Caut o melodie

PowerMax

Acum nu mult timp a dat pe HBO filmul Ocean's Twelve si eu caut melodia aia cand ii face reclama pe program . Stie cineva cum se numeste ? plz
maxy
Cauti o melodie la filme? Topic mutat.

djeby
Salut , caut si eu o melodie. nu am prea multe detalii dar sper sa ma puteti ajuta. Deci tot am auzit prin Kenvelo si prin StoneCreek cand am mers , o piesa house (cred ca e genu ala UK house) , canta un tip cu voce groasa ...
Zice ceva de genu: Hey you watcha gonna do.... (lipsesc cateva cuvinte aici) .... to the base line.

Sper sa ma puteti ajuta ca-mi mananc noptile cautand-o ... tongue.gif
Raman dator , mersi
Nenea Zap
Outwork - Elektro si de-acum posteaza la MUZICA ---> GENERALITATI
djeby
QUOTE(Nenea Zap @ Feb 25 2007, 18:38) *
Outwork - Elektro si de-acum posteaza la MUZICA ---> GENERALITATI

Sorry acum am vazut unde eram. shet... dar nu mai fac alt post acum , ca numa stric inca un topic. continui aici si rog un mod sa il mute.
Outwork - Elektro (nu este asta piesa. asta e aia cu param pam pam. dar nu aia o caut)... sad.gif mersi oricum
pure
sal all. ptr cei ce au vazut step up 2. caut si eu mel care incepe la min 25 si 50 sec unde incepe sa danseze chase acolo la sala. am cautat-o la soundtrackurile filmului dar nu am gasit-o. va multumesc
madbusu
sa vedem pe mine ma nimeriti?

caut o melodie o fost este ...inca pe la kiss fm mai ales cand intra cei de la costinesti ....incepe asa

uno does tres rumba ...e house mai mult nu pot sa fredonez dar sigur o stiti!

p.s. m-am grabit si am postat la muzica din filme...! sad.gif

Am gasiT
Calle Ocho by Pitbull

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.