RCS&RDS Cluj-Napoca
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Dornan

QUOTE(roșu @ Mar 16 2007, 13:18) [snapback]2577474[/snapback]
Ce e drept, la clicinet primești la contract doar modemul.. Și ăla în custodie biggrin.gif

si la rds, calc il ai in custodie pe 3 ani. Dupa 3 ani, poti sa mai dai 30 de euro, si sa-ti ramana, sau sa-l dai inapoi.
Alexxfl
QUOTE(Dornan @ Mar 16 2007, 21:42) [snapback]2580092[/snapback]
Cred ca Romtelecom se concentreaza pe aducatorii clienti de plus valoare din mediul satesc si orasele mici (unde nu are inca concurenta ) tongue.gif In orasele mari, parerea mea ca in 2-3 ani o sa dispara, in ritmul actual.

Ai vrea tu sa dispara ca serviciu, dar cel mai probabil isi vor schimba denumirea serviciului, asa cum au facut de exemplu cei de la france telecom smile.gif ... apropo, cate monopuluri stii sa fi disparut din orasele mari?

Dornan
QUOTE(Alexxfl @ Mar 16 2007, 23:49) [snapback]2580602[/snapback]
Ai vrea tu sa dispara ca serviciu, dar cel mai probabil isi vor schimba denumirea serviciului, asa cum au facut de exemplu cei de la france telecom smile.gif ... apropo, cate monopuluri stii sa fi disparut din orasele mari?

As vrea sa dispara ? De ce spui asta ?

Nu as vrea deloc sa dispara, dimpotriva, sper sa mai apara si alti actori pe piata, si sa creasca concurenta ! Monopoluri disparute ? Pai tocmai asta e, RTC se comporta ca si cand ar avea in continuare monopol...
Si sunt f. mirati cand lumea le da cu flit !
Alexxfl
Sincer nu stiu cum e piata locala de internet & voce din cluj, dar pa partea de internet in iasi exista cat de cat concurenta, desi aceasta e cam slabuta, iar serviciile alternativilor merg ... destul de dubios. Si pe partea de voce incearca sa mai faca cineva cate ceva, dar tot rds, rtc si upc prezinta incredere
marginean49
Am o intrebare pentru clujeni: la totzi va merge bine download- ul metro? Eu sunt din Cluj si pe metru maxim am prin 450KBps - 3,6Mbps. Cam nasol, am inteles ca ar fi problema de router, daca stie cineva ceva de acest lucru il rog sa posteze.
PS: cand ajunge si TV Cablu RDS la Cluj?
marginean49
Stiti cumva un server RDS din Cluj, pe care se poate testa viteza metro?
adrian.valkovszky
QUOTE(marginean49 @ Apr 1 2007, 10:19) [snapback]2645650[/snapback]
cand ajunge si TV Cablu RDS la Cluj?

cel mai sigur incerci DIGI TV, foarte putin probabil sa fie dezvoltata infrastructura de cablu tv.

gtibi
QUOTE(kingblana @ Feb 21 2007, 13:58) [snapback]2480561[/snapback]
Zorilor si Grigorescu .

Mărăști? M-am cam săturat de UPC...
moob elran
Suna la ei si intreaba : 0364400414.
gtibi

QUOTE(moob elran @ Apr 11 2007, 01:12) [snapback]2681837[/snapback]
Suna la ei si intreaba : 0364400414.

Trebuie sa trec pe la ei sa platesc DIGI si am sa intreb atunci...
moob elran
Se deschide un punct comercial RDS in cartierul Zorilor , str.Pasteur (fostul magazin Casa Augustin , langa Perla) . Azi se lucra pe acolo .
gtibi
In Marasti vor ajunge cam prin toamna...
geojoking
eu de pe 21 decembrie 134 am vorbit cu ei. au zis ca vin in bloc indiferent de numaru de abonati, maine le duc acordul.

Insa trebuie sa va intreb ceva: care e treaba cu antena parabolica de 1.2 metri diametru care cica ar amplasa-o pe partea superioara a blocului ?
gtibi
QUOTE(geojoking @ Apr 26 2007, 21:17) [snapback]2756968[/snapback]
care e treaba cu antena parabolica de 1.2 metri diametru care cica ar amplasa-o pe partea superioara a blocului ?

E pentru cei care doresc pachetul complet: internet, telefonie si DigiTv (receptor pentru doua televizoare cu un singur abonament).
geojoking
le-am dus acordul... cica o sa vina in toamna... pana atunci o sa fi mutat de la bloc. pacat ca nu se misca mai repede.
Sergiu_05
Am si eu de curand internet prin RDS-RCS, deocamdata toata stima, e destul de OK...
am insa o intrebare (cam stupida poate) stiti careva daca cei de la RDS au vreun HUB oficial, al lor, in Cluj (asa cum sunt in alte orase) sleep.gif ?
ole
QUOTE(Sergiu_05 @ May 22 2007, 14:52) [snapback]2871059[/snapback]
Am si eu de curand internet prin RDS-RCS, deocamdata toata stima, e destul de OK...
am insa o intrebare (cam stupida poate) stiti careva daca cei de la RDS au vreun HUB oficial, al lor, in Cluj (asa cum sunt in alte orase) sleep.gif ?

Ce te face sa crezi ca exista huburi oficiale rds? Faptul ca administratorii le-au pus nume legate de rds? Te-nseli.
4me
QUOTE(Sergiu_05 @ May 22 2007, 14:52) [snapback]2871059[/snapback]

Hubul RDS din Cluj este dc.ultranet.ro. Nu este multa lume dar e mai bine decat nimica.
rechinashu
zicea cineva pe aici ca are nevoie de un al doilea abonament rds pentru 2 calculatoare in casa. sa inteleg ca nu merge cu router?? ar fi prea de tot! eu am un router wireless pe care il folosesc pt 2 laptopuri, si as vrea sa il folosesc si pentru FiberLink... se poate?
holmes
QUOTE(rechinashu @ Jun 24 2007, 22:07) [snapback]3010716[/snapback]
zicea cineva pe aici ca are nevoie de un al doilea abonament rds pentru 2 calculatoare in casa. sa inteleg ca nu merge cu router?? ar fi prea de tot! eu am un router wireless pe care il folosesc pt 2 laptopuri, si as vrea sa il folosesc si pentru FiberLink... se poate?

Bineinteles ca se poate.Daca routerul tau stie pppoe,si nu prea are cum sa nu stie,atunci va merge.Eu am avut vreo 5 routere pana acum,dintre care 2 wireless si cu toate m-am descurcat.
ImDrunk
se pare ca o ajuns fiber linku si in marasti smile.gif
acu 2 min o venit o tipa de la RDS sa ma intrebe daca vreau sa se fac retea in bloc biggrin.gif

cei din Cluj care is abonati la RDS sunteti multumiti de cum va merge netu? biggrin.gif io unu is la UPC si mai mult ca sigur ca ma mut la RDS
kid0ro
Am fost de curand sa vad cum merge in zorilor la o cunostinta si sa va spun drept nu mi se parea prea stralucit pe internet, mergea la 60 KB dupa care urca pe la 120 dupa aia iar scadea si tot asa, asa ca m-am hotarat sa raman la clicknet-u meu care sub 80% din valoarea maxima nu am vazut sa scada, si fluctuatiile sunt de ordinul a 3-4 KB.Singurul avantaj al serviciului e pretul dar nu este mare diferenta fata de clicknetul meu si metropolitanul care mi se pare inutil mie, nu folosesc aplicatii gen DC++.
burgher
Ciudat, eu tocmai in zorilor am vazut ca merge perfect. Tu cum ai evaluat, dupa torrente si dc?
hellobello
azi am vazut ce oferte au pe upc.ro . saracu rds s-a trezit cu o oferta greu de egalat.

cineva stie ce programe de televiziune sunt la tvcablu rds cluj?
burgher
Cum am mai spus si pe alt topic, RDS si UPC concureaza direct in foarte putine zone din tara, asa ca nu RDS ar trebui sa se teama ci mai degraba RTC respectiv alti provideri din zona. Asta evident daca reusesc UPC sa ofere ceea ce se zice acolo.
Evident, nu ne-ar strica sa raspunda RDS acestei oferte chiar si asa, doar de kiki biggrin.gif

P.S.: Pe cablelink fiind aceeasi infrastructura n-ar trebui sa fie greu de egalat oferta UPC. Fiberlink din start duce mai mult.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.