RCS&RDS Cluj-Napoca
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

zoozoo

Cineva din Cluj sau chiar din alt judet, va rog sa-mi spuneti cu cati MBPS megre internetul pentru abonamentul Fiberlink 2. Mie imi merge FOARTE PROST in momentul de fata 2-3 MBPS download si in jur de 1 MBPS upload.
Multumesc!
tudistef
QUOTE (Adryan_TheOne @ Dec 14 2008, 15:47) *
Pfoai...abia au trecut aproape 3 zile si mie mai mult timp nu mi-a mers netu' decat a mers.Deja m-am saturat de netu de la RDS.
Oare pot rezilia contractu' de la net si sa raman doar cu tv'u?
Sa ma mut inapoi la INJOY.

O intrebare de unde esti si daca INJOY are retea si in cluj deoarece pe site zice ca is in Bucuresti si mai jos scrie "Ne gasesti peste tot" oare si in Cluj.
Daca nu este nu imi puteti recomanda ceva firme de internet care au retea si in centru deoarece cand am sunat la RDS sa ii intreb mi-au raspuns ca in centru nu au retea si chiar sa platesc la UPC 60lei/luna nu mi chiar usor, mai bine 45-50lei la RDS.

Heavyd
Si sa traiasca RDSCluj inca o factura cu numere fictive.
Am facut iulie mutare de adresa dintro cameara in cealalta in camin totu si frumos imi soseste factura pe august totu si ok care o sa platesc pana la sfarsitu luni si mi-a sosit facutura pe septembrie si surpriza total de platit 98,45 lei.
Frumos nu?
Am fost la iei si au zis ca s-a dublicat contractul confusedsmiley.png am net si pe fosta camera si am net si pe camera care stau acuma si au zis sa vin inapoi maine sa imi dea un raspuns si urmatoarea zi zic ca s-a rezolvat si pana in ziua de azi totalul facturi a ramas 98.45 lei.
Vad ca rds-ul deja s-a smecherit cu facturile
Heiffer
despre RDS&RCS Cluj-Napoca

1. fiberlink 2: mi l-au instalat dupa 5 zile, zona manastur (la contract mi s-a spus ca in 10 zile se instaleaza)
merge impecabil si pe extern si metropolitan si pana in prezent nici o problema, de la mine nota 10.
la linia telefonica fixa am avut probleme de cand mi l-au instalat, probleme cu serviciul CLIP/CLIR, de atunci telefoane serviciu tehnic, sesizari si sesizari la sesizari, telefoane primite de la tehnic cu intrebari stupide, inlocuiri de echipamente, m-au lasat cu linia fixa moarta complet aproape o sapt, in fine tot au rezolvat nimic, am in continuare tichete deschise astept raspunsuri care se pare ca nu vin...

2. (s-a mai discutat pe forum)
digi cablu tv cu decodor(tv digitala) instalarea se face cam in 10 zile, veti primi la instalare un singur decodor cu care urmariti pachetele de programe alese, la restul tv-urilor din casa va va merge analogic
exact dupa 10 zile au venit domnii(1buc) mi-a cuplat cablu afara la usa au dat drumul la semnal ... semnati aici...da dom'le receptorul unde este? care receptor? pai am facut un contract pentru un pachet de programe digitale...a stiti nu este dar azi vine tirul si cel tarziu maine va vor suna colegii mei si vi-l aduc acasa....
ce-a urmat e clar... si stiam ca nu e de bine, telefoane, aceleasi sesizari zilnice, cei de la relatii cu clienti ma trimit la caseriile din zona, doamnele de la caserii imi dau nr de tel unde sa sun adica tot la rel cu clienti sau suport tehnic si asa ma poarta de la unii la altii, ideea e ca nu e nimeni in masura sa imi precizeze cand primesc decodorul nici macar daca exista in rds acele decodoare, sunt luat de fraier si mi se spune platiti doar analogicul( nu am nevoie de analogic) pana vi se instaleaza digitalul, ramane sub semnul intrebarii acel "cand vi se instaleaza digitalul", telefoane si la cluj/bucuresti.. mers pe la sedii, nimic, wallbash.gif sunt acoperit de UPC digital inca 30 zile la care am renuntat dar trec si astea, asta e si motivul pentru care am asteptat, daca in momentul in care expira UPC nu vad decodorul de la rds le rup contractul in fata si no sa vada nici un leu pentru analogic de la mine (care se vede execrabil de altfel si nici nu are inclus pachetul de programe pt care am facut contract)

dupa experientele de-a lungul a 3 ani cu internetul "a la UPC" si la cat de hotarat eram sa scap de UPC si orice serviciu furnizat de el, se pare ca in cele din urma, cum la RDS nu progresez deloc, voi finaliza tot cu reconectare la UPC digital in cele din urma in cateva zile... confusedsmiley.png
Heiffer
cum nici o veste buna nu tine mult, a venit decodorul, am primit un hyundai 1170 folosit binenteles, in sfarsit pachet digital, soc complet dupa ce l-am instalat... de la UPC digital la RDS pachet digital e o diferenta asemanatoare intre un DVDR si un divX low bitrate,
ca sa nu se inteleaga gresit poate in cazul unor tv cu tub de dimensiuni mici nu e evidenta diferenta de contrast-culoare-claritate asa mult, dar cum e si in cazul meu, la plasme si lcd de peste un metru e total altceva ...
ca sa dau un exemplu: la siglele din seria discovery, channel de ex care e mic pe randul doi la rds nu se intelege nimic nici un detaliu text, e totul sters, pe cand la upc se vede textul foarte clar, diferente mai sunt multe, nu mai zic de imagine pixelata la rds, in general imagine "spalata" etc...
as mai spune doar ca cine are UPC digital sa ramana cu el, eu unul as plati si de 2 ori mai mult pentru upc decat la rds, pentru calitatea care o ofera acum ca am vazut ce poate concurenta, regret acum ca m-am agitat atat pentru nimic, sigur voi corecta greseala asta in cel mai scurt timp.
snitel
In anul 2009 mai sunt persoane care se uita la TV ??? w00t.gif
darklordsith
CITAT (snitel @ 11th September 2009, 14:08) *
In anul 2009 mai sunt persoane care se uita la TV ??? w00t.gif

Se pare ca da. Or fi bagat ceva interesant...na, cand ajung acasa dau si eu drumu' la teve sa vad ce mai e pe acolo. laugh.gif

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.