Zoofilia
Pagini: 1, 2, 3, 4

Laberta
Cand am zis eu de Animal Planet nu m-a crezut nimeni, mi s-a sters postul.
Cutzu
QUOTE(Laberta @ Jan 28 2007, 21:15) *
Cand am zis eu de Animal Planet nu m-a crezut nimeni, mi s-a sters postul.

Zi tu pisi nu`i asa!? smile.gif
Cu crocodilu` cum o fi ca sunt curios.

Inca ma gandesc, ce inlocuitor as alege daca nu ar exista femeile, inca n`am gasit...

Laberta
QUOTE(Cutzu @ Jan 28 2007, 21:18) *
Zi tu pisi nu`i asa!? smile.gif
Cu crocodilu` cum o fi ca sunt curios.
Inca ma gandesc, ce inlocuitor as alege daca nu ar exista femeile, inca n`am gasit...

Cutzule, vezi ca eu sunt leu.
Si de la tara. laugh.gif
Cutzu
QUOTE(Laberta @ Jan 28 2007, 21:20) *
Cutzule, vezi ca eu sunt leu.
Si de la tara. laugh.gif

Lasa ca toti ne tragem de la tara... dar ne`am urbanizat fortat.
M`am gandit gata... intai ma inneaca femela crocodil, dupa aia face sex nebun cu mine... sau intai ma mananca apoi se gandeste cum ar fi fost daca... smile.gif.
Angelina1986
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:29) *
nu am de ce sa-mi fie ''frica''. pana la urma de ce m-as feri ? aici sunt oameni care nu ma cunosc , nu-i cunosc . as fi recunoscut cu nonsalanta , dar de nu-i asa.
daca nu va fi nimeni care sa -mi impartaseasca , inseamna ca acela care a facut-o , nu este inregistrat aici inca....sunt sigura totusi ca din milioanele de romani , exista cineva care sa o fi facut-o , din pura placere

ba da....ciobanii cu oile in munti.....nu stiu daca din pura placere si atractie fatala da din lipsa de alternative cu siguranta
me_and_myself
Mey, se supara cineva daca sterg subtitlul topicului? De cate ori vaz scris "oral si/sau normal" ma umfla rasu'. E asa de anormal ca "normalu" ala pus acolo... biggrin.gif Corect cred c-ar fi fost "oral si/sau vaginal", nu? Desi, de ce-i nevoie de atatea amanunte? tongue.gif
mufa
QUOTE(me_and_myself @ Jan 28 2007, 23:00) *
Mey, se supara cineva daca sterg subtitlul topicului? De cate ori vaz scris "oral si/sau normal" ma umfla rasu'. E asa de anormal ca "normalu" ala pus acolo... biggrin.gif Corect cred c-ar fi fost "oral si/sau vaginal", nu? Desi, de ce-i nevoie de atatea amanunte? tongue.gif

Hmm, la oral cine prestează? biggrin.gif

mianna
QUOTE(mufă @ Jan 28 2007, 23:10) *
Hmm, la oral cine prestează? biggrin.gif

citeste si tu in postul 10 biggrin.gif

pentru cei fara simtul umorului, se specifica un pic mai jos si la cine laugh.gif

si incepand de-acolo n-am mai inteles de ce ne bagam noi in viata animalelor. daca dragostea-i mare, ce importanta are ca i-o trage patrupedu' unei gaini? rolleyes.gif
me_and_myself
QUOTE(mianna @ Jan 28 2007, 23:15) *
daca dragostea-i mare, ce importanta are ca i-o trage patrupedu' unei gaini? rolleyes.gif

Si mai e si offtopic! Alea e relatii interrasiale, nu zoofilie, xenofobilor! mad.gif
mufa
QUOTE(me_and_myself @ Jan 28 2007, 23:36) *
Si mai e si offtopic! Alea e relatii interrasiale, nu zoofilie, xenofobilor! mad.gif

Da' de ce mă faci xenfob? Io iubesc unguroaicele. notangel.gif
i0nutzb
și totuși.. juma de oră??? w00t.gif
raducutzzu
Acum inteleg de ce majoritatea moderatorilor de aici sunt medici... Mai ramane sa aflu de ce nu e niciun medic in Poiana...
Absint
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:00) *
sunt curioasa daca exista cineva care sa o fi facut cu un animal

Io, io! Io fac zilnic. Barbata-miu e un porc. biggrin.gif
mufa
QUOTE(Absint @ Jan 29 2007, 00:29) *
Io, io! Io fac zilnic. Barbata-miu e un porc. biggrin.gif

Porcu! angry.gif Orgasm de juma' de oră cursing.gif
RaymondDenis
QUOTE(mufă @ Jan 29 2007, 00:35) *

Off-topic : mananca si tu mai multa carne de porc ca poate ajungi si tu macar la jumate.

On-topic : e in sat la bunicamea un retardat care in lipsa de ocupatie o facea cu gainile, nustiu ce ii atrag gainile, poate vor sa se simta si ei cocosi laugh.gif
Angelina1986
QUOTE(RaymondDenis @ Jan 29 2007, 01:17) *
Off-topic : mananca si tu mai multa carne de porc ca poate ajungi si tu macar la jumate.

On-topic : e in sat la bunicamea un retardat care in lipsa de ocupatie o facea cu gainile, nustiu ce ii atrag gainile, poate vor sa se simta si ei cocosi laugh.gif

cum sa ti-o tragi cu o gaina???? din punct de vedere anatomic mi se si pare imposibil
ce oameni bolnavi
naughtydream01
Io fac tot timpu'. Si oral si normal, culmea, mai si inghit. Cu un arici...
ssorinn
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 21:35) *
.auzisem pana acum de ciudati care au regulat gaini( cum naiba ?! ) , dar nu vazusem si actiune .

am vazut eu acum ceva timp un filmulet cu un mosh care statea in genunchi pe pat si "regula" o gaina; dupa ce si-a terminat treaba, a scos de sub perna un cutit si i-a taiat gatul... death.gif no comment
naughtydream01
QUOTE(ssorinn @ Jan 29 2007, 15:25) *
am vazut eu acum ceva timp un filmulet cu un mosh care statea in genunchi pe pat si "regula" o gaina; dupa ce si-a terminat treaba, a scos de sub perna un cutit si i-a taiat gatul... death.gif no comment

Si io, care stiam ca s-o banat Ogrish...
r@zvan
Am avut o colega in generala care avea un dog german urias, cat un vitel. Si dintruna-ntralta i-o cam sugea si se lasa penetrata de patruped.
A incercat sa mai "initieze" inca doua prietene de la scoala si asa s-a aflat totul.
Chiar nu mai stiu cu ce se mai ocupa acum. Si era draguta tipa. uhuh.gif
kikina
QUOTE(Cutzu @ Jan 28 2007, 21:24) *
M`am gandit gata... intai ma inneaca femela crocodil, dupa aia face sex nebun cu mine... sau intai ma mananca apoi se gandeste cum ar fi fost daca... smile.gif.

Io cred ca te papa din prima cand ti-o vede biggrin.gif
mufa
QUOTE(r@zvan @ Jan 29 2007, 15:33) *
Am avut o colega in generala care avea un dog german urias, cat un vitel. Si dintruna-ntralta i-o cam sugea si se lasa penetrata de patruped.
A incercat sa mai "initieze" inca doua prietene de la scoala si asa s-a aflat totul.
Chiar nu mai stiu cu ce se mai ocupa acum. Si era draguta tipa. uhuh.gif

Al dracu' dog german pedofil. cursing.gif
Acum pe bune, de cîte ori ai repetat clasa întîi? biggrin.gif
r@zvan
QUOTE(mufă @ Jan 29 2007, 21:10) *
Al dracu' dog german pedofil. cursing.gif
Acum pe bune, de cîte ori ai repetat clasa întîi? biggrin.gif

Eu, ea sau dogul?
kikina
QUOTE(mufă @ Jan 29 2007, 00:35) *

Despre boi sti ceva ? w00t.gif
bogdanan
QUOTE(kikina @ Jan 29 2007, 22:28) *
Despre boi sti ceva ? w00t.gif

trichineloza ?biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.