Am instalat daemon tools si culmea e ca a crapat

mesyaalex
Dupa ce mi-am instalat vista bucuros ,am instalat si daemon tools culmea e ca a crapat ,pur si simplu mi se restarteaza calculatorul , dupa ce introduc username si parola de logare pentru sistemul de operare crapa ;
Stie cineva ceva ?
S-a mai intamplat asta cuiva ?
Alta problema eu folosesc Norton Ghost pentru a face backup la partitia C ,backup pe care il pastrez pe D sa nu mai tot instalez de fiecare data sistemul de operare, vad ca norton ghost nu merge instalat pe vista ;
Ce pot folosi in loc de norton ghost (care sa mearga)?
RUHPOLDING
QUOTE(mesyaalex @ Jan 27 2007, 22:47) *
Dupa ce mi-am instalat vista bucuros ,am instalat si daemon tools culmea e ca a crapat ,pur si simplu mi se restarteaza calculatorul , dupa ce introduc username si parola de logare pentru sistemul de operare crapa ;
Stie cineva ceva ?
S-a mai intamplat asta cuiva ?
Alta problema eu folosesc Norton Ghost pentru a face backup la partitia C ,backup pe care il pastrez pe D sa nu mai tot instalez de fiecare data sistemul de operare, vad ca norton ghost nu merge instalat pe vista ;
Ce pot folosi in loc de norton ghost (care sa mearga)?

Orice produs Norton e cam cu dichis,incearca sa il eviti.Foloseste Acronis.
edmund.chevul
vista suport numai noile versiuni daemon tools, adica de la vers. 4.0.6 in sus
rottwailer
QUOTE(edmund.chevul @ Jan 27 2007, 23:48) *
vista suport numai noile versiuni daemon tools, adica de la vers. 4.0.6 in sus

o suporta, dar si eu am pus daemon ver. 4.0.8, dar dupa ce incarc imaginea nu-mi arata nimic in explorer....nu ruleaza....
LaoCe
Mie merge corect Daemon Tools pe Vista
worker
Si mie.
rottwailer
atunci eu ce am gresit de nu merge?
help!
mateiuli
O alta posibilitate ar fi hiren`s boot cd. Ai acolo acronis, northon ghost......etc laugh.gif si multe altele. Nu se instaleaza pe hdd ci e in dos dar iti arata interfata ca in windows.Il folosesc de mult timp si imi partitionezi hdd cu partition magic 8 (inclus in hiren`s boot cd) si imi fac backup de C cu norton Ghost. thumbup.gif
demonyx
Si eu am patit o chestie asemanatoare, dar nu cu DAEMON Tools ci cu MagicISO, dupa ce l-am instalat, am restartat, in Computer nu imi mai aparea absolut nici un Drive, am rezolvat problema doar prin reinstalarea sistemului, altfel nu am reusit. Dupa ce l-am reinstalat nu am mai avut nici o problema cu MagicISO. Cred ca sunt cateva buguri nerezolvate in Vista.
HolyGigi
Daemon 4.6 si 4.8 merg sigur pe Vista, eu pana ieri am avut 4.6. Aseara am pus 4.8 si calculatorul merge fara probleme.
Deci e de la altceva...
marius_wiz
Daeomn 4.06 merge; download de pe kappa.ro.
mitzone11
Nici mie nu-mi merge Vista dupa ce am instalat Daemon... console.gif
HolyGigi
QUOTE(mitzone11 @ Aug 20 2007, 11:05) *
Nici mie nu-mi merge Vista dupa ce am instalat Daemon... console.gif

Ai instalat ultima versiune?
Sau ceva de vreo 2 ani? Ai instalat versiunea corecta pt. windowsul tau? x86 sau x64? Macar zi si tu mai multe, CE SE INTAMPLA?
Daca zici doar ca "nu merge" e cam aiurea, nu ti se pare?
the father
Vista e bun de ... ARUNCAT. In afara de "interfata AERO" bounce.gif nu vad ce merita la el. Scoate untu' din orice PC (Doom 3, Fable, Most Wanted s.a. ... au cerinte video mai mici). Exista teme pentru aspect, Yahoo widgets... O problema asemanatoare am avut si eu, dar cu Alcohool 120% soft. Am instalat Xp clapping.gif si zbarnaie band.gif
HolyGigi
QUOTE(the father @ Aug 20 2007, 20:48) *
Vista e bun de ... ARUNCAT. In afara de "interfata AERO" bounce.gif nu vad ce merita la el. Scoate untu' din orice PC (Doom 3, Fable, Most Wanted s.a. ... au cerinte video mai mici). Exista teme pentru aspect, Yahoo widgets... O problema asemanatoare am avut si eu, dar cu Alcohool 120% soft. Am instalat Xp clapping.gif si zbarnaie band.gif

Ce post interesant si total off-topic.
cuculea
Ciudat....eu l-am folosit si pe Vista 32 bit si pe 64 bit...s-a comportat foarte bine, si acum il mai folosesc dupa cateva luni de la instalare si nu are nici o problema.Si l-am instalat pe foarte multe sisteme cu Vista, nu numai pe al meu. De ce a crapat la tine...nu pot sa imi explic.
L-am descarcat de pe site-ul lor oficial (deamon-tool.com parca)
vicktor01
asa i-am trimis si eu unu prieten daemon tools.avea laptop si de fiecare data sia instalat windowsu din nou(VISTA)smile.gif).I aparea ecranu albastru si dupa aceea se restarta si iar de la capat aceeasi faza...din ce cauza se intampla asta?
Celest
pentru ca de ex. .. si nu numai din cauza asta

-instalarea daemon presupune rularea intr-un sistem care nu pune restrictii (gen UAC disabled)
-instalarea presupune respectarea pasilor cu pricina ..install, restart, ultima parte de instalare, configurare.
-oprirea vreunui antivirus "destept" sau a oricarui alt prgram care poate interfera.

Ideea este asa .. instalarea pe Vista merge fara probleme pentru majoritatea, ceea ce se intampla cand NU merge sunt cazuri specifice fiecaruia dintre voi.
shockdown
si eu dupa ce am instalat daemon tools mai vechi pur si simplu imi iesea...si am intrat in safe mode lam sters dezinstalat si dupa ce am intrat normal in windows mia mers
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.