Zoofilia
Pagini: 1, 2, 3, 4

berlinish
sunt curioasa daca exista cineva care sa o fi facut cu un animal ( valabil pt ambele sexe ) .nu va ganditi ca as vrea eu sa o fac , dar am vazut o gramada de filmulete xxx cu animal sex si ma intreb daca exista si in realitate asa ceva, adica sa o fi facut din pura placere
Natyy
ai subliniat bine din pura placere, ca eu personal nu cred ca exista doar daca esti platit multi multi bani... ma rog eu m-am speriat cand am avut ca porcul are penisul in forma de tirbuson, sa te mai apuci sa-l si freci mi se pare culmea huh.gif

Cutzu
Daca ai initiat topicul inseamna ca te`ai si gandit sau te`a tentat sa incerci. Probabil astepti un user sa`ti confirme ca este misto sexul cu cainele sau limbile de la pisica.

Ii din ce in ce mai fain. smile.gif
berlinish
QUOTE(Cutzu @ Jan 28 2007, 20:19) *
Daca ai initiat topicul inseamna ca te`ai si gandit sau te`a tentat sa incerci. Probabil astepti un user sa`ti confirme ca este misto sexul cu cainele sau limbile de la pisica.

Ii din ce in ce mai fain. smile.gif

domnu' cutzu' ,n-auzi ca nu m-am gandit sa o fac cu vreun animal ?am vazut de curand filmulete cu animal sex si ma intrebam daca or exista si in realitate .vreau experiente reale impartasite , nu misto-uri
Franco222
Cine crezi ca o sa vina sa se impartaseasca cand tie ti-e frica si sa se creada ca te-ai gandi sa o faci.
Cutzu
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:22) *
domnu' cutzu' ,n-auzi ca nu m-am gandit sa o fac cu vreun animal ?am vazut de curand filmulete cu animal sex si ma intrebam daca or exista si in realitate .vreau experiente reale impartasite , nu misto-uri

Nu sunt mistouri. Cine crezi ca o sa vina sa`ti spuna ca si`a tras`o cu un cutzu?
Nu serios acum.
Stai ca nu inteleg... ca de obicei smile.gif.... esti curioasa de ce? Din pura curiozitate? Atat? Miram`as.
Mosotti
banuiesc ca toti care au facut sex cu oameni au facut si sex cu animale, asta daca nu cumva omul o fi planta. oare cum ar fi sa faci sex cu un cactus?

berlinish
QUOTE(Franco222 @ Jan 28 2007, 20:24) *
Cine crezi ca o sa vina sa se impartaseasca cand tie ti-e frica si sa se creada ca te-ai gandi sa o faci.

nu am de ce sa-mi fie ''frica''. pana la urma de ce m-as feri ? aici sunt oameni care nu ma cunosc , nu-i cunosc . as fi recunoscut cu nonsalanta , dar de nu-i asa.
daca nu va fi nimeni care sa -mi impartaseasca , inseamna ca acela care a facut-o , nu este inregistrat aici inca....sunt sigura totusi ca din milioanele de romani , exista cineva care sa o fi facut-o , din pura placere
ave_caesar
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:00) *
sunt curioasa daca exista cineva care sa o fi facut cu un animal ( valabil pt ambele sexe ) .nu va ganditi ca as vrea eu sa o fac , dar am vazut o gramada de filmulete xxx cu animal sex si ma intreb daca exista si in realitate asa ceva, adica sa o fi facut din pura placere

Gizăs Craist, Hel NOU! (sau NĂU)
edit:
Si nu-s chiar atat de lipsit de prejudecati!
Pun stop la zoo, scat, dp si... cred ca astea-s toate... dar e posibil sa-mi mai fi scapat ceva.
edit2:
Si water sports!
berlinish
QUOTE(Cutzu @ Jan 28 2007, 20:26) *
Nu sunt mistouri. Cine crezi ca o sa vina sa`ti spuna ca si`a tras`o cu un cutzu?
Nu serios acum.
Stai ca nu inteleg... ca de obicei smile.gif.... esti curioasa de ce? Din pura curiozitate? Atat? Miram`as.

pana la urma nu ai decat sa crezi ce vrei , nu am de ce sa ma explic in continuu . am mai spus de ce am deschis topicul - din pura curiozitate , ca nu de multa vreme am vazut sex cu animale .auzisem pana acum de ciudati care au regulat gaini( cum naiba ?! ) , dar nu vazusem si actiune . am vazut niste filmulete in care erau penetrate si linse de caini .
finalone
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:29) *
...sunt sigura totusi ca din milioanele de romani , exista cineva care sa o fi facut-o , din pura placere

si cred ca tare ai vrea sa-l cunosti pe cineva-ul ala.
Daca dai peste un zoofil dus cu capu' nu cred ca o sa mai fii asa curioasa , doar aia o fac din pura placere. biggrin.gif
Cutzu
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:29) *
nu am de ce sa-mi fie ''frica''. pana la urma de ce m-as feri ? aici sunt oameni care nu ma cunosc , nu-i cunosc . as fi recunoscut cu nonsalanta , dar de nu-i asa.
daca nu va fi nimeni care sa -mi impartaseasca , inseamna ca acela care a facut-o , nu este inregistrat aici inca....sunt sigura totusi ca din milioanele de romani , exista cineva care sa o fi facut-o , din pura placere

Corect dar sunt lucruri care nu se spun aici, chiar intr`o comunitate de useri anonimi. Me_and_myslef a sesizat lucrul asta si are dreptate.
Mai repede faceai un chestionar, daca ai vrea sau nu sa faci sex cu animale. wink.gif
E intime unele chestii de aia trebuie sa te feresti smile.gif. Dar ma rog nu stiu unde sa te incadrez, ai trecut de pragul sinceritatii.
L.e. ... la inconstienta.
me_and_myself
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 20:35) *
pana la urma nu ai decat sa crezi ce vrei , nu am de ce sa ma explic in continuu . am mai spus de ce am deschis topicul - din pura curiozitate , ca nu de multa vreme am vazut sex cu animale .auzisem pana acum de ciudati care au regulat gaini( cum naiba ?! ) , dar nu vazusem si actiune . am vazut niste filmulete in care erau penetrate si linse de caini .

Gainile?! ohmy.gif
berlinish
QUOTE(me_and_myself @ Jan 28 2007, 20:37) *
Gainile?! ohmy.gif

da , citisem in ziar mai demult
mufa
QUOTE(Natyy @ Jan 28 2007, 20:19) *
ai subliniat bine din pura placere, ca eu personal nu cred ca exista doar daca esti platit multi multi bani... ma rog eu m-am speriat cand am avut ca porcul are penisul in forma de tirbuson, sa te mai apuci sa-l si freci mi se pare culmea huh.gif

Porcul are orgasm juma' de oră. Te rog frumos să nu te iei de acest animal blînd și înzestrat cu atîta noroc. biggrin.gif
Naga Queen
Zicea un user mai devreme pe un alt topic....mare ti-e gradina Monitoaxee si Courageee si subscriu. Suntem noi deschisi dar cine dreaq ar recunoaste asa ceva? Bine, sincer tre sa fii si dus cu capu' sa faci asa ceva, si cum pe SP sunt doar useri normali si destepti, nu-si are rostul intrebarea biggrin.gif
Nici sa stiu ca s-au terminat toti barbatii de pe lume n-as incerca asa ceva. death.gif
Si daca se termina barbatii raman femeile naughty.gif
mianna
daca s-a introdus netu' la spitalul 9, ai mari sanse sa primesti un raspuns sincer smile.gif

ehei, mi-ati adus aminte de stagiul de psihiatrie... biggrin.gif
Cutzu
QUOTE(Naga Queen @ Jan 28 2007, 20:46) *

Si daca se termina femeile? Si am pareza la amandoua mainile? sad.gif That`s sad too.
De aia e bine sa pui tot timpul raul in fata.
Natyy
QUOTE(mufă @ Jan 28 2007, 20:42) *
Porcul are orgasm juma' de oră. Te rog frumos să nu te iei de acest animal blînd și înzestrat cu atîta noroc. biggrin.gif

da, el ca el, pacat ca nu e transferabil macar 15 minute...am vazut si eu o purcica orgasmica, aveam 12 ani si nu intelegeam de ce nu se misca indiferent ce-i faceai era in extaz!
berlinish
QUOTE(mianna @ Jan 28 2007, 20:48) *
daca s-a introdus netu' la spitalul 9, ai mari sanse sa primesti un raspuns sincer smile.gif

coolspeak.gif bine ar fi
Naga Queen
QUOTE(Cutzu @ Jan 28 2007, 20:48) *
Si daca se termina femeile? Si am pareza la amandoua mainile? sad.gif That`s sad too.

Daca se termina femeile si ai probleme cu mainile, ramane limba si vorba aia am si io maini, ce dreaq asta ar fi motiv sa mi-o pun cu nus ce animal? Brrr, ma scarbeste numai ideea. Poate pe altii ii excita.
berlinish
QUOTE(Naga Queen @ Jan 28 2007, 21:04) *
Brrr, ma scarbeste numai ideea. Poate pe altii ii excita.

cred ca sunt pe care ii excita, din moment ce se fac filme de genul asta
Naga Queen
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 21:06) *
cred ca sunt pe care ii excita, din moment ce se fac filme de genul asta

Aia au probleme la mansarda si fac filme pentru cei care poate ar vrea sa o faca si nu au curaj si atunci isi clatesc doar ochii. Dar si aia au la fel probleme.
infinitul8
QUOTE(Naga Queen @ Jan 28 2007, 20:46) *
Zicea un user mai devreme pe un alt topic....mare ti-e gradina Monitoaxee si Courageee si subscriu. Suntem noi deschisi dar cine dreaq ar recunoaste asa ceva? Bine, sincer tre sa fii si dus cu capu' sa faci asa ceva, si cum pe SP sunt doar useri normali si destepti, nu-si are rostul intrebarea biggrin.gif
Nici sa stiu ca s-au terminat toti barbatii de pe lume n-as incerca asa ceva. death.gif

Cine drak recunoaste asa ceva?
E buna aia cu femeile biggrin.gif

QUOTE(Cutzu @ Jan 28 2007, 20:48) *

... si asta cu mainile...

Ziceai in primul post de ceva "oral"? Eu unul nu as incerca asa ceva. Daca se apuca sa rumege unsure.gif ?

JOKE: Daca vrei sa incerci vezi ca avem un Cutzu printre noi. Poate nu e la fel ca si cu un cutzu adevarat da mai stii? /JOKE

si apropo... parca femeile aveau impresia ca toti barbatii sunt porci. Atunci de ce nu avem "avantajele" porcului?

All the best
berlinish
QUOTE(Naga Queen @ Jan 28 2007, 21:09) *
Aia au probleme la mansarda si fac filme pentru cei care poate ar vrea sa o faca si nu au curaj si atunci isi clatesc doar ochii. Dar si aia au la fel probleme.

asta spuneam si eu , sunt facute pt freaky
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.