gaskoe
27th January 2007, 21:41
Bun gasit.
Asa cum am mentionat in titlul acestui topic, am nevoie de un sfat, o recomandare, in gasirea unei solutii care sa ma ajute sa imi fixez oglinda retrovizoare pe parbriz astfel incit sa nu mai cada. Recent am inlocuit parbrizul si, dupa ce mi-au luat 25 ron pentru plasturele-adeziv, chipurile special pentru lipirea oglinzii, am avut placuta surpriza ca la citeva minute dupa ce am plecat cu masina din service, m-am trezit cu ea pe genunchi. Lipiciul minune este un fel de buretel cu adeziv pe ambele fete (ceva in genul care ti-l da in pachetel cind cumperi o doza de telefon, sa o lipesti pe undeva), care nu a putut sustine greutatea oglinzii. Am garantie la lucrare, insa m-am lamurit suficient cu privire la calitatea lucrarii si as vrea sa o rezolv fara sa mai apelez la meseriasii aia de ocazie. V-as ruga sa imi dati o sugestie despre ce adeziv sau alta solutie as putea folosi pentru lipirea oglinzii. Va multumesc.
xtremdriving
28th January 2007, 10:39
e na, moment si poxipol? du-te intr-un supermarket la un stand bison si "configureaza" acolo exact pt ce ai nevoie...exista un adeziv special pentru oglinzi de la Bison.
gaskoe
10th February 2007, 16:52
Am rezolvat problema.
Dupa indelungi cautari, am aflat ca am nevoie de un adeziv al carui coeficient de dilatatie si contractie sa fie egal cu cel al parbrizului, pentru a evita caderea oglinzii sau fisurarea parbrizului. Am fost indrumat de catre asistenta tehnica de la Loctite sa folosesc un adeziv special pt. lipirea oglinzii ( nu i-am retinut denumirea, are un cod - pt cine este interesat, sa imi dea un PM sau mesaj pe messenger - acelasi ID). A fost super, intr-un minut oglinda a fost fixata; am lasat masina nemiscata citeva ore ca sa isi face adezivul efectul cit mai bine. Cam asta e.... sa nu uit: adezivul a costat 9 RON (un tubulet gen superglue). Daca il comandati de pe net, aveti grija la costurile de expeditie
... In fine.
Multumesc tuturor ce au contribuit la acest topic. Toate cele bune.