Heroes 3 play online PLEASE HELP

zuperboy90

salut,
sunt fan inraint al jocului heroes3 si acum cand vreau sa joc si eu cu prietenii mei pe net nu putem deloc...am dat la multiplayer tcp/ip am scris ipurile am incercat si cu parola si nu vrea deloc zice ca nu gaseste ip-ul...ce posibilitate mai am?

Va rogg mult ziceti-mi si mie cum pot sa joc heroes3 WOG pe net... va implorr!!!
Purice`
Ai putea sa folosesti hamachi.
cauta pe google link de download ca nu stiu site-ul.

zuperboy90
ma refeream "online" adica nu cu programe ajutatoare...macar sa-mi spuneti de ce nu merge daca nu stiti cum sa fac sa joc pe net.......
Nenea Zap
Ai incercat sa acorzi permisiune din firewall ? rolleyes.gif
zuperboy90
da...am dezactivat pana si antivirusul......o fi de la licenta ceva?sad.gif
canich
QUOTE(zuperboy90 @ Jan 27 2007, 10:35) [snapback]2366216[/snapback]
salut,
sunt fan inraint al jocului heroes3 si acum cand vreau sa joc si eu cu prietenii mei pe net nu putem deloc...am dat la multiplayer tcp/ip am scris ipurile am incercat si cu parola si nu vrea deloc zice ca nu gaseste ip-ul...ce posibilitate mai am?

Va rogg mult ziceti-mi si mie cum pot sa joc heroes3 WOG pe net... va implorr!!!

da-mi ID tau de la mess si vb acolo ca si eu joc ...sper sa joci bine si ai grija ca daca setezi cate ceva la WOG nu merg la multiplayer

Bugzy980
QUOTE(Purice` @ Jan 26 2007, 23:29) [snapback]2366333[/snapback]
Ai putea sa folosesti hamachi.
cauta pe google link de download ca nu stiu site-ul.

vreau sa joc si eu heroes3 cu cineva pana acum am jucat la single.player

DACA MAI EDITEZ POSTURI SCRISE IN LIMBAJ MIRC, DATA VIITOARE STERG DIRECT

spdude
Sunt curios, poate cineva juca HEROES 3 in Windows VISTA ? mie imi tot da erori de compatibilitate,am incercat sa`l rulez in compatibilitate cu toate wingozurile din optiune, 95,98,NT,ME, XP SP2, nimic...exista vreun patch sau ceva?
Fox_28
Stie cineva de retele hamachi pe Romania? Sau unde as putea gasi??
spdude

Nimeni nu stie? ca varul google nu da rezultate palpabile...(heroes 3 in Vista 64)
canich
QUOTE(Fox_28 @ Sep 21 2007, 15:29) *
Stie cineva de retele hamachi pe Romania? Sau unde as putea gasi??

tu faci reteaua asa ca poti da orice nume vrei
gabi_c
QUOTE (zuperboy90 @ Jan 27 2007, 10:35) *
salut,

Si eu am aceeasi problema...daca are cineva idei despre cum s-ar putea rezolva (daca se poate) as fi recunoscator. Mersi
vali38
aveti cumva ip uri dinamice ?

am un prieten care are adsl cu ip routabil si nu ne merge din cauza asta...in schimb am incercat sa joc cu alti jucatori cu ip uri fixe si merge perfect pe tcp/ip (folosim heroes 3 platinum)
darkk_kkid
hamachi il am si eu.e foarte usor de instalat .eu il am de ceva vreme da n'am apucat inca sa joc heroes multyplayer pentru ca nu am gasit inca pe cineva.
care vrea totusi
network name: Heroes World
network password: 12345

asta dupa ce v'ati instalat programul.vi se face o introducere clara despre cum se foloseste[in engleza] ...
care nu se descurca cu programu' da' vrea sa joace un heroes multyplayer dati add : nothinginside36
razvanelllo
QUOTE (spdude @ Sep 20 2007, 15:56) *
Sunt curios, poate cineva juca HEROES 3 in Windows VISTA ? mie imi tot da erori de compatibilitate,am incercat sa`l rulez in compatibilitate cu toate wingozurile din optiune, 95,98,NT,ME, XP SP2, nimic...exista vreun patch sau ceva?

ai reusit pana la urma sa faci heroes 3 sa mearga pe vista?
razvan112
HAMACHI!!!
Network: H3PlatinumEdition
Pass: 1234
Astept provocari. biggrin.gif
the_last_don_dodo
Salutare oameni buni! Am deschis o noua retea hamachi pentru amatorii de heroes 3 ! Astept sa intrati !
nume retea : Heroes 3 War3ft
parola : 123456
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.