RCS&RDS Cluj-Napoca
Pages: 1, 2, 3

tudor_turcu
QUOTE(hellobello @ Oct 1 2007, 21:21) *
cineva stie ce programe de televiziune sunt la tvcablu rds cluj?
RDS (RCS mai exact) nu are TV cablu in Cluj, doar DigiTV..
hellobello
QUOTE(tudor_turcu @ Oct 2 2007, 21:10) *
RDS (RCS mai exact) nu are TV cablu in Cluj, doar DigiTV..

de 2 saptamani rcs-rds a cablat toata scara, cu un cablu coaxial, si unul habar nu am. instalatorii au spus ca va fi si cabluTV.
eStatic
QUOTE(hellobello @ Oct 1 2007, 21:21) *
azi am vazut ce oferte au pe upc.ro . saracu rds s-a trezit cu o oferta greu de egalat.

cineva stie ce programe de televiziune sunt la tvcablu rds cluj?

QUOTE(burgher @ Oct 2 2007, 00:50) *
Cum am mai spus si pe alt topic, RDS si UPC concureaza direct in foarte putine zone din tara, asa ca nu RDS ar trebui sa se teama ci mai degraba RTC respectiv alti provideri din zona. Asta evident daca reusesc UPC sa ofere ceea ce se zice acolo.
Evident, nu ne-ar strica sa raspunda RDS acestei oferte chiar si asa, doar de kiki biggrin.gif

P.S.: Pe cablelink fiind aceeasi infrastructura n-ar trebui sa fie greu de egalat oferta UPC. Fiberlink din start duce mai mult.

Eu acum am abonamentul de 3 Mbps de la UPC si dupa-masa si seara merge cu DOAR 10% din acei 3Mbps, plus ca am auzit ca sunt limitari la torrents. Asadar rad cu un gust amar de NOILE abonamente de la UPC. 20 Mbps cand nu sunt in stare sa-ti asigure decat 10% din 3 Mbps?...
tudor_turcu
QUOTE (hellobello @ Oct 7 2007, 18:00) *
de 2 saptamani rcs-rds a cablat toata scara, cu un cablu coaxial, si unul habar nu am. instalatorii au spus ca va fi si cabluTV.
De obicei sunt cel mult doua cabluri RDS la fiecare apartament: 1 UTP (Internet/Fiberlink + Rds.Tel) si inca unul coaxial (DigiTv), la blocurile unde e antena comuna de satelit DigiTv..
bujuu
cei de la RDS indiferent de tipul de abonament ofera IP EXTERN? sau e pe IP Local(gen 192.XXX)?
Radu18
QUOTE (bujuu @ Oct 24 2007, 16:32) *
cei de la RDS indiferent de tipul de abonament ofera IP EXTERN? sau e pe IP Local(gen 192.XXX)?

Da, IP extern, gen 86.xxx. sau 79.xxx sau 62.xxx, 82.xx depinde de oras si tipul de abonament.
dreaQ
Nici nu exista altfel. Ca e IP dinamic sau fix e alceva...
vvasile
Stie cineva ce oferta are RDS in zona Manastur? Cum merge RDS in Manastur, la cei care au deja?
tudor_turcu
QUOTE (vvasile @ Nov 13 2007, 09:36) *
Stie cineva ce oferta are RDS in zona Manastur? Cum merge RDS in Manastur, la cei care au deja?
Nu cred ca au vreo "oferta" speciala pentru un cartier anume - doar ce e la http://www.rdslink.ro/, la fel ca in tot Clujul..
geojoking
se grabesc sa vina sa imi instaleze... de azi vara imi tot zic ca la toamna. si acuma probabil ca o sa vina la primavara.... deh. pana atunci ma mut! si la casa sigur nu baga fiberlink.
burgher
Depinde, in ce zona?
vvasile
QUOTE (tudor_turcu @ Nov 16 2007, 23:46) *
Nu cred ca au vreo "oferta" speciala pentru un cartier anume - doar ce e la http://www.rdslink.ro/, la fel ca in tot Clujul..

M-au cautat ieri de la RDS cu o oferta care e acelasi cu ce-i pe site, cu diferenta ca nu se acorda cele 30 de minute la telefonie in orice retea mobila. Net acelasi, TV 21 ron+8 ron extrapachet. M-am interesat special si mi-au zis ca se pot conecta mai mult de 2 televizoare fara probleme (chiar si 10, fiindca o sa fie pe cablu ca UPC-ul, asa mi-au zis), eu avand 2 TV + un calc cu care inregistrez din cand in cand.

Ceea ce am uitat sa intreb, cum este cu uploadul... cat este specificat ca si download sau este limitat ca si la UPC?
burgher
1 mega la abonamentul de 25 ron, 1.5 la cel de 35, 2 mega la cel de 45. Adica jumatate din download.
vvasile
QUOTE (vvasile @ Nov 29 2007, 12:25) *
M-au cautat ieri de la RDS cu o oferta care e acelasi cu ce-i pe site, cu diferenta ca nu se acorda cele 30 de minute la telefonie in orice retea mobila. Net acelasi, TV 21 ron+8 ron extrapachet.

Trebuie sa rectific: in pliantul cu oferta RDS sunt 2 tipuri de abonament la internet:

3Mbps extern, 30Mbps metropolitan - 25 ron
5Mbps extern, 50Mbps metropolitan - 35 ron

deci nu este aceeasi oferta ca si pe site. Pe site 25ron 2Mbps/30Mbps si 35ron 3Mbps/50Mbps.

Am incercat sa editez postul anterior, dar nu a aparut butonul de edit...
geojoking
in ce zona locuiesti? ca eu incerc sa-i conving sa vina la mine de cam 1 an de zile....
vvasile
Manastur, zona pietei noi.
ciraco
Io am UPC de vre-o luna, abonament de 10 mbps cu 35 lei si sunt super multumit. Merge tot timpul peste 80% din banda plus ca am si metropolitan in cluj... cea mai buna oforta.
La rds am facut contract de digi si net si am asteptat 4 luni si inca nu am renuntat decat la contractu de net, digi mai astept... seriozitate nu gluma... plus ca upc a venit in 3 zile si a rezolvat treaba.
Nu zic ca rds nu are oferte bune, tot timpul am vrut sa-mi fac ab. la ai, da sunt foarte neseriosi, foarte cu f mare tongue.gif
Heavyd
Eu am internet de la OMP NET parteneri RDS mai bine zis ca ii cumparat deja de RDS firma ca iti dau contract cu RDS.
Eu zic ca merge ff bine netu mai bine decat la uni colegi cre au UPC.

BTW. Client Service din cluj ii foarte prost mai bine zis exagerat de prost zic la iei ca nu pot trimite mailprin outlook expres ca am adresa de rds! si ei zic ca sa setez serverul smtp la smtp.rdslink.ro ca os sa mearga (serveru care nu merge la un an) si trebuia sa sun la buuresti sa mi se rezolva problema ca astea de la RDS cluj is nesimtiti!
cmidp
QUOTE (ciraco @ Dec 2 2007, 13:57) *
Io am UPC de vre-o luna, abonament de 10 mbps cu 35 lei si sunt super multumit. Merge tot timpul peste 80% din banda plus ca am si metropolitan in cluj... cea mai buna oforta.
La rds am facut contract de digi si net si am asteptat 4 luni si inca nu am renuntat decat la contractu de net, digi mai astept... seriozitate nu gluma... plus ca upc a venit in 3 zile si a rezolvat treaba.
Nu zic ca rds nu are oferte bune, tot timpul am vrut sa-mi fac ab. la ai, da sunt foarte neseriosi, foarte cu f mare tongue.gif

Daca ai televizor cu diagonala mare, ceva plasma sau ceva de genul, ar fi bine sa renunti si la DigiTV pt ca-i pacat de televizor. Calitatea e ca ceaiul.

Incearca mai bine Boom sau Dolce.
mr. bad guy
nu doar in Cluj se intampla asta. Client serviceul merge prost peste tot. asta e politica RDS. Si pana sa ai serviciile alea- bune sau proaste- te umpli de nervi si ii injuri, de ajungi sa nu iti mai trebuiasca
vvasile
Din data de 13.12.2007 mi-au instalat cablurile pana la calculator si mi-au instalat si telefonul, primit gratuit la abonamentul de 35 ron, insa nici pana in acest moment nu sunt functionale. La instalare mi-au zis ca diseara va fi activat.... am asteptat 2 zile, am facut sesizare, mi-au zis tot diseara... Luni seara iar am facut sesizare, aceeasi poveste... diseara o sa fie activate serviciile. Si acum, marti dupamasa, tot nu am ton in telefon si la net nu ma pot conecta prin rds!
groowe
Dupa mine, cele mai importante 2 lucrui pentru un furnizor de internet ar fi calitatea serviciilor si calitatea suportului tehnic.
Serviciile la RDS ii bune, cand exista. Stau in dambu rotund, unde a existat un ISP, cumparat de RDS.
Se mai intampla inainte sa pice netu vreo jumate de zi, pana ajungea cineva la switchuri(majoritatea baiurilor de acolo erau).
In fine, credeam ca dupa ce vine RDS, se rezolva porblema.Fix. La 2-3 saptamani aveam cate 2-3 zile de pauza totala.
Sunat la serviciu clienti.Nimic in afara de clasica "se va rezolva cat de curand posibil".

Acuma is in cea mai lunga pauza, deja o saptamana si 3 zile(momentan pe vodafone). Am sunat de vreo 6 ori la ei, cred ca vor sa bata un record.
De fiecare data ma puneau sa refac conexiunea, dezactivandu-mi firewallu si trecand pe direct(am router).Din cate stiu esti obligat sa ai firewall si antivirus(vezi contract)...
Si normal ca nu te pot ajuta daca nu vrei sa le dezactivezi (nu ca s-ar intampla mare lucru, dar din principiu, daca se intampla, ii poti da in judecata ca ti-ai pierdut ceva din cauza lor, ca n-ai avut "protectie"?)

Nesimtire totala. Fiind total impartial fata de toate chestiile astea pot zice ca RDS ii un mare ca*at. Foarte bine ca merge bine internetul, daca nu merge deloc :|.
Ciudat ca pana acuma s-o rezolvat de 2 ori cu amenintari de OPC, acuma cred ca s-o imunizat.Oricum, reziliez contractul, seriozitate romaneasca dusa in extreme...

Cheers .. si "se va rezolva cat de curand posibil"...
La anu si La multi ani!(drept ca nu mai ii tare mult pana atunci...)
girll
la RDS nu conteaza ca ai probleme… ia nu platiti nitel, cateva luni, si panditi cand vin la usa la decuplari, atunci dati-le peste nas ca sunteti deja decablati si ca nu merge nimic.
bujuu
tare dezamagit de rds ...au inceput prost din momentul instalarii cand au venit dupa 2 ore de la ora fixata cu ei la telefon.apoi dupa ce au instalat intr-un final mi-au zis ca va merge internetul a 2 zi...dar uite ca ma aflu in a "2" si inca nu merge...tare dezamagit sincer...o sa vad cand imi dau drumul cum merge ...da ii credeam mai seriosi...
Blackhawk
QUOTE (bujuu @ Apr 5 2008, 22:15) *
tare dezamagit de rds ...au inceput prost din momentul instalarii cand au venit dupa 2 ore de la ora fixata cu ei la telefon.apoi dupa ce au instalat intr-un final mi-au zis ca va merge internetul a 2 zi...dar uite ca ma aflu in a "2" si inca nu merge...

Au intarziat 2 ore.. un fleac smile.gif
Nu te baza pe ce a zis echipa tehnica, din moment ce ai semnat contractul suna la RC pana ce ii dau drumul, explici clar si calm care e situatia
bujuu
am sunat si azi...pentru a doua oara....acum astept pana maine....cica s-a defectat ceva echipament...
parintily
QUOTE (bujuu @ Apr 6 2008, 10:48) *
am sunat si azi...pentru a doua oara....acum astept pana maine....cica s-a defectat ceva echipament...

Insista cu telefonul, du-te si la ei la sediu, ca nu vin asa usor!
bujuu
da se pare ca voi suna si maine...desi domnisoara de la callcenter m-a asigurat ca nu va fi nevoie pentru ca problema va fi rezolvata....in contract am vazut ca scrie ca in 48 de ore trebuie sa iti rezolve problema...
apropo...teoretic tonul la telefon ar trebui sa fie activ cand va fi activa si conexiunea de internet nu?
Blitzkrieg
Eu de 5 zile stau fara serviciul de televiziune prin cablu. Am dat si cate 3 telefoane pe zi.
Trageti voi concluziile.
El-Vis
Eu sincer nu inteleg de ce va asteptati la servicii de calitate in banii care-i dati. Voi va asteptati de la Daciile Golan sa zboare ca Ferrari-urile? Auzi... suport tehnic, uptime, telefonie, internet, televiziune, tel. mobila, toate la ~50 de lei laugh.gif. Sunteti copchii naivi. Daca la sediul lor din centrul Clujului lucreaza 2 persoane, una la ghiseul plati (~30 de persoane la coada tot timpul) si una la incheieri contracte (~4 persoane la coada). Sa stai la coada pentru contract? WTF? Ring any bells?
Blackhawk
QUOTE (El-Vis @ Apr 6 2008, 23:35) *
Eu sincer nu inteleg de ce va asteptati la servicii de calitate in banii care-i dati. Voi va asteptati de la Daciile Golan sa zboare ca Ferrari-urile? Auzi... suport tehnic, uptime, telefonie, internet, televiziune, tel. mobila, toate la ~50 de lei laugh.gif. Sunteti copchii naivi. Daca la sediul lor din centrul Clujului lucreaza 2 persoane, una la ghiseul plati (~30 de persoane la coada tot timpul) si una la incheieri contracte (~4 persoane la coada). Sa stai la coada pentru contract? WTF? Ring any bells?

Daca se poate si la alti abonati RDS de ce nu si la ei? Eu n-am avut de-a face cu RC asa ca am ce le reprosa, deci probabil e pretul corect.. fac ei cum fac si scot profit.
Auzi si tu.. cate 30 de persoane la coada la contracte, pai da are succes nu gluma. Sau sunt vechile caserii mici si inghesuite? Aici in Bucuresti au terminat cu bataia de joc la ghiseu cam demult

P.S. Majoritatea care-i cunosc la RDS platesc aproape 100ron pe Catv+Net+telefoane, n-am inteles de ce.. eu am ales ce e mai ieftin ce e pe catv extra gasesc pe net la calitate HD, asta da ironie biggrin.gif
Blitzkrieg
QUOTE (El-Vis @ Apr 6 2008, 22:35) *

Ma astept la toate acestea sa mearga impecabil la 50 de lei, chiar si la 1LEU daca asa scrie in contract!
bujuu
QUOTE (El-Vis @ Apr 6 2008, 22:35) *

pai nu eu am pus tariful lor....atata timp cat exista un contract ma astept sa se respecte indiferent de tarife...
El-Vis
QUOTE (bujuu @ Apr 7 2008, 08:30) *
pai nu eu am pus tariful lor....atata timp cat exista un contract ma astept sa se respecte indiferent de tarife...

Ai citit, totusi, contractul ala? Scrie undeva ca ei se angajeaza sa te trateze exemplar, sa isi ceara scuze, sa iti ofere un serviciu fara intreruperi si de calitate?

QUOTE (Blitzkrieg @ Apr 7 2008, 06:28) *
Ma astept la toate acestea sa mearga impecabil la 50 de lei, chiar si la 1LEU daca asa scrie in contract!

Asteapta in continuare laugh.gif laugh.gif! Succes.!
serban_bogdan
Salutare tuturor.

Locuiesc in zona centrala a Clujului (str. Horea) si am un abonament de net la RDS 4 Mb download cu 4 Mb upload si sincer mie nu mi se intampla ceea ce patiti voi. Am contractul din anul 2005 si pot spune ca nu am avut decat de vre-o 2-3 ori probleme care s-au rezolvat a 2-a zi, poate am fost eu mai norocos. Oricum va doresc la toti cei din Cluj sa va mearga RDS-ul ca mie.

Succes
Blackhawk
QUOTE (El-Vis @ Apr 7 2008, 12:19) *
Asteapta in continuare laugh.gif laugh.gif! Succes.!

Omul a postat pt eventuale sfaturi, nu ca sa fie luat peste picior, oricum ce sustii tu este total gresit dry.gif
El-Vis
QUOTE (Blackhawk @ Apr 7 2008, 16:19) *
Omul a postat pt eventuale sfaturi, nu ca sa fie luat peste picior, oricum ce sustii tu este total gresit dry.gif

De ce? deadtongue.gif Ba' ce sustii tu e total gresit! na! death.gif
Blitzkrieg
s-a rezolvat. a fost nevoie de 6 zile death.gif
bujuu
la mine nu s-a rezolvat...se pare ca voi mai suna la ei ...au zis ca trimit pe la 6,30 pe cineva...da se pare ca nu au zis in ce zi trimit....noroc ca nu am renuntat inca la vechiul provider de internet...
geojoking
Vreau sa renunt la UPC si IPN si sa trec pe RDS. La internet nu am mari probleme cu IPN, si la TV UPC e UPC, adica scump.

M-ar tenta sa ma mut total pe ei. Locuiesc pe 21 Decembrie nr 134, si da, este posibil sa ma abonez la ei, cablurile sunt trase de azi vara si am confirmare ca ma pot abona.

Ma gandesc ca as face o mare economie. In Cluj-Napoca exista TV prin cablu (ca la UPC) de la RDS?
Blitzkrieg
QUOTE (geojoking @ Apr 7 2008, 19:19) *
Ma gandesc ca as face o mare economie. In Cluj-Napoca exista TV prin cablu (ca la UPC) de la RDS?

da
bujuu
azi m-au sunat ca cica s-ar fi rezolvat problema(dupa 6 zile de sesizare)...sunt curios cand o sa ajung acasa daca am serviciile functionale...
bujuu
se pare ca a meritat asteptarea...
super multumit de RDS...viteza super ok...de pe torrent am luat si cu 3,5 MB...
chiar recomand ,chiar daca a durat mai mult instalarea...
poshtashul
Am incheiat un contract pe 14 aprilie cu speranta ca voi avea si eu internet de la rds dar se pare ca merg greu de tot instalarile.
Am sunat si nici macar nu vor sa imi dea pe cineva care sa ma lamureasca cat mai dureaza.

Mi-a zis sec o doamna ca in termen de o luna sunt obligati sa faca instalarea si daca se trece peste sa ii sun si mai vedem.
Intre timp sa astept sa ma sune cei de la instalari. Mi-a rezolvat prompt problema.

Am trimis azi si un mail dar inca nu am primit raspuns.

Acum am internet wireless de la atlass telecom dar nu sunt multumit de viteza.

Voi cum ati procedat ca sa ii grabiti cu instalarea?
Sa ma duc si la sediu?

Eu stau pe Teodor Mihali fosta Cehoslovaciei.
sitto
poate daca ajungi la "tata lor" te baga in seama. mailul poate a intrat la spam. sfatul meu ar fi sa te duci peste ei k la mine asa a tinut, si atunci cu scandal
rabdare si spor!
poshtashul
QUOTE (sitto @ May 6 2008, 20:10) *
poate daca ajungi la "tata lor" te baga in seama. mailul poate a intrat la spam. sfatul meu ar fi sa te duci peste ei k la mine asa a tinut, si atunci cu scandal
rabdare si spor!

Pai cred ca o sa merg pana la urma si la sediu.
Problema la mine e ca au venit in bloc si au incheiat contractele fara sa aibe infrastructura necesara instalarii serviciului, cu promisiunea ca in 3 zile vor incepe instalarile.

Acum ce e bine la blocul in care stau e ca infrastructura interioara a fost facuta cand au construit blocul fiind mai nou.
Dar cine stie cat le va lua astora pana cand vor ajunge cu cablul in fata blocului.
Ce bine era daca aveau si ei o concurenta serioasa ca nu mai stateam dupa ei.

Oricum mersi de sfat.
gamezcdr
Eu am semnat in 23 februarie contractul atunci am si primit mobilul si azi 10 mai vin sa-mi puna internet si telefon fix. TV cablu nu stiu poate in viitor smile.gif. Zona Godeanu-Titulescu.
Blackhawk
QUOTE (gamezcdr @ May 10 2008, 10:08) *
Eu am semnat in 23 februarie contractul atunci am si primit mobilul si azi 10 mai vin sa-mi puna internet si telefon fix. TV cablu nu stiu poate in viitor smile.gif. Zona Godeanu-Titulescu.

Dar care e treaba cu CATV? Trebuie tras un cablu separat pe stalpi in zona pt receptionarea unui astfel de serviciu?

Ai zice ca netul e mai pretentios.. dar cand colo huh.gif
gamezcdr
M-am exprimat eu gresit in postul de mai sus, dna de la RDS mi-a zis ca vor veni 2 echipe una ptr internet si una pentru cabluTV iar dimineata m-au sunat baietii ca vin pentru internet. Dar mi-au pus si cablulTV pe firele vechi ale UPC-ului deci n-au mai tras alte cabluri prin apartament. In sfarsit l-au instalat de 1 ora calitatea imaginii e un pic mai proasta decat la UPC (o sa umblu la spliter ca acolo e sigur buba ptr ca initial mergea cristal deci o fi ceva la intrarea in apartament) iar torentele nu se compara cu UPC fac ratie de 10 ori mai rapid.
Blackhawk
QUOTE (gamezcdr @ May 10 2008, 12:18) *
In sfarsit l-au instalat de 1 ora calitatea imaginii e un pic mai proasta decat la UPC (o sa umblu la spliter ca acolo e sigur buba ptr ca initial mergea cristal deci o fi ceva la intrarea in apartament)

Aha, ok. Mai bine recablezi totul, ia un spliter mai "solid" etc nu e greu si nici scump, timp sa ai wink.gif

Am auzit chestia asta de la altii pe UPC, au inlcuit cablaria veche si merge cristal biggrin.gif
Pages: 1, 2, 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.