-adevar wattmetru,se mai gaseste in magazinele ``TCM``din marile orase,si indica pe langa watii consumati si amperii,voltii,si cat ai consumat si ai de plata dupa un anumit timp.pretul este de la 25 la 40 ron
betamax3
QUOTE(cridalex @ Jun 17 2007, 12:05) [snapback]2977730[/snapback]
dispozitivul se numeste intr-adevar wattmetru,se mai gaseste in magazinele ``TCM``din marile orase,si indica pe langa watii consumati si amperii,voltii,si cat ai consumat si ai de plata dupa un anumit timp.pretul este de la 25 la 40 ron

Inseamna ca Pitestiul e oras mic. Eu n-am gasit asa ceva.
birdofprey
QUOTE(betamax3 @ Jun 17 2007, 11:43) *
Inseamna ca Pitestiul e oras mic. Eu n-am gasit asa ceva.

Eu de atunci tot caut, Praktiker, Selgros, Metro, Real, Dioda... degeaba, nici n-au auzit.. se pare ca si Oradea e oras mic.

Sa-mi dea cineva de veste daca apare, aici sau... in Cluj, parca acolo mai era Plus, nu ?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.