burgher
17th October 2008, 08:28
Cum adica unde e serviciul tehnic?
Heavyd
17th October 2008, 10:30
Sa merg la iei personal si sa ii zic care e problema ca cei de la serviciul clinti cica nu au voie sa le sune.
In fine dupa a 5-ea sesizare dar asta deja la Punt Comercial pe Motilor ca astea din Gheorgheni nu stie nimic :| m-au sunat astaz si au zis ca vin luni la 11:30 dupa ce nu au venit ieri cum era initial!
burgher
17th October 2008, 10:39
Si tu cum crezi ca functioneaza lucrurile: te refuza la relatii clienti, tu iei un autobuz si te trambalezi la sediul serviciului tehnic, unde e o receptionera care te pune sa astepti 2 minute, apoi apare un domn la costum care te intreaba de problema si ti-o solutioneaza?
Renunta la ideile astea, cu "sa ajung direct la serviciul tehnic", nu prea ai cum, si daca totusi ajungi, nu te vor baga in seamna pentru ca nu e de datoria lor sa te bage in seama.
Heavyd
19th October 2008, 07:49
Dra faza ii interesanta
Serviciul Clienti Nu Are Voie sa sune la serviciul tehnic numau scriu un tichet si gata
daca o sa fie citit astaazi sau peste o saptamana e diferenta.
Dar e prostie :|
Is curios daca vin baieti maine ca trebe sa vine la 11:30
Heavyd
21st October 2008, 11:44
Pff in cluj is extrem de amatori astea de la RDS ieri nici nu la 11:30 au venit ci la 14:45 si intra si eu trebuia sa ma duc dupa iei ca se duceau la camanul gresit si le intreb echipament (adica switch) au dus se uite la mine ca nus despre ce am vorbi intra sus si zic ca nu este switch si se duca si zic pana vineri o sa vine POATE.
Am fost dupa la caseria mare pe motilor am am scris inca o sesizare nus a catelea este ca am depus o gramada si nici pana acuma nu m-au sunat
cristian0007
21st October 2008, 11:54
QUOTE (Heavyd @ Oct 21 2008, 12:44)

Pff in cluj is extrem de amatori astea de la RDS ieri nici nu la 11:30 au venit ci la 14:45 si intra si eu trebuia sa ma duc dupa iei ca se duceau la camanul gresit si le intreb echipament (adica switch) au dus se uite la mine ca nus despre ce am vorbi intra sus si zic ca nu este switch si se duca si zic pana vineri o sa vine POATE.
Am fost dupa la caseria mare pe motilor am am scris inca o sesizare nus a catelea este ca am depus o gramada si nici pana acuma nu m-au sunat
Daca vrei sa ma crezi,nu se intelege nimic din ce ai scris
Reformuleaza sau foloseste google translator.
burgher
21st October 2008, 11:54
Nu ma mir ca s-au uitat la tine ca nu stiau ce vorbesti, si eu am citit de 3 ori ce ai scris acolo si inca nu am inteles tot. Vorbesti sigur romana in postul ala?
Heavyd
21st October 2008, 12:29
Ieri trebuia sa vine sa ma reconecteze la retea si vin la mine fara sa aduca switchuri ca trebuia tras inca de pe partea cealalta a caminului un cablu max de 60m si pus switchurile in cutie vin deschid cutie si se mir ca nu este echipament :|
Nu stiu dar astea de la RDSCluj is foarte amatori sau prosti!
ailailou
21st October 2008, 13:09
Omfg, this is epic. : D (Userul HeavyD just made my day). Oh, sry, continue pl.
Radu18-
21st October 2008, 14:51
QUOTE (cristian0007 @ Oct 21 2008, 12:54)

Daca vrei sa ma crezi,nu se intelege nimic din ce ai scris

Cred ca "e ungur la el"
easy90rider
21st October 2008, 15:20
QUOTE (Radu18- @ Oct 21 2008, 15:51)

Cred ca "e ungur la el"
poate sa fie ce vrea el dar tot nu intelegem...
poate ca a folosit google translator care, din pacate, nu traduce prea bine in lb. romana.
si eu sunt maghiar, dar tot nu pot sa inteleg ce a vrut sa zica
ps.he just made my day too
flocea91
22nd October 2008, 13:19
Ungur, ne-ungur, ideea e clara, citez: "astea de la RDSCluj is foarte amatori sau prosti"
Daca este cineva multumit de serviciile RDS sa scrie aici, ca in ultima vreme doar de rau am auzit de ei. In special m-ar interesa daca e cineva care a fost cablat in mai putin de o luna si in ce conditii.
Mersi.
blister
23rd October 2008, 17:14
QUOTE (flocea91 @ Oct 22 2008, 14:19)

Ungur, ne-ungur, ideea e clara, citez: "astea de la RDSCluj is foarte amatori sau prosti"
Daca este cineva multumit de serviciile RDS sa scrie aici, ca in ultima vreme doar de rau am auzit de ei. In special m-ar interesa daca e cineva care a fost cablat in mai putin de o luna si in ce conditii.
Mersi.
1. pai.. n-ar trebuie sa faca lucruri bune pentru a-i vorbi oamenii de bine?
2. probabil ca sunt si cazuri de-astea extrem de rare in care sunt cablati in mai putin de o luna. sunt cei care au pile serioase. asta e singura solutie
zendo
23rd October 2008, 17:20
QUOTE (Heavyd @ Oct 21 2008, 12:44)

Frate daca iei bacul la limba romana ....esti tare,daca cumva ai trecut de el ....esti tare
flocea91
27th October 2008, 11:34
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=17862
Deja a inceput sa rasufle treaba prin presa. Sunt mai multi nemultumiti.
Incep sa se contureze concluziile. Oricum sper ca din retur sa vad si eu meciurile din liga 1 pe upc. Aseara am fost foarte frustrat ca nu am vazut CFR-ul cu Timisoara.
lexmagister
31st October 2008, 11:12
pai cu cablarea in mai putin de o luna e un vis de fata mare, no way.!!! am asteptat dupa nemernicii astia 1 luna jumate si degeaba ca nu au venit. am dat de 4 ori telefon cu sesizare la ei intrebandu-i de ce nu vin o data sa instaleze netu ( apropo era vb doar de net strict nu si de alte servicii!!). termenu din contract de 30 zile lucratoare (adica 1 luna jumate calendaristica) trecuse de mult. de fiecare data acelasi text de abureala nesimtita din partea lor: "vom anuntza colegii de la tehnic sa urgenteze instalarea". asa au urgentat-o de nu m-am vazut! si pana la urma cum credeti ca am rezolvat?!! asa cum se rezolva toate in romania! CU SHPAGA! da am dat shpaga la un angajat de la instalari al firmei, care instala in alta zona a orasului, sa vina sa prelungeasca un cacat de cablu din scara blocului catziva metri in ap. pana la calc!!! i-a amanat pe altzii ca sa vina la mine, ca de pt. niste banutzi in plus ce nu face omu?!! asta e romania. se mai plang unii ca dau spaga in institutii publice. eu am dat spaga la privatzi ca sa traga un cablu din scara pana in ap. desi era treaba lor so faca cu mult inainte conform contractului!
Deci va doresc succes si multa rabdare la cei care au incheiat in ultima vreme contract cu RCS&RDS. Asteptare placuta!!!
auzi bai HAMburher, tu de cand faci reclama pe forum la firmele private?? !!! te platesc cumva pt asta sau esti si tu unu din papagalii aia?
QUOTE (burgher @ Oct 16 2008, 08:27)

Eu as fi stat dupa RDS, din cate am auzit merge foarte bine in Clul.
Dar daca doresti neaparat, ingrasa-i pe aia de la Romtelepom, pune-ti clicknet. Nu costa mult, doar aproape dublu fata de RDS.
auzi bai HAMburgher, tu de cand faci reclama pe forum la firmele private?? !!! te platesc cumva pt asta sau esti si tu unu din papagalii aia? .....si poate ai vrut sa scrii Cluj nu "Clul"
Blackhawk
31st October 2008, 11:31
lexmagister
31st October 2008, 16:27
QUOTE (Blackhawk @ Oct 31 2008, 11:31)

Pai da, pentru ca stim sa ne "descurcam" vrem toti sa dam spaga sa sarim in fata altora. In loc sa stam la rand fiecare alearga cu banii dupa instalatori.
Instalatorii, fiind nevoiti sa iasa de pe traseul "optim" pierd si mai mult timp si nu-si mai fac norma obisnuita.
D-aia asteapta restul clientilor 2 luni, romanii au ramas cu aceeasi mentalitate cu spaga.

RO
RTC (sau alt ISP) are acoperire completa cu instalarea de la cateva zile la 1-2saptamani, nu inteleg de ce tot fortati mana rds daca sunt depasiti de numarul de cereri.
Crede-ma ca nu am postat pt. a ma da mare ca m-am "descurcat". nu-mi comvine chiar deloc ca a trebuit sa ajung la asa ceva pt. ca era de datoria lor sa respecte clauza din contract cu privire la termenul de instalare asa cum si noi clientii suntem obligati sa platim la termen si nu la sfantu asteapta cand om avea chef! in afara de asta in ap. nu am linie telefonica RTC ca sa fac contract pt net cu ei si nici un alt provider, iar dupa mai bine de o luna jumate fara net si 4 telefoane date pe banii mei la ei chiar ma saturasem. puteam sal platesc pe individ cu mult timp inainte pt asta dar am considerat ca normal este sa vina sa instaleze dupa trecerea termenului din contract, fapt care nu sa intamplat evident! dar ce e normal in romanica?!!
easy90rider
31st October 2008, 21:11
pana acum am avut 2 contracte cu rds. primul numai net si tel. 3sapt si gata:) cea de doua 4paly -> 7zile si gata 
de mentionat faptul ca prima data nu a fost cablu pt tel si net in casa,si in acel timp faceau chiar fmulte conectari;
a doua oara a fost cablu pt net, am primit digimobil si in 2 zile am avut net ca i-am sunat sa-mi dea user si pass, tv in 5 zile si instalarea efectiva 7 zile de la semnarea contractului(telefon+hartia de net)
Lucky44
1st November 2008, 07:45
E greu! Daca rdsul externaliza conectarile la clienti sau angajeaza oameni pentru lucrari sezoniale, faceau reteaua o varza si mai mare decit ce e acum. Lucrind cu angajati (nici pe astea nu pot controla cum trebuie, nu fac traba numai cind vor iei si absolut minimalul (findca asa suntem noi romani)) mai functioneaza reteaua, dar nu fac fata la cereri. Deci totul depinde de omul care lucreaza, si cum noi (majoritatea) romani ne uitam tot timpul ce putem sa nu facem ....
microbista
1st November 2008, 11:28
[quote name='lexmagister' date='Oct 31 2008, 12:12' post='5448254']
pai cu cablarea in mai putin de o luna e un vis de fata mare, no way.!!! am asteptat dupa nemernicii astia 1 luna jumate si degeaba ca nu au venit. am dat de 4 ori telefon cu sesizare la ei intrebandu-i de ce nu vin o data sa instaleze netu ( apropo era vb doar de net strict nu si de alte servicii!!). termenu din contract de 30 zile lucratoare (adica 1 luna jumate calendaristica) trecuse de mult. de fiecare data acelasi text de abureala nesimtita din partea lor: "vom anuntza colegii de la tehnic sa urgenteze instalarea". asa au urgentat-o de nu m-am vazut! si pana la urma cum credeti ca am rezolvat?!! asa cum se rezolva toate in romania! CU SHPAGA! da am dat shpaga la un angajat de la instalari al firmei, care instala in alta zona a orasului, sa vina sa prelungeasca un cacat de cablu din scara blocului catziva metri in ap. pana la calc!!! i-a amanat pe altzii ca sa vina la mine, ca de pt. niste banutzi in plus ce nu face omu?!! asta e romania. se mai plang unii ca dau spaga in institutii publice. eu am dat spaga la privatzi ca sa traga un cablu din scara pana in ap. desi era treaba lor so faca cu mult inainte conform contractului!
Deci va doresc succes si multa rabdare la cei care au incheiat in ultima vreme contract cu RCS&RDS. Asteptare placuta!!!
Hm, naiba stie unde e realitatea, cred ca nici cei de la RDS nu stiu, eu am facut contract pe 25 sept la 4 play, digi mobil-ul l-au activat pe loc, baietzii de la cablu' au venit in 21 octombrie iar dupa net si tel fix inca mai astept. Legat de SHPAGA, cand au venit cei de la cablu si am intrebat de net, cel care mi-a activat decodorul pt HBO mi-a zis ca el se ocupa si de net dar inca nu-mi poate pune netul deoarece nu sunt inca pe lista cu IP-uri care vine de la Bucuresti si ca nu are ce sa faca. I-am zis ca il platesc, numai sa-mi instaleze si netul dar mi-a zis ca nu are cum, ca lista cu IP-urile vin de la Bucuresti, acolo se aloca, asa ca, chestia cu SHPAGA nu a tinut la mine, oare unde e realitatea? Cred ca nici ce-i de la RDS nu stiu. P.S. Echipa de la cablu era detasata la Cluj de la Tg-Jiu pentru o perioada determinata
flocea91
9th December 2008, 10:31
Azi mi s-a-ntamplat o chestie mare. M-a sunat instalatorul de la RDS sa ma-ntrebe cand sa vina sa-mi instaleze cablul tv, repet: cablul tv. Eu am facut cerere prin 8 SEPTEMBRIE 2008. Azi e 9 DECEMBRIE si in sfarsit m-au contactat. Problema e ca eu in 09 Octombrie am fost la ei si mi-am anulat cererea de conectare din cauza intarzierii. Dupa care in 5 zile mi-am instalat UPC, cablu si net.
Asadar la 3 luni de la cererea de conectare, respectiv la 2 luni de la renuntare ma suna mirobolanta institutie a RDS-ului prin sarmanul instalator sa ma intrebe cand ma gaseste acasa ca sa vina sa-mi instaleze cablul tv (probabil netul dura cam 6 luni). Imi pare rau ca m-am dezlantuit pe acest om, care are si el partea lui de vina, dar am simtit o frustrare in adancul sufletului. Frustrare cauzta ori de faptul ca uite in sfarsit puteam sa am si eu GspTV (sunt totusi un microbist, cu toate blaturile din fotbal), puteam in sfarsit sa am retea metropolitana cu viteza de descarcare mai mare...
Vorba unui mare clasic in viata: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! (nu-mi place sa-l citez, ca nu-mi place tipul).
Adryan_TheOne
13th December 2008, 18:44
Cred ca eu sunt singurul norocos de aici:).
Eu am facut contractul in 2 decembrie si ieri (12 decembrie) au si venit sa imi instaleze netul si tv'u.
Cand am fost la firma sa le spun sa imi bifeze pe contract si telefonia s-a mirat angajata de acolo de faptul ca mi-a fost instalat asa repede:D.
Ieri nu mi-a fost functional netul dar azi...au venit din nou si l-au facut.Deocamdata nu am ce sa reprosez.
Netul merge bine, ca cel de inainte (injoy, fostul ipn invest, de care am fost foarte multumit si mai ales cand erau ipn invest, in special de rapiditatea in care se miscau cand aveam o problema cu netul).
Din cate am auzit de la altii, RDS sunt f buni la net, sper ca si cand am probleme sa fie prompti.
nrares
13th December 2008, 18:52
Mie mi l-au instalat in aceeasi zi in care am facut cerea. E drept ca a fost in luna mai, nu acum. In aceeasi zi am primit si telefonul mobil (activ) si in aceeasi zi, 4 ore mai tarziu) m-am trezit cu echipa de instalare la usa. In jumate de ora am scos UPC-ul din casa si am devenit abonat RCS-RDS cu fibra optica pe stalpul din fata blocului.. Din mai si pana acum nu am avut nici cea mai mica problema, nici cu netul nici cu TV-ul sau telefoanele. Long live RDS.
Adryan_TheOne
14th December 2008, 15:47
Pfoai...abia au trecut aproape 3 zile si mie mai mult timp nu mi-a mers netu' decat a mers.Deja m-am saturat de netu de la RDS.
Oare pot rezilia contractu' de la net si sa raman doar cu tv'u?
Sa ma mut inapoi la INJOY.
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.