BURETE PENTRU TAPITERIE

macrina

Am cautat furnizori pe internet, nu am gasit, doar din cei ce dau cantitati mari, en gros. Eu am nevoie numai ce cativa metri. Stie cineva de unde pot cumpara? Nici cam cat costa nu stiu...Multumesc!
Bebeluska
QUOTE(macrina @ Jan 29 2007, 19:15) *
Am cautat furnizori pe internet, nu am gasit, doar din cei ce dau cantitati mari, en gros. Eu am nevoie numai ce cativa metri. Stie cineva de unde pot cumpara? Nici cam cat costa nu stiu...Multumesc!

Pe strada Sfanta Vineri, sunt cateva magazinase care vand asa ceva. Asta daca esti din Bucuresti.

macrina
QUOTE(Bebeluska @ Feb 11 2007, 19:02) *
Pe strada Sfanta Vineri, sunt cateva magazinase care vand asa ceva. Asta daca esti din Bucuresti.

Multumesc foarte mult!
Bebeluska
QUOTE(macrina @ Feb 13 2007, 00:41) *
Multumesc foarte mult!

Pentru putin smile.gif
io1
QUOTE(macrina @ Jan 29 2007, 19:15) *

mergi la POLIFLEX ,iti explica de care burete sa folosesti in functie de ce vrei sa faci cu el si iti vind atit cit iti trebuie
buretele
QUOTE (macrina @ Jan 29 2007, 19:15) *

Vezi www.burete.ro
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.